Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co nowy lvl ;(

ech szkoda :P

coral 15lvl to za 130b juz kupi :)

eh,to jest polskie forum,wiec jak piszesz po polsku ,to pisz wszystko ,w Polsce 130 bilionow to jest 130.000.000.000.000 ,coral 15 kupi za 200-250kkk ,a 14 do 150kkk

z5pmf.png

Opublikowano

Powiem tak ceny sa przerozne tutaj ja np cash kupilem 15k cashu za 9b i to przed rozdaniem tych 20k

tak na jeden miesiac udalo mi sie kupic "darmowy" cash z 8 razy

Dostałam te 20k cashu w ramach prezentu, bo się tam kiedyś zalogowałam. Z racji, że nie grałam tam zrobiłam sobie test. Wywaliłam całe 20k cashu na jewele (skrzynki). I nie udało mi się zrobić żadnego (przyzwoitego) kamienia 15 poziom. :) Więc ogólnie nie polecam nikomu serwera z tymże systemem jeweli. Chyba, że będą one do kupienia w IS-ie, bo robienie ich to jakieś totalne nieporozumienie.

Opublikowano

Dostałam te 20k cashu w ramach prezentu, bo się tam kiedyś zalogowałam. Z racji, że nie grałam tam zrobiłam sobie test. Wywaliłam całe 20k cashu na jewele (skrzynki). I nie udało mi się zrobić żadnego (przyzwoitego) kamienia 15 poziom. :) Więc ogólnie nie polecam nikomu serwera z tymże systemem jeweli. Chyba, że będą one do kupienia w IS-ie, bo robienie ich to jakieś totalne nieporozumienie.

Ja najpierw trochę utopiłem kasy w kamykach,a potem zacząłem zarabiać.Teraz nawet sporo xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko ja sie nie moge dostac na serwer?

Teraz to juz mi dziala,o godzinie 15 nie dzialala ani stronka ani gra

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie przypomniałem sobie logi do konta ale mam na nim cienia 166 lvl itemy startowe około 130kkk i moja prozba czy ktoś podpowie jak teraz zacząć grac skąd wziąć itemki itp. z góry thx

już nie ważne i tak miałem źle oddane zadania

Opublikowano

Mam taką prośbę czy miałby ktoś dla czarki jakiś staff i set lepszy pożyczyć by dobić sobie 200 lvl? ( Myślę o 173-185/185 MP )

Proszę się nie bać i odpowiadać na pv albo tutaj ^^ .

Byłbym wdzięczny o jaką kol wiek pomoc.

ubh6c.png
Opublikowano

czy pamięta ktoś gdzie znajduje się boss Creepy Crawler i Guard Kabarak z zadania na tytuł 140lvl wiem że w merack i gdzieś koło wulkanu ale nie mogę znaleźć

Opublikowano

czy pamięta ktoś gdzie znajduje się boss Creepy Crawler i Guard Kabarak z zadania na tytuł 140lvl wiem że w merack i gdzieś koło wulkanu ale nie mogę znaleźć

Jesli chodzi o slimaka nie pamietam czy to Creepy crowler czy Kabarak jest jak wychodzisz w merac z miasta ( nie pamietam ktora strona ) trzymasz sie blisko lewej strony i wchodzisz pod taka gore i tam w dziurze na koncu jest slimak. Ta dziura jest wyzej niz miasto

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Creepy Crawler jest w kraterze w Merak,blisko miasta.Karabakh jest w Tarian prison.Droga do niego jest już trochę trudniejsza.

Opublikowano

Mam pytanie ktos ogarnia ceny w tym momencie? :D
I czy oplaca mi sie zrezygnowac z szelmy aby zrobic NS'a gdyz slyszalem ze haste dziala :P dlatego moje pytanie brzmi czy warto grac ns.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...