Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uznałem,że nie podepnę się do tamtego działu z osobnym tematem :P

Chciałem tylko zwrócić uwagę na zachowanie niektórych osób.Chcecie się wyzywać to na priv,a po drugie nie wjeżdżajcie na czyichś rodziców...

Rozumiem, jednak miejsce na to jest w mediach. :p

Zamierzam wrócić na LCGN02, zauważyłem, że event świąteczny został aktywowany. Co dropi choinka, gdy się ją udekoruje? Coś specjalnego, czy to, co zawsze, czyli słodycze?

zSCFQrN.png

Opublikowano

WP działa, przynajmniej ostatnio, lecz dużo rzeczy zostało stamtąd usuniętych.

Tu masz z weebly.pl (tjb. nowy wetpaint)

http://lcpl.weebly.com/kluby-chaosu1.html

nie tak jakby, to jest wetpaint przeniesiony ( trochę im ruszenie z tym czasu zabrało )

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Między innymi dlatego z Polaków każdy się śmieje na Gn02 ;>

Wiem ktoś ty zamaskowany ;)

Pozdrawiam Jokera :p

co do polaków to jest masakra jak sie napierniczacie slownie to na pw! bo to denerwóje bardzo ! czat jest po to aby handlować ( czat ogolny ) nacisnac !"nazwa" i macie sie tam np wyzywac...

na gn02 zapraszam jest naprawde super oplaca sie grac ;)

Między innymi dlatego z Polaków każdy się śmieje na Gn02 ;>

Pozdrawiam Jokera :p

co do polaków to jest masakra jak sie napierniczacie slownie to na pw! bo to denerwóje bardzo ! czat jest po to aby handlować ( czat ogolny ) nacisnac !"nazwa" i macie sie tam np wyzywac...

Opublikowano

Pozdrawiam Jokera :P

Pozdrawiam Jokera :P

Mnie denerUje brak znajomości ortografii osób wypowiadających się publicznie i jakoś nic nie mogę z tym zrobić, mogę przytoczyć tylko bardzo zabawne zdanie: "kup sobie słownik, daltonisto" =) Kumaci zrozumieją o co chodzi.

Według mnie serwer bardzo się stoczył odkąd wprowadzono te nowości, jak Ex-Szelma, Arcymag, nowy system jeweli. Wcześniej grało się tutaj bardzo fajnie, teraz jakoś mnie to zniechęca. Lvling powyżej 175lvla, jest dla mnie okropny i praktycznie nie przemyślany. Jak można zrobić krainę do expa, gdzie niektóre postacie ledwo mogą ubić mobki =) No ale cóż, widać są osoby, którym się to podoba, bo serwer jeszcze stoi i radzi sobie nieźle. Ja do tych osób nie należę, więc tu nie gram. Mam tu chyba z pięć postaci 175lvl, ponieważ do tego lvla serwer mi się podoba =) A tak poza tym, piszę to dlatego, żeby nie dostać warna. Hyhy.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mnie denerUje brak znajomości ortografii osób wypowiadających się publicznie i jakoś nic nie mogę z tym zrobić, mogę przytoczyć tylko bardzo zabawne zdanie: "kup sobie słownik, daltonisto" =) Kumaci zrozumieją o co chodzi.

Według mnie serwer bardzo się stoczył odkąd wprowadzono te nowości, jak Ex-Szelma, Arcymag, nowy system jeweli. Wcześniej grało się tutaj bardzo fajnie, teraz jakoś mnie to zniechęca. Lvling powyżej 175lvla, jest dla mnie okropny i praktycznie nie przemyślany. Jak można zrobić krainę do expa, gdzie niektóre postacie ledwo mogą ubić mobki =) No ale cóż, widać są osoby, którym się to podoba, bo serwer jeszcze stoi i radzi sobie nieźle. Ja do tych osób nie należę, więc tu nie gram. Mam tu chyba z pięć postaci 175lvl, ponieważ do tego lvla serwer mi się podoba =) A tak poza tym, piszę to dlatego, żeby nie dostać warna. Hyhy.

hmm jak bys niechodzil do polskiej szkoly,niemial kolo siebie polakow to tak bys pisal no sorki...

jak masz postacje 175 lvl to super bo ja lubie tu expic 175+ 175- niezabardzo

Opublikowano

hmm jak bys niechodzil do polskiej szkoly,niemial kolo siebie polakow to tak bys pisal no sorki...

jak masz postacje 175 lvl to super bo ja lubie tu expic 175+ 175- niezabardzo

Nie tłumacz się "nie polskimi szkołami", ponieważ ja po półrocznej nauce języka polskiego nie popełniałam już tak banalnych błędów jaki Ty właśnie popełniłeś. Jeżeli posługujesz się tym językiem, znaczy, że go znasz, a jeśli go znasz to nie powinieneś popełniać błędów =) Bynajmniej ja tak sądzę.

@A jak expisz, w Egeha czy Akan?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wraz z Miyoshi ustaliliśmy, iż prefix tematu zostaje zmieniony na EP3. Serwer co prawda ma w nazwie EP2, ale posiada rzeczy, które znajdują się w EP3.

Ile kosztuje teraz set Masterpiece szelmy +25?

zSCFQrN.png

Opublikowano

wg mnie wystarczy mps i hps i sie nie pada ,ja wbilem archerem w 3h od 186 w ege z battle fellowship

z5pmf.png

Opublikowano

Jewelki są tanie.Do setu i wepa wystarczy Ci prehnite 12-14 lvl(od 5-6 do 30b) i coral 10-12 lvl(10 lvl można złapać już za 3kkk) do tego reszta z IS.

Przy okazji jaki set najlepszy dla nsa i jaki tytuł do tego dobrać? Accki mam b8/b9 i wepik już czeka b6.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj za 200b widziałem.Mimo to ja polecam 14 kupić do tego prehnite 15,bo dużej różnicy nie będzie,a cena 2x większa.

Opublikowano

Wczoraj za 200b widziałem.Mimo to ja polecam 14 kupić do tego prehnite 15,bo dużej różnicy nie będzie,a cena 2x większa.

200b? Niee... zepsuli ten serwer tym całym EP3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...