Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do supportu. Może poczekaj na restart serwera, lub na innym ch spróbuj. :)

Na inne ch też próbowałam, nic xD Najlepiej czekać, aż wszystko zacznie działać.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest jakaś aktywna gildia nadal ? Polska oczywiście ^^ Bo mam sztraszna ochote pograc ale pracuje Wiec mniej czasu itp I nie wiem czy wgl opłaca mi sie sciagać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No dobra, czyli teoretycznie może wyjść coś troszkę lepszego... kurde. Bo teraz nie wiem czy bawić się w to całe identyfikowanie, a później w osadzanie kamieni, czy lepiej odpuścić...

Czy jest jakaś aktywna gildia nadal ? Polska oczywiście ^^ Bo mam sztraszna ochote pograc ale pracuje Wiec mniej czasu itp I nie wiem czy wgl opłaca mi sie sciagać

Jest polska gildia, są gracze. ;f

Opublikowano

Live różni się dużo od testowego.Nie da się podczas testów wychwycić każdego błędu.Max 2 tygodnie i GN02 będzie ogarnięte.Nie rozumiem czemu narzekacie.Skoro jest takie "fuj fe weź to stąd" to nie grajcie na nim ;)

Opublikowano

Live różni się dużo od testowego.Nie da się podczas testów wychwycić każdego błędu.Max 2 tygodnie i GN02 będzie ogarnięte.Nie rozumiem czemu narzekacie.Skoro jest takie "fuj fe weź to stąd" to nie grajcie na nim ;)

Po prostu uważam, że powinni chociaż wprowadzić bez błędów to, co było testowane na serwerze przez jakiś czas, czyli jewele i tego NPC-ka od reformowania, czy czego tam. No kurde. Jakaś paranoja teraz tam się odstawia. Normalnie nie ma 3/4 ludzi.

Opublikowano

Właściwie to nie narzekam, tylko się dziwię po pierwsze. Po drugie znajdź mnie teraz na Generic i udowodnij, że gram wtedy będziesz mógł napisać, że narzekam a gram dalej;)

Napisałam już, że nie będę grać póki nie naprawią wszystkiego, czasem dobrze poczytać kilka postów w górę.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Właściwie to nie narzekam, tylko się dziwię po pierwsze. Po drugie znajdź mnie teraz na Generic i udowodnij, że gram wtedy będziesz mógł napisać, że narzekam a gram dalej;)

Napisałam już, że nie będę grać póki nie naprawią wszystkiego, czasem dobrze poczytać kilka postów w górę.

A czy zwróciłem się do Ciebie po nicku?

Czasem dobrze poczytać post ,na który się odpowiada :)

Opublikowano

A czy zwróciłem się do Ciebie po nicku?

Czasem dobrze poczytać post ,na który się odpowiada :)

Zwróciłeś się do wszystkich tu piszących więc także do mnie. Nie rozumiesz sam swoich postów? -.-

@Naprawili te jewele czy jeszcze nie?;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zwróciłeś się do wszystkich tu piszących więc także do mnie. Nie rozumiesz sam swoich postów? -.-

@Naprawili te jewele czy jeszcze nie?;x

Co rozumiesz przez "naprawili"? ;d

Opublikowano

Już nic. Dalej nie mogę rzucić kamienia na nic bo wiesza na 99/100% ;D

To ja nie wiem wtf. ;) W ogóle nagle wszystkie bronie z Cube diametralnie potaniały - daggery B6 z 500b na 200b. I nie wiem dlaczego. :D

Opublikowano

Pytanie Miyoshi ile jest roznicy w ataku jak masz na sobie sztylety 187+++ a te nowe 200 b6 +20 oczywiscie ?

Jesli chodz o ceny broni mysle ze to przez reformowanie .Jesli jest naprawione to majac bron np biala zielona itd 200 lvl po reformowaniu moze wyjsc niebieska np b6.Dajesz 1 reformator i 1 lupe lub 100 .Wiz troche namieszal z tym bo te bronie 200 lvl mozna reformowac tylko tym srednim reformatorem czyli mozna zmieniac tylko kolor broni i ilosc pieczeci ( tak mysle chyba ze cos pozmienial ,on ciagle cos zmienia ). Tym najmocniejszym reformatorem mozna zwiekszac wartosci pieczeci .Na broniach 200 lvl jest napisane ze mozna je reformowac tym srednim wiec chyba tym najlepszym reformatorem nie mozna ich robic .

Opublikowano

Pytanie Miyoshi ile jest roznicy w ataku jak masz na sobie sztylety 187+++ a te nowe 200 b6 +20 oczywiscie ?

Około 3-4k. Anyway, ale coś jest nie tak, bo b6 sprzedawali po 100b...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z klubów

Tak naprawdę nie ma jakichś kosmicznych zysków za itemy z klubów, których w większości nie można sprzedawać i są do użytku własnego. Jedynie to ludzie sprzedają tabletki (owle), ale to są grosze. Niektórzy handlują też itemkami do klubu Lakin i Majar, ale to trzeba mieć zrobiony jeszcze inny klub, żeby te itemy móc kupować (nie pamiętam który :v). Z klubu Lakin możesz sprzedawać RLP lub jakieś inne dopalacze, ale to tanie rzeczy są. Ah, jeszcze jedno - ostatnimi czasy dużo zarabiało się na Charmsach, czyli tych listkach z klubu Ege. Ale klub Ege to ciężka sprawa, bo trzeba po prostu zabić X potworków, żeby go zrobić. Jednak teraz się to jako tako opłaca, bo w Ege dropi się sety i przy okazji może jakaś kaska wpaść. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...