Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3/4 polaków na czacie globalnym wyzywa się nawzajem od dzieci(średnia tych krzykaczy jakieś 15 lat).Jak widzę noobskie zwroty "fkin noob" "keron noob" "prison noob"

to wiadomo,że przy nicku najczęściej widnieje PL.Na GN02 byłem chyba tylko w AntiDangerous czy jakoś tak jak długo  gram na 02.W dodatku mając na celu pójscie na mcs i zakup materiałów na owlsy.Wpadają takie nooby ze 150k hp i myślą,że są prawdziwymi graczami na arenie :D

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3/4 polaków na czacie globalnym wyzywa się nawzajem od dzieci(średnia tych krzykaczy jakieś 15 lat).Jak widzę noobskie zwroty "fkin noob" "keron noob" "prison noob"

to wiadomo,że przy nicku najczęściej widnieje PL.Na GN02 byłem chyba tylko w AntiDangerous czy jakoś tak jak długo  gram na 02.W dodatku mając na celu pójscie na mcs i zakup materiałów na owlsy.Wpadają takie nooby ze 150k hp i myślą,że są prawdziwymi graczami na arenie :D

A Ty kiedykolwiek byłeś prawdziwym graczem? Nie pochlebiaj sobie :D Na taki tytuł trzeba pracować na prawdę długo ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A Ty kiedykolwiek byłeś prawdziwym graczem? Nie pochlebiaj sobie :D Na taki tytuł trzeba pracować na prawdę długo ;)

Na taki tytuł nie muszę pracować.Siedź dalej na privach,gdzie jedynym wyzwaniem jest ulepszenie setu do +15 :)

BTW.Zapomniałem wspomnieć o haxach na tych gównianych serwerach :)

Zagraj,zrób dobrą postać i wtedy się odezwij,bo pewnie na ch1 na arene byś się bała wejść z noobskim setem z coralami 10 lvl :)

Opublikowano

Na taki tytuł nie muszę pracować.Siedź dalej na privach,gdzie jedynym wyzwaniem jest ulepszenie setu do +15 :)

BTW.Zapomniałem wspomnieć o haxach na tych gównianych serwerach :)

Zagraj,zrób dobrą postać i wtedy się odezwij,bo pewnie na ch1 na arene byś się bała wejść z noobskim setem z coralami 10 lvl :)

Spoko, grałam, zrobiłam dobrego kleryka i stwierdziłam, że na serwerze wieje nudą i poszłam gdzie indziej. A teraz nie mam zamiaru pobierać specjalnie, żeby to pokazywać bo mam daleko czy mi wierzysz czy nie, po prostu dla mnie serwer jest do bani i tyle xD

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile tutaj srednio ludzi online? Duzo polakow?

Ludzi online to chyba sporo, ale polaków to dużo nie będzie, ale ja sądzę, że to jest wielki plus serwera :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ludzi online to chyba sporo, ale polaków to dużo nie będzie, ale ja sądzę, że to jest wielki plus serwera :D

Jak nie ma takich jak ty to wielki plus :)

Opublikowano

Jak nie ma takich jak ty to wielki plus :)

A jak nie ma tam ciebie, to serwer jest idealny.

Dziecko zostało urażone raz przeze mnie i wylewa żale, przykre. Wyjdź na spacer i przemyśl se to, może dojdziesz do tego, że płakaniem na forum nie osiągniesz dużo.

Btw dużo ludzi uciekło stąd na 01? I czy kleryk wciąż jest nie do ubicia?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

przemyśl se to

przemyśl se to

przemyśl se to

przemyśl se to

przemyśl se to

przemyśl se to

przemyśl se to

przemyśl se to 

przemyśl se to

Może po prostu wiem,że jesteś noobem?Takich płaczków  jak ty tam nie trzeba chyba,że do nabijania na nich punktów na MCS ;x

Swoje wyrażenia rodem ze wsi zostaw dla siebie.Tobie polecam zgłosić się do szkoły i wznowić edukację,bo z tego co widzę masz wielkie braki.

Każdy kleryk jest do ubicia,twój zwłaszcza....

Pozdro,teraz raportuj :)

Opublikowano

Może po prostu wiem,że jesteś noobem?Takich płaczków  jak ty tam nie trzeba chyba,że do nabijania na nich punktów na MCS ;x

Swoje wyrażenia rodem ze wsi zostaw dla siebie.Tobie polecam zgłosić się do szkoły i wznowić edukację,bo z tego co widzę masz wielkie braki.

Każdy kleryk jest do ubicia,twój zwłaszcza....

Pozdro,teraz raportuj :)

Ahahahahahahaha xD No k***a, teraz to mnie rozwaliłeś dzieciątko xD Hehe dziękuję za polepszenie humoru po pracy :*

Odzywa się kox co ucieka na channele no-pvp, taki typowy plebs :D

Raportować widzę nie muszę, już to ktoś za mnie zrobił <beksa>

Powie mi ktoś, czy działa odzyskiwanie hasła tutaj?

I czy zmieniło się coś, level cap etc?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ahahahahahahaha xD No k***a, teraz to mnie rozwaliłeś dzieciątko xD Hehe dziękuję za polepszenie humoru po pracy :*

Odzywa się kox co ucieka na channele no-pvp, taki typowy plebs :D

Raportować widzę nie muszę, już to ktoś za mnie zrobił <beksa>

Powie mi ktoś, czy działa odzyskiwanie hasła tutaj?

I czy zmieniło się coś, level cap etc?

Wytrąciłem wszystkie argumenty z ręki i nie wiesz co odpisać :)

Po pierwsze nie wiesz ile mam lat,więc nie mów do mnie dzieciątko. 

Po drugie wyjeżdżasz z uciekaniem na channele no-pvp(NON-PVP idiotko :D) jak nie znasz IGN moich charów na GN02 i tam nie zaglądasz.Wielki przebłysk geniuszu :)

Skończ już się pogrążać

Rusz dupe i sprawdź czy działa.

Przeczytaj forum.Użyj translatora jak nie znasz angielskiego,to może z jego pomocą połowę z update'u zrozumiesz.

@ Która gildia atakuje DCS jutro?

Opublikowano

Nie będę się z tobą kłócić bo akurat na ciebie mi szkoda paska ;)

I nie, nie ruszę się sama sprawdzić, bo pytam po to aby na darmo nie ściągać. Chcę się dowiedzieć, czy warto jest tutaj wrócić, żeby grać od zera. A jeżeli nie masz zamiaru mi odpowiedzieć na te pytanie to nie odpisuj wcale.

Nie wiem ile masz lat ale zachowujesz się gorzej niż mój młodszy brat, więc strzelam iż masz 10lat, pozdrawiam.

Więc moje pytanie brzmi: opłaca się wracać i grać od zera? Bo nie pamiętam moich passów do uzderki.

I czy zmieniło się coś? Ostatnio jak tam byłam, to doszedł jakiś labirynt (?) czy coś w tym guście. Czy doszło coś poza tym nowego, ciekawego?

@Siffy tobie to już nie będę odpisywać, więc nie poć się już nad tymi żałosnymi postami :)

@Neoxyh jak widzisz, ja się uspokoiłam. Jakbyś nie zauważył, to nie ja zaczynam dyskusję z tym osobnikiem, widzę, że mi to nawet zapytać nic nie wolno, ale ok xD

/ @Boomwuayash To zignoruj to co pisze i nie odpisuj mu, tak ciężko? Odpisywaniem tylko podsycasz kłótnię. - Karyvlea

k1hvCVp.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś tu jeszcze grywa ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A więc tak serwer żyje !! 

To już wiemy :D 

Lecz ma ogromne lagi zazwyczaj na ch4 (kanał handlowy) 

Jest to jedyny serwer który znam obecnie co posiada nieomal wszystko co global :D 

Jest dużo wręcz bardzo dużo graczy Tak samo jak i polaków Osobiście widziałem 6 gildii 

Większość z was mówi syff pytając czemu syff ,odpowiadacie lagii Ale czy w nowych serwerach nie ma lagów?

Jedyny serwer który mi przypadł do gustu ,ze względu na brak online cash  A Vote4Cash na tym serwerze 

jest tak niezauważalna że się nie odczuwa że jest :D 

Jednym słowem polecam i zapraszam do grania 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Strona głowna nie działa 

wejście przez Launtchera nie działa przynajmniej u mnie ,wyskakuje że nie wykrywa serwera Ale przez multi działą ... 

Mój komputer:

Opublikowano

No bo już działa Ale tak jak pisałem było tak :) 

Mój komputer:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakiś sposób żeby szybko wyexpić postać? Bo z tego co widzę to PBI nie działa na questy i nie mnoży nagrody :(

Niemożliwe że nie działa. PBI działa, chyba tylko to które dostajesz na start jest zbugowane. Ewentualnie używałeś epic exp spella, wtedy PBI jakby nie działa na questy.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...