Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy kto, co woli. Ja swoją uzdro ze 189 na 200 w Akan expiłam tydzień, a szelmę w Ege od 189 do 200 w 5h i przy okazji zarobiłam na setach. Co do systemu jeweli... Dla mnie jest on bez sensu i mam prawo twierdzić, że mi się nie podoba.

Ulepszanie tych opcji w setach to już w ogóle czarna magia. Byłby ktoś uprzejmy i wyjaśnił o co chodzi?

Ile wychodzi za jednego moba w Egeh'a na full koxie? Bo rozumiem ze tak expiłaś.

ubh6c.png
  • Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do mobkow w egha z max koksem na exp to 0.65 na 195 lvlu .Teraz idzie mi latwiej bo pasek sie laduje w godzine wbilem prawie 3 lvl. Wole to niz Akan. Jak expie to tylko zbieram zloto nie dropie latwiej wtedy jest. Reformowanie jesli bedzie tak jak np na Fantasy to trzeba miec reformator (pewnie bedzie tylko w IS ) i daje sie lupy zlote od 1do 100. Im wiecje lup tym wieksza szansa na zwiekszenie wartosci pieczeci. Wszystko to jest losowe. Np jak masz w secie 1000 hr to po reformir mozesz miec 1500 hr lub 1001 hr .Ulepszaja sie wszystkie pieczeci losowo. W juno bedzie miejsce gdzie bedzie sie to robic. Nie wiem jak tu bedzie ale w setach gdzie sa 4 kolory czesci setu po reformie np z bialej czesci moze wyjsc niebieska ale chyba to tu nie bedzie dzialac.Na fantasy tak bylo tylko na sety gdzie byly 4 kolory .Tym systemem mozna bylo tez reformowac acc z klubow. Mysle ze tym systemem zejdzie z serwera sporo zlota bo lupy troche kosztuja.

Opublikowano

Co do mobkow w egha z max koksem na exp to 0.65 na 195 lvlu .Teraz idzie mi latwiej bo pasek sie laduje w godzine wbilem prawie 3 lvl. Wole to niz Akan. Jak expie to tylko zbieram zloto nie dropie latwiej wtedy jest. Reformowanie jesli bedzie tak jak np na Fantasy to trzeba miec reformator (pewnie bedzie tylko w IS ) i daje sie lupy zlote od 1do 100. Im wiecje lup tym wieksza szansa na zwiekszenie wartosci pieczeci. Wszystko to jest losowe. Np jak masz w secie 1000 hr to po reformir mozesz miec 1500 hr lub 1001 hr .Ulepszaja sie wszystkie pieczeci losowo. W juno bedzie miejsce gdzie bedzie sie to robic. Nie wiem jak tu bedzie ale w setach gdzie sa 4 kolory czesci setu po reformie np z bialej czesci moze wyjsc niebieska ale chyba to tu nie bedzie dzialac.Na fantasy tak bylo tylko na sety gdzie byly 4 kolory .Tym systemem mozna bylo tez reformowac acc z klubow. Mysle ze tym systemem zejdzie z serwera sporo zlota bo lupy troche kosztuja.

To jest takie coś chyba na test serwerze z tego, co pamiętam. Muszę później wejść i sprawdzić czy to na pewno to. Jeżeli to działa na zasadzie reformator+lupy to chyba nie będzie tak źle. :f

Ile wychodzi za jednego moba w Egeh'a na full koxie? Bo rozumiem ze tak expiłaś.

Ze 189 na 190 leciało około 0.8%. Ze 199 na 200 0.5%, więc expienie tam to bajka. Mimo wszystko opłaca się podnosić sety i je otwierać, bo za b6 szelmy, w zależności od typu i partu, można zarobić 30-60b teraz. Więc odpalasz lsb, eski 2000%, gold bostery, expb, limit 500%, bałwana i takie czerwone gwiazdki od special item dealer'a.

Opublikowano

Pewnie ze sie oplaca podnosic i dropic ale jak sie expi na koksie to traci sie czas na sprwadzanie co sie droplo zapycha sie plecak. Dlatego ja tego nie robie jak expie. Wole sobie na spokojnie dropic i zbierac zloto.

Opublikowano

Pewnie ze sie oplaca podnosic i dropic ale jak sie expi na koksie to traci sie czas na sprwadzanie co sie droplo zapycha sie plecak. Dlatego ja tego nie robie jak expie. Wole sobie na spokojnie dropic i zbierac zloto.

Ja tak dropiłam i expiłam i nie traciłam czasu. To są raptem chwile, więc naprawdę nie tracisz dużo.

Opublikowano

10-20 esek expa na godzine vs zarobienie na kolejne 3 godziny expa =)

Opublikowano

rekrutuje na tym serwerze jakaś Gildia chodziłem po 6 kanałach i zadnej PL gildi nie zauważyłem.

Opublikowano

rekrutuje na tym serwerze jakaś Gildia chodziłem po 6 kanałach i zadnej PL gildi nie zauważyłem.

BigPolandFamily. ;)

Z tym, że na razie padło ch1 i część osób się zbugowała, więc trzeba czekać. >.>

Opublikowano

BigPolandFamily. ;)

Z tym, że na razie padło ch1 i część osób się zbugowała, więc trzeba czekać. >.>

Ehm Miy wejdź na GG.... Przecie ja na xMissFapFap mam GA :D

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie tego nowego klubu (od broni 200 lvl ). W kostce dropia te cubix 3 rozne rodzaje. Kiedy chce je oddac do klubu to nie zalicza mi punktow ani nie z nikaja one z plecaka. Jakis nowy bug czy cos umie nie tak ?

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie tego nowego klubu (od broni 200 lvl ). W kostce dropia te cubix 3 rozne rodzaje. Kiedy chce je oddac do klubu to nie zalicza mi punktow ani nie z nikaja one z plecaka. Jakis nowy bug czy cos umie nie tak ?

A zapisałeś się do klubu i masz 200 lvl?

Opublikowano

Dodali już archmage i ex-rogue? x.x

Nie, bo razem z archmagiem i ex-rogue dodadzą całe EP3, czyli ten nowy system kamieni szlachetnych oraz to reformowanie opcji w setach/broniach/acckach, a to jest dość duży update i jest troszkę bugów. Poza tym na chwilę obecną dodali Cube i nowe sety, więc niech ludzie zajmą się najpierw tym, a później większe nowości.

Opublikowano

Mam małe pytanko powie ktoś krótko jak trzeba expic na tym servie , pamiętam kiedyś grałęm w lcg jakieś to wbiłem 230 lvl ale miałem przerwie i zapomniałem passow i jak expic.

Opublikowano

Mam małe pytanko powie ktoś krótko jak trzeba expic na tym servie , pamiętam kiedyś grałęm w lcg jakieś to wbiłem 230 lvl ale miałem przerwie i zapomniałem passow i jak expic.

To grałeś na LCGN01. Tutaj od 100 do około 177 expi się na samych questach. Później się bije normalnie, a później robi Akan albo expi w Egeha. :) Przejrzyj dział "hacki i tutoriale". Tam masz parę poradników dotyczących LCGN02. :)

Opublikowano

Coś podobnego jak destiny Tak ? :P

Grałem w destiny przez ponad 2,5 roku. :) Jeśli tak samo to jest Okejj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...