Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie mam Miyoshi jako ze jestes GS .Czy za bicie petem(p2) na afku jest jakas kara ?Jak jest to jak bardzo bolesna.

Nie powinno być kary Bo można by było wtedy nawet porównać do expienia peta za pomocą templara Bezsensu Może kiepskie porównanie Ale wiecie

Ps. jak ktoś może to niech opisze mi różnice miedzy GN01 a GN02

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie powinno być kary Bo można by było wtedy nawet porównać do expienia peta za pomocą templara Bezsensu Może kiepskie porównanie Ale wiecie

Ps. jak ktoś może to niech opisze mi różnice miedzy GN01 a GN02

Gn01 masz swietne pvp, gn02 masz 1-3 skile xD szelma z niewidki scisnie Cie i nawet nei bd wiedzial kiedy.

ile osób gra , czy warto zaczynać od nowa ?

W sumie nawet sporo. A grać mozna anyway for fun.

Opublikowano

Ktoś wie może w jakim miejscu dokładnie znajdę jakiegoś BOSS'a w Juno, co niby dropi lepsze cash iteamy od tego w Dratan?

ubh6c.png
Opublikowano

Ktoś wie może w jakim miejscu dokładnie znajdę jakiegoś BOSS'a w Juno, co niby dropi lepsze cash iteamy od tego w Dratan?

Twin Hadian czy coś takiego? :D Z tego co wiem są 2 i masz mapę na forum GN02.Dropi hr/eva king(nie wiem czy queen po konserwie,bo nie grałem z 2 tygodnie),msy,amsy i skrzydełka.Golda nie dropi z tego co pamiętam.

Opublikowano

Twin Hadian czy coś takiego? :D Z tego co wiem są 2 i masz mapę na forum GN02.Dropi hr/eva king(nie wiem czy queen po konserwie,bo nie grałem z 2 tygodnie),msy,amsy i skrzydełka.Golda nie dropi z tego co pamiętam.

Podał byś link ew. kordy? z Góry dzięki + Like4u

ubh6c.png
Opublikowano

Każdy WB dropi

podzi%C4%99kowanie-dla-lastchaos-generic

Opublikowano

Ktos wie ile mozna miec HP w tym nowym secie z czesciami HP ?

Czekaj. Ja miałam na czysto (znaczy z podstawowymi potami) mniej więcej 105k. Z setem mam 122k (a mam dwie częsci w HP). Więc sobie policz ile HP da Ci 5 części.

Opublikowano

1k hp, 2,5k hp 5% hp i 15% hp reg dodaje każdy party HP

Hr dodaje : 250e, 750 hr, 1k hr 5% m i p hr

Uniki : 200, 500 i 700 + % uniki o ile pamiętam

(:D)

Opublikowano

Najlepeij miec wszystkie i wtedy zadecydowac ale to troche potrwa zeby miec wszystkie. Slabo dropia te czesci B6. Z szelmy to mialem same uniki nic w celke ani HP .

Ktos wie czemu attack mineral z klubu moraska nie mozna oddawac do klubu keron ?To na wszystkich wersjach LC jest tak samo czy tylko na GN ?

Opublikowano

Najlepeij miec wszystkie i wtedy zadecydowac ale to troche potrwa zeby miec wszystkie. Slabo dropia te czesci B6.

Ano. Chociaż w sumie po dokładnej analizie stwierdzam, że eva się średnio przyda, ponieważ i tak większość osób lata w setach z HR, więc wraz z owlami będą trafiać. HR się przyda na zaklinaczy, którzy mają od cholery uników, a HP się przyda, bo nowe bronie mają dość spory atak. :f Więc pozostanę przy kombinacji 2x hr + 3x hp. I tytuł hr/hp w zależności od potrzeby.

Opublikowano

Niewiadomo jak to bedzie xD moga wiele zmienic. Jak sie cos graczom nie spodoba.

Mi się w ogóle ten system nie podoba, ale jakoś Wizatek się uparł i nie chce słyszeć o tym, aby tego nie wprowadzać. Durnota.

Opublikowano

Mi się w ogóle ten system nie podoba, ale jakoś Wizatek się uparł i nie chce słyszeć o tym, aby tego nie wprowadzać. Durnota.

Tobie się nie podoba=durnota.

Może 90 osób na 100 popiera ten system a Ty akurat jest w spośród tych 10%, pamiętaj że nie da się zadowolić każdego.

Tak btw. słyszałem że można expić w egeha, jakie mobki dodali?

Na 182lvl lepiej na nich expić czy jednak dalej w prison?

Opublikowano

Zależy kto, co woli. Ja swoją uzdro ze 189 na 200 w Akan expiłam tydzień, a szelmę w Ege od 189 do 200 w 5h i przy okazji zarobiłam na setach. Co do systemu jeweli... Dla mnie jest on bez sensu i mam prawo twierdzić, że mi się nie podoba.

Ulepszanie tych opcji w setach to już w ogóle czarna magia. Byłby ktoś uprzejmy i wyjaśnił o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...