Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tych postaci, to musi coś pozmieniać bo są za mocne, bynajmniej Arcymag. Macie porównanie z Destiny, tam na mcs/dcs jeśli wpadnie gildia w składzie: 2 archwizardy, 2 szelmy, kilka rk + 2-3 kleryki, może jeszcze kilka ex-sinów to gród nie możliwy do obronienia/odbicia. Nasza gildia się ostatnio o tym przekonała, jak bardzo arcymagi są potrzebne :D

Ale dobrze, że będą te postacie, ponieważ na Destiny grałam w sumie tylko z tego względu ;D

Czyli jednak, będzie na Generic'u Arcymag I Ex-Rogue? :) I rozumiem, że pełne EP3, jeżeli tak to z miła chęcią wrócę na stare śmieci :)

ubh6c.png
  • Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jednak, będzie na Generic'u Arcymag I Ex-Rogue? :) I rozumiem, że pełne EP3, jeżeli tak to z miła chęcią wrócę na stare śmieci :)

Juno będzie chyba stare. Znaczy to takie zmodyfikowane na potrzeby LCGN02.

Opublikowano

To fajnie. A zna ktoś może przewidywany czas tego ? Czytałem coś na forum, ale dużo tego nie ma.

ubh6c.png
Opublikowano

To fajnie. A zna ktoś może przewidywany czas tego ? Czytałem coś na forum, ale dużo tego nie ma.

Raczej bliżej określonej daty nie ma, bo cały czas są testy i naprawiają masę bugów. Jak skończą to na pewno wtedy będzie update. ;f

Opublikowano

Raczej bliżej określonej daty nie ma, bo cały czas są testy i naprawiają masę bugów. Jak skończą to na pewno wtedy będzie update. ;f

Dzięki za odpowiedź.

ubh6c.png
Opublikowano

z tego co czytałam, wszystkie skille u x-mage (x=wizza) będą zminione ponieważ są one zbyt.... OP &&

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Ogarnia ktoś system kamieni szlachetnych z PL-a? Zostaje to wprowadzone na LCGN02.

Rozumiem, że jeżeli sobie wkładamy np. za jednym razem 7 jeweli to mogą one zostać zniszczone przy niepowodzeniu? ._. I jeszcze jedno - skąd na PL-u bierze się te nowe kamienie i te kamienie chaosu? I do czego służy jakieś grade re-form? ;x

Opublikowano

Ogarnia ktoś system kamieni szlachetnych z PL-a? Zostaje to wprowadzone na LCGN02.

Rozumiem, że jeżeli sobie wkładamy np. za jednym razem 7 jeweli to mogą one zostać zniszczone przy niepowodzeniu? ._. I jeszcze jedno - skąd na PL-u bierze się te nowe kamienie i te kamienie chaosu? I do czego służy jakieś grade re-form? ;x

Ja tego nie ogarniam, wgl nie wiem co to jest xD

Wiadomo już kiedy wprowadzą to wszystko?;s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja tego nie ogarniam, wgl nie wiem co to jest xD

Wiadomo już kiedy wprowadzą to wszystko?;s

Niedługo. Na razie naprawiane są bugi. Ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Szczerze mówiąc to nie wyobrażam dobir tego update.

Opublikowano

Będzie big ;D A dużo wam tych bugów zostało? :D Pograła bym sobie archmagiem;s

No jeszcze trochę jest, ale Admin nieustannie je naprawia, więc są eliminowane. ;f Mnie jakoś nie spieszno do tych nowości... >.<

Opublikowano

To jednak trochę potrwa ;s Czemu Ci nie spieszno?;D

Przecież pisała miyoshi że nie ogarnia tych update'ów, więc pewnie dlatego.

Prace są cały czas prowadzone, czas do wielkiego patcha zbliża sie wielkimi krokamie ;)

(Nie mam więcej info bo nie rozmawiam z wizatkiem :c)

Opublikowano

To jednak trochę potrwa ;s Czemu Ci nie spieszno?;D

Ponieważ uważam ten uptade za zbędny. Przynajmniej po części. Nowe postacie są jak najbardziej w porządku, ale ten system jeweli? ._. Głupie. :c

Opublikowano

Moniś nie bój się, kiedyś napewno uda nam się załapać to ^^ Ktoś napawno to ogarnia więc wytłumaczy a wtedy będzie to fajne:p

Znaczy w sumie to nie jest skomplikowane, ale chodzi o nakłady finansowe, które na to pójdą. Wyobrażasz sobie? 7 socketów, gdzie trzeba włożyć kamienie 15 lvl, żeby to miało w ogóle sens. 7x7=49 kamieni w tym 7 klejnotów chaosu. Nie martwi mnie ilość HP, którą osiągną niektórzy gracze, bo strzelec dalej pozostanie mocną postacią, ale no... + dochodzi nowy ekwipunek, nowe bronie. MASAKRA. >.<

Opublikowano

Znaczy w sumie to nie jest skomplikowane, ale chodzi o nakłady finansowe, które na to pójdą. Wyobrażasz sobie? 7 socketów, gdzie trzeba włożyć kamienie 15 lvl, żeby to miało w ogóle sens. 7x7=49 kamieni w tym 7 klejnotów chaosu. Nie martwi mnie ilość HP, którą osiągną niektórzy gracze, bo strzelec dalej pozostanie mocną postacią, ale no... + dochodzi nowy ekwipunek, nowe bronie. MASAKRA. >.<

Może nie jest to zbyt przemyślane ;s Na tym serwie nie ma co się martwić o gold, bo to akurat łatwo zdobyć, ale pewnie te kamienie nie będą u npc a w IS, co idzie za tym, że faktycznie tanie nie będą ;s Ale te kamienie w połączeniu z archmagiem... Nielogiczne xD Tą postać teraz ciężko będzie ubić o ile nie zrobią dodatkowych leków na jego stuny ;s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Może nie jest to zbyt przemyślane ;s Na tym serwie nie ma co się martwić o gold, bo to akurat łatwo zdobyć, ale pewnie te kamienie nie będą u npc a w IS, co idzie za tym, że faktycznie tanie nie będą ;s Ale te kamienie w połączeniu z archmagiem... Nielogiczne xD Tą postać teraz ciężko będzie ubić o ile nie zrobią dodatkowych leków na jego stuny ;s

Nie martw się. Archmage nie będzie taka, jaką pierwotnie ją stworzono. Już jest lekko zmodyfikowana na test serwerze, bo rzeczywiście w połączeniu z nowymi kamieniami byłaby nie do zabicia (prawie). :f Mam tylko nadzieję, że nie zniszczą mi znowu strzelca. Anyway, najbardziej zastanawia mnie właśnie sposób zdobywania kamieni 15 lvl, klejnotów chaosu i samego ekwipunky 200 lvl. Mam nadzieję, że nie zrobią czegoś takiego z tokenami, jak przy okazji setów/broni 187. >.<

Opublikowano

Nie martw się. Archmage nie będzie taka, jaką pierwotnie ją stworzono. Już jest lekko zmodyfikowana na test serwerze, bo rzeczywiście w połączeniu z nowymi kamieniami byłaby nie do zabicia (prawie). :f Mam tylko nadzieję, że nie zniszczą mi znowu strzelca. Anyway, najbardziej zastanawia mnie właśnie sposób zdobywania kamieni 15 lvl, klejnotów chaosu i samego ekwipunky 200 lvl. Mam nadzieję, że nie zrobią czegoś takiego z tokenami, jak przy okazji setów/broni 187. >.<

Jak dla mnie powinni zrobić w akan zwykłe expowisko + drop setów 200lvl. A nie expienie na questach ;s Tokeny już na destiny nie wypaliły, więc myślę, że tutaj tego nie zrobią. Albo dadzą drop setów z bossów - kolejny zły pomysł -.-

Zdobywanie tych kamieni jest jasny - IS. Albo dadzą może bossa, który będzie je dropić dodatkowo xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak dla mnie powinni zrobić w akan zwykłe expowisko + drop setów 200lvl. A nie expienie na questach ;s Tokeny już na destiny nie wypaliły, więc myślę, że tutaj tego nie zrobią. Albo dadzą drop setów z bossów - kolejny zły pomysł -.-

Zdobywanie tych kamieni jest jasny - IS. Albo dadzą może bossa, który będzie je dropić dodatkowo xD

Expienei w Akan na zadaniu jest moim zdaniem dobre. :) Poza tym, że cholernie nudne to mimo wszystko całkiem sprawnie to idzie i nie trzeba inwestować w tony esek. Drop setów na expowisku to słaby pomysł, ale drop z bossów? Jak najbardziej. Może być coś w stylu tego, co jest na 01 - części eq dropią z bossów i niektóre zawierają z miejsca 7 socketów, o.

Co do jeweli - byleby nie trzeba było samemu robić kamieni 15 lvl, bo to już naprawdę będzie przegięcie. Zwłaszcza, że osadzanie kamienia może się nie udać, a wtedy jewel znika...

Opublikowano

Z tego co wyczytałam, je się ulepsza samemu. Ale zobaczymy...;s

Właśnie o to chodzi. Koniec świata, zagłada ludzkości i te sprawy. Pozostaje czekać, ale mam nadzieję, że dadzą je do IS-u. -.-

Opublikowano

Pierwsze co powiem to gratulacje Moniko! Wreszcie jest jakiś polski GS na LCGN02. ;)

Co do pytań...

Prawie wszystko odbywa się u Jubilera (w ang. socket manager?!). Kamienie możesz ze sobą łączyć poprzez włożenie trzech tego samego rodzaju do okienek (albo zwykłe, albo chaosu). Do tego możesz dodać formuły łączenia (nie wiem jak to się po ang. nazywa), które mogą dać lepszy efekt kamienia. Maksymalnie 99 (chyba) formuł może być danych na 1 mix kamyków. Jeśli Ci się poszczęści, możesz zdobyć kamienie chaosu z tego mixu.

Co do reform... To jest identyfikowanie, potrzebne do tego są identyfikatory. Nie chcę mi się zbytnio opowiadać o tym, poszukaj w google pod hasłem identyfikowanie przedmiotów / zbroi, last chaos, wetpaint itd, itd... Powinno coś się znaleźć. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jeśli na GN02 będą te zmiany to z podwyższonymi upgrade rate,więc nie bójcie się,że zjara jak jeszcze nie wprowadzili nic takiego. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...