Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ewwwwwwwwwww widzisz a po 2 fajnie by bylo tej niewidki uzyc niewidki stojac tak aby widziec zera ... i do tego jeszcze to ze chocby nawet to dam te 2 dl hp ci spada do polowy ty mi stona dajesz missne 1 dl i juz po mnie ;f

jak cie kiedys spotkam a nie mialem takiej okazji te chetnie bym sie pobil ;pp tak bez duellu ;d

Zapraszam na arenę, k5, 6 lub 7. ;)

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na arenę, k5, 6 lub 7. ;)

ok bd szukal xD ale teraz blodemu ostatnie pt w akan potrzymam i ide podlac trawe xddd

Opublikowano

Z tego co wiem to skrole keron sa z klubu z merak a nie z wiezienia .Chyba ze na LCGenericName02 jest inaczej.

Dzieki za odpowiedz z tymi skrzydlami ale jak nazywa sie dokladnie ten boss z ktorego one leca ?

Opublikowano

Wielkich szans na pvp nie ma tytan,rycek i NS.Zaklina trudno złożyć,wiedźma póki co OP.Assek zawsze da radę! :D

Uzdro ma milczka i deadline z dystansu i też sobie radzi

Idzie ktoś na arenę się pobawić? PvP i te sprawy?

Opublikowano

Wielkich szans na pvp nie ma tytan,rycek i NS.Zaklina trudno złożyć,wiedźma póki co OP.Assek zawsze da radę! :D

Uzdro ma milczka i deadline z dystansu i też sobie radzi

Przy okazji:Sellne *** epiki duale/kostur i łuk.Szukam kosy *** i MP +25 sorca :D

Ryc.... Dash spam =)

Tytan.... WM ma szanse tylko nie highlander

Ns daje rade....

Assek na wiedźme bardzo ciężko....

Na wiedź naj postacią jest ranger z wepem 165 (z silentem) =)....

ewentualnie z normalnym wepem spam stun shot'em przerywa animacje stone dzieki : szybszej animacji, oraz stunowi

Bez-nazwy_nwhsxpa.jpg

Opublikowano

Jak tu expic od 177 ? mam wyprawe, wchodzę do akan ale nawet 1 mobka nie da rady zabić bo ma tyle hp że masakra :D rzuci się ich 5 i mnie nie ma ;x

http://www.mpcforum.pl/topic/1029728-v-tut-lcgn02-187-200-akan-raid/

Powinno pomóc. :D Btw. do 187 lepiej bić w Prison z eskami, pbi itd. Tam na końcu, gdzie jest ten mały Fantom.

Opublikowano

Duzo polakow?

Jest jakas duza polska gildia z ts? ;p

da sie odpalic 2 okienka? xD

Tak, tak, tak.

Zależy jeszcze, co rozumiesz przez "duża, polska gildia" - dużo Polaków, czy hlvl'e? :D

Opublikowano

Powiem tak jestem na test serwie jak narazie sporo bugow , ale sadze ze wszystko wyjdzie w praniu ( wiekszosc bugow juz naprawiona ) . Ponadto czuje ze bedzie fajna zabawa z tymi nowymi postaciami i klasami , sadze ze wizatek znerfi troche skille archmage i exrogue :P

Opublikowano

Powiem tak jestem na test serwie jak narazie sporo bugow , ale sadze ze wszystko wyjdzie w praniu ( wiekszosc bugow juz naprawiona ) . Ponadto czuje ze bedzie fajna zabawa z tymi nowymi postaciami i klasami , sadze ze wizatek znerfi troche skille archmage i exrogue :P

Na pewno zmieni, bo ex-mage i ex-rogue byłyby o wiele lepsze niż standardowe klasy. ;f

Opublikowano

A wiesz powiem ci ze nie az takie dobre sa gdy bez tego stuna sa bardzo slabe np jak wizatego zmieni efekt tego stuna jak np dash rycka to juz bedzie wyrownane pvp , zreszta i tak podstawowe klasy byly ulepszane :P Co do chaos Socketow nie mialem okazji testowac jeszcze ale mam zamiar :P

Opublikowano

A wiesz powiem ci ze nie az takie dobre sa gdy bez tego stuna sa bardzo slabe np jak wizatego zmieni efekt tego stuna jak np dash rycka to juz bedzie wyrownane pvp , zreszta i tak podstawowe klasy byly ulepszane :P Co do chaos Socketow nie mialem okazji testowac jeszcze ale mam zamiar :P

Ja w ogóle nie mogę wejść na serwer, bo mnie wywala, a nie mam miejsca na nową postać. ;/ Jakbyś coś wiedział odnośnie socketów to pisz.

Opublikowano

Ja w ogóle nie mogę wejść na serwer, bo mnie wywala, a nie mam miejsca na nową postać. ;/ Jakbyś coś wiedział odnośnie socketów to pisz.

Wejdz na inna kup wiecej slotow i zrob nowa ;3 proste . A co do socketow to narazie nie zobacze bo nie chce mi sie xD
Opublikowano

Wejdz na inna kup wiecej slotow i zrob nowa ;3 proste . A co do socketow to narazie nie zobacze bo nie chce mi sie xD

Nie mogę, bo mnie wywala. Znaczy error mam. :P

Opublikowano

Co do tych postaci, to musi coś pozmieniać bo są za mocne, bynajmniej Arcymag. Macie porównanie z Destiny, tam na mcs/dcs jeśli wpadnie gildia w składzie: 2 archwizardy, 2 szelmy, kilka rk + 2-3 kleryki, może jeszcze kilka ex-sinów to gród nie możliwy do obronienia/odbicia. Nasza gildia się ostatnio o tym przekonała, jak bardzo arcymagi są potrzebne :D

Ale dobrze, że będą te postacie, ponieważ na Destiny grałam w sumie tylko z tego względu ;D

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...