Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba miec chinskie znaczki aby moc stawic serva ? na Hamachi a takze poprzez LAN

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

U mnie wyskakuje ciągle:

"connect: Connection refused

connect: Connection refused

connect: Connection refused

connect: Connection refused"

Wie ktoś na czym polega błąd ?

Opublikowano

A JA MAM TAKI PROBLEM ZE SCIAGNELY MI SIE PLIKI SERWEROWE I NIE WIEM CO Z NIMI ROBIC ;/ PARTY 2,3,4 SCIAGNOLEM Z RAPID SHARE A PART 1 Z MEGAUPLOAD!!! CO MAM TERAZ ZROBIC Z NIMI?? JAK DODALEM SKROT .RAR TO MI WYSKAUJE TAKA RAMKA JAK PRUBUJE WYPAKOWAC (załącznik) ;/ POMOCY

pliki serwerowe.bmp

Opublikowano

Suszek7

te rozszezenia maja nazwe .001 czyli musisz wypakowac to tym programem.

http://hjsplit.en.softonic.com/

Ktos kto juz postawil serva, moze mi pomoc? bardzo prosilbym zeby sie skontaktowal pod numerem GG: 7027899

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

mam tego plika serwerowego 7z cos tam igor pavlol

no i klikam na niego dwukrotnie to wyskauje mi okienko i pisze tak :C:\Documents and Settings\Właściciel\Pulpit\metin priv2\ no sa znaki zapytania 2 o takie "??" i jak kline to mi wyskauej takie okno (załacznik) co robic????????????????????? jak wypakowac wgl te pliki???????

problem.bmp

Opublikowano

Dobry TuT mi sie podoba ponieważjest wszystko jest opisane no to co z tego e spisuje od innych alel pozniej to przerabia i daje w 1 i nawet napisal MEGA TUT!!!

Dobrob spol i bedziesz niezly 5 juz ci dalem

PoZdRo

Opublikowano

Serwer postawiłem ale mam problem w zalogowaniem się przez Navicat do bazy MySQL (wyskakuje błąd w połaczeniu z [mój IP Hamachi])

Pojęcia nie mam dlaczego, wszystko jest w jak największym porządku.

edit /// ok, post nie ważny, wreszcie dało rade :D

Opublikowano

a)w Microsoft Virtual PC wpisujemy sysinstall>Configure>Networking>Interfaces>de0>No>No

gdzie ja mam to wpisac bo wpisuje w freebsd i pokazuje mi sie Ambiguous output redirect i nie wiem co mam robic ;d pomoz mi ktos ;d

Opublikowano

Uwaga Jesli Chcecie zeby na servie Grali inni ludzie to musisz u operatora wykpic Tunel (Chodzi mi o No-Hamachi Server)

I Co Moderatorzy Spodobalo Wam Sie Zbanowanie Mnie Za Odrobine Prawdy??

Opublikowano

Mógłby ktoś powiedzieć jaki ma być do tego metin?? (znaczy jaka wersja chińska czy angielska i z którego roku), bo nie mogę się doszukać ;/ .

Z góry dzięki wielkie ;)

Opublikowano

zoriblem tam konto w navicacie i wlanczam metka i mi wyskakuje sprawdz swoje wejscia pomozcie dam 5 * bo chcial bym sie zalogowac i grac

Może i spamie ale nie lamie:P

Opublikowano

Wszytko ladnie dzala 5 leci

Mam jeden porblem mam chinskego clijenta i wszytko po chinsku jak mam zoribc zeby bylo po polsku tak jak np na screenie z brona na 80 lv ?

Thx za odpoiwedz

Opublikowano

Mogl by ktos wrzucic InstantServer_Uploaded_by_Raven bo wygasl link

Z gory Dziekuje B)

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

beztytuusgsdfgh.jpg

Nie wiem nie czytałem co tam jest :/ bo za dużo

mam taki problem . i kumpel też :/ Proszę o pomoc

Robiłem OSS. Na tej karcie Loopback

c1362a4ce5f09e05fde0d19b9e00ac65.jpg
Opublikowano

W IPv4 Adress musisz dopisać z końcówką z końcowką 100 np. zwykłym tak jak masz w IPv4 Gateway 192.168.2.1

to w IPv4 Adress z końcówką 100. to bedzie 192.168.2.100

Dalej. W Netmask musisz zostawic na początku 255 i dodawac 0 po kropce 255.0.0.0 i tak masz zrobic

a W Extra options zostawiasz puste pole i dalej powinnienes wiedziec co dalej trzeba zrobic

Pogłem Daj 5 :D

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Mogłby ktos jeszcze raz wrzucic InstantServer_Uploaded bo mi takie cos wyskakuje

Kliknięty odsyłacz nie jest dostępny.Przyczyną może być:

- Nieprawidłowy odsyłacz

- Plik został usunięty, naruszał nasz Regulamin.

Bardzo prosze o wrzucenie i podanie linka moze byc na pw :D

Daje 10x5 za wrzucenie :)

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

A jak mam tego OSS serva to jakie hasło i id zeby na metku się zalogować ??? Z góry thx

offtop1at9.gif

Nie offtopujmy na naszym pięknym i wspaniałym forum : ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...