Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POMOCY!!!!!

Jak ściągnąłem pliki serwerowe to pierwszy jest w archiwum winrar a w reszcie mam wybrać program przez który mam je otworzyć. I jak chcę otworzyć 1. plik to pisze że jest uszkodzony albo zły format ;/ pliss pomocy

Opublikowano

Za pierwszym razem było wszystko dobrze ale musiałem ściągnąć chińskiego clieta i wyłączyłem wszystko a teraz przy odblokowywaniu portów mam czerwoną kropkę a nie zieloną mógłby mi ktoś pomóc ?

Opublikowano

mam taki problem ze robię wszystko co w poradnikach w virtual Pc pisze mi jak postawie serva Connect: Network is Unreachable i tak 7 razy i jak wlanczam chinskiego metina przez plik Mc to jak sie loguje wyskakuje jakis bvlad i nei moge wejsc :(

Za rozwiazanie Dam GM ! i 5 :)

Opublikowano

Witam. Mam problem, hmm oto on : htt p://i3 3.tin ypi c.com/ku49d.jpg (bez spaccji:> srr ale jakos inaczej nie mogłem wysłac -.-)

Proszę o pomoc ;/ O co w tym chodzi ??

Opublikowano

siema Mołg by mi kots pomóc wszystko fajnie serwer stoi juz tylko konto wchodze na Navicat dodaje konto ip hamachi z 100 i mi sie pokazuje taki bład 2005 unknow MySql serer host (i tu moje ip chamachi z końcówką 100 ) 11001 pomóż ktoś ;dd Pliiss same 5 będą ;d

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

siema. mam problem a mianowicie taki : zainstalowalem tego VirtualPC i ten komputerek mi sie wogule nie pojawil przejzalem all pliki i nie ma komputerka. czy mogl by mi napisac jakis doswiadczony czlowiek ktory wie jak mam zrobic zeby sie pojawil moje gg : 6577123

Opublikowano

Dancer ja mam taki problem że już wszystko dobrze loguje się i przy logowaniu za każdym razem mam błąd z PortMap ;/ i jak PortMap padnie tonie moge się zalogować wiesz jak to naprawić ? ; /

Opublikowano

Dancer82, mam problem mianowicie taki : Zrobiłem all pozmieniałem nazwy itp i gdy włączam ten komputerem to wyskakuje mi tabelka i droga tabelka jakbym miał coś zainstalować lecz gdy chcę zainstalować to wyskakuje coś że trzeba tam coś załadować i nie wiem co dalej wiesz może jak mi pomóc ?? z góry dziękuje.

Opublikowano

Dobra u mnie już błąd z PortMapem nie wyskakuje tylko teraz coś po chińsku jakieś4 znaczki mam i nie wiem co to jest:D Muszę sobie spolszczyć ten serwer żeby sie dowiedzieć.

Dzięki Dancer za dobre chęci :D

EDIT: Przy okazji ktoś wie jak to mam spolszczyć żeby móc wejść na własny serwer ? :D

Opublikowano

siema all mam problem z tym ip jak wpisuje mam 5.127.253.141 i koncowke 100 nie moge napisac 00 tylko moge napisac 1 i tyle pomozcie :( :(

Opublikowano

mam pytanie, ile musze miec ramu aby serwer do jednej osoby postawic, bo robie wszystko wedlug instrukcji i wyskakuje blad ze mam za malo pamieci (w momencie gdy uruchamiam monitorek 13-kilobajtowy) ???

Od dnia szóstego stąpamy po tej podłej ziemi

Mamy ręce - zabijamy, mamy usta - kłamiemy,

Orgia much, nie ufaj hipokrytom

Zawiedzie cię oko, to oko dzieciak wykol,

Zimny pocałunek w szyję, w otchłań spadasz

To miasto tym żyje, po prostu jak Chada

Zasady są po to żeby je łamać?

Zasady są po to żeby je łamać?

Liczą się przyjaciele i milczenia zmowy

Reżim, kurwy, nalot dywanowy

Mała wycieczka do piekła i z powrotem

Tu grzesznicy modlą się najgłośniej

Nie znasz dnia ani godziny, walczysz

Ofiary wojny w chwale wracają na tarczy

Niewidzialna ręka rzuca twój los na szalę

Coś w tobie pęka, życie łamie morale

[x] 10 [x] 20 [x] 40 [x] 80 [x] 160 [x] 320

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...