Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy wy tez tak macie w portmapie ze niektore sa na czerwono ? 5 leci super poradnik *

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie jest coś nie tak. Ustawiłem Navicata tak jak w opisie, wpisałem w "IP address" swoje ip z Hamachi z końcówką .100 itd. ale gdy chcę się połączyć to wyskakuje mi taki błąd "2003 - Can't connect to MySQL server on '5.194.223.100' (10060)" Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

PYTANIE!!!

Czy na zmiennym ip da radę założyć serwer tylko dla siebie ? bo wogóle nie wyświetla mi IPv4...

Czy komuś z netem od Netii udało się postawić serva dla siebie ?

./start

"Can not get public ip" - i tak 10000 razy w kółko

EEEEDIT @@@@

Wielkie 5 dla Ciebie, heh tak długo się z tym głowiłem aż wkońcu postawiłem serv na hamachi - mój wniosek - łatwiej postawić na hamachi niż na oss

Opublikowano

siema mam problem z tymi partami bo pobralem i co dalej?? pls odpowiedzcie! nie mam tego rarem tylko jakas inna ikona co trzeba zrobic prosze powiedzcie

Opublikowano
Mam taki sam problem jak Furrafinity i Cars. Wszytsko robie tak jak w poradniku Chce server OSS, ale nie wykrywa mi Ipv4 Adress. Pomocy !

Zrób sobie na hamachi - i po problemie.

Opublikowano

Tylko ja mam publiczne Ip, i mam radiowke i robie jak kaza w Hamachi ale w chinskim metinie wyskakuje mi jakis blad bo wogole nie moge sie zalogowac :(

A ty masz jakis dobry tutorial ?

Opublikowano

ja mam problem iz w port map nie wyskakuje mi nic? ;/ tam gdzie maja byc te ip z koncowka .100 jest pustka wogole ich nie chce zaladowac... pls pomozcie juz sie tak zajaralem an ten serwer a tu takei cos :/

Opublikowano
ja mam problem iz w port map nie wyskakuje mi nic? ;/ tam gdzie maja byc te ip z koncowka .100 jest pustka wogole ich nie chce zaladowac... pls pomozcie juz sie tak zajaralem an ten serwer a tu takei cos :/

W downloadzie jest link do portmapa i go pliku potrzebnego abys mial et porty tylko musisz zmienic na swoje ip bo tak to ci eni odblokuje.

Opublikowano

a moglbys mi ten plik potrzebny na jakis inny server wrzucic naprzyklad speedyshare? bo na sendspace tlyko platne mi wyskakuje a ja na komie juz 0 kasy mam ;/

Opublikowano
a moglbys mi ten plik potrzebny na jakis inny server wrzucic naprzyklad speedyshare? bo na sendspace tlyko platne mi wyskakuje a ja na komie juz 0 kasy mam ;/

Na smaym dole strony masz na szarym tle i tam jest pobieranie za damro ;]

Opublikowano

Yolek report, nie piszemy posta pod postem ;d

@Connect: Network is unreachable to znaczy że wszystko dobrze

Opublikowano

No sorki ;] ale jedna odpowiedz dla kolegi byla :) No pisac tak pisze ale jak wpisuje pasy Rain i 12345 to wyskakuje cos po chinsku tak jak by blad w polanczneiu z serverem czyba czy cus :)

Opublikowano

"Nie działa mi komputerek" musisz kliknąć prawym przyciskiem>otwórz za pomocą>notatnik ciężkie nie?

Jak nie możecie wypakować spróbujcie 7 zipem .

"No sorki ;] ale jedna odpowiedz dla kolegi byla No pisac tak pisze ale jak wpisuje pasy Rain i 12345 to wyskakuje cos po chinsku tak jak by blad w polanczneiu z serverem czyba czy cus"

jeżeli robisz na cilencie sprawdź czy poprawnie wpisałeś w notatniku mc swoje IP na hamachi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...