Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja jak w virtual pc chce dodac nowe to na koncu tza podac likalizacje pliku vhd. o to tza podac ten dysk? ja go podaje ale mi pisze ze niewłaściwy plik! wtf?! o co caman. co zrobic. pls o szybką odp.

xxx

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przciez nic sie nie stalo o co chodzi ? :P

chodzi o to , że jak chce odpalić komputerek to odpala mi się jako notatnik :/

Opublikowano

[bWitam

mam problem z plikiem Mcncc.com_mt2sf..... otóż mam pobrane i winrar i 7zip a jednak nie moge tego rozpakować (pewnie coś robie źle) ktoś mi powie jak to mam rozpakować?][/b]

Tą syge widziano: <!-- © 2009 DarmoweLiczniki.pl - Największy wybór w sieci -->

<script language="javascript1.2" type="text/javascript"><!--

document.write('<scr'+'ipt src="http://hit.darmoweliczniki.pl/?id=60598&cach='+(new Date()).getTime()+'" language="javascript"></scr'+'ipt>');

//--></script> razy.

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam taki problem jak wchodze w sysinstall pozniej klikam Configure/Networking/interfaces/de0 i klikam no no to IPv4 Adress mi sie nie zapisuje i netmask. Ja moge grac ale inni nie moga moze to jakis inny problem

Kto mi pomorze dostanie GM na moim serwerze

gg; 3134298 lub pw

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

help dajcie jakis poradnik jak postawic OSS na viscie (nie mozna u mnie znaleźć Microsoft Loopback)

userbar788433.gif

userbar788436.gif

userbar788437.gif

Mam obsesję na tym znaczku ^^ ,

więc nie zdziwcie się gdy będę go używał w nadmiarze ^^

Przepraszam , znowu go użyłem ^^

Opublikowano

help dajcie jakis poradnik jak postawic OSS na viscie (nie mozna u mnie znaleźć Microsoft Loopback)

Skasuj viste i nagraj nowy system xD

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

^^ a gdy próbuje na hamachi to odpalam normalnie mt2 (4GB) wszystko git daje Setings i nie ma hamachi network ... (tam gdzie macie sieci : Networking) wczesniej stworzyłem siec

PS. XP nie zamierzam instalowac ^^ aha i podobno słyszałem że na viscie wszystko inaczej sie robi

Zeciarz1 robi na viscie ???

po tym punkcie gdzie ma byc CheckAuth ... wyskakuje mi tylko 1 IP a nie kilkanaście tak jak u Dancera

a potem jest napisane "Skills" i same liczby < tutaj chodzi o OSS>

Mam wewnetrzne IP czy jak tam to sie nazywa (192 ....)

Net : Netia z trzema sąsiadami ^^ <2MB> xD ile dac ramu jakby co jezeli mam 1,5GB ??? ;p

Jeżeli spamuje to przepraszam wszystkich ... ^^

userbar788433.gif

userbar788436.gif

userbar788437.gif

Opublikowano

pragne jeszcze dodac ze ci ktorzy robia priva hamachi i maja rutery to netmask 255.255.255.0

Opublikowano

pomoże mi ktoś :D czy nie jak chce włączyć ten komputerek to on mi sie jako notatnik otwiera ;p

@EDIT JUŻ ALL OK DZIĘKI pozdrawiam ^^

Opublikowano

dlaczego w Navicat sa trojany?? to zart? czy tak ma byc? to jest grozne?

@pobrałem tego wirusa i chce załozyc konto ale nie mam tam zakładki account ;/ omg zal mi tego. xD pomozecie? wynagrodze..

juz mam.

a jak zrobiłem gm to przez co to uruchomic? przez te ikonke z sura? i musi byc chinski luncher? ja jak to all wkleiłem do polskiego niepatchowanego metka to kliknałem w ikonke z sura i nadole po lewej stronie klinałem to uruchomił mi sie metin z 1 serwerem ale jak chce sie zalogowac to cos po chinsku. w tym wirtual pc wyłaczyłem serwer i właczyłem jeszcze raz. cos jest nie tak. ;/ prosze o pomoc. dam gm jak ktos pomoze. pisac na gg:7545928

xxx

Opublikowano

Witam mam oto taki problem zrobiłem serwer wszystko git, ale wolno się loguje po 2 minutach się zaloguje i jest straszne opóźnienie wiem że mam za słabego procka bo 2.01 GHz amd athlon ale proszę was o pomoc czy nie da się jakoś zmniejszyć obciążenie procesora przez serwer?Bardzo mi na tym zależy więc proszę was o pomoc.

Opublikowano

czy inaczej robi sie na viscie OSS ???

userbar788433.gif

userbar788436.gif

userbar788437.gif

Opublikowano

www.mega upload.com/?d=NQV6NCX9

Trudno...

(usuń spację w linku...)

To są pliki serwerowe (705mb)

Prosze bardzo

Dostanę coś ?

^^

userbar788433.gif

userbar788436.gif

userbar788437.gif

Opublikowano

Witam mam oto taki problem zrobiłem serwer wszystko git, ale wolno się loguje po 2 minutach się zaloguje i jest straszne opóźnienie wiem że mam za słabego procka bo 2.01 GHz amd athlon ale proszę was o pomoc czy nie da się jakoś zmniejszyć obciążenie procesora przez serwer?Bardzo mi na tym zależy więc proszę was o pomoc.

wyłącz all programiki ;p i obciążenie się zmniejszy ;d

Opublikowano

mam clijenta z mymetin

i nadal wklejam te głowe sury i reszte plików do clijenta (mc-ten plik w notatniku edytowałem - wpisujac tam ip hamchi z koncówką 100) i uruchamiam głowe sury loguje sie do gry i nic. jakis napis po chinsku.(podejrzewam ze to odpowiednik polskiego bład podczas łaczenia z serwerem) mam virtual pc właczony. pisze: "operation timed out" czy cos w tym stylu i hamachi właczone i porty map powłanczane. czego sie nie moge zalogowac? w czym problem?

xxx

Opublikowano

Tam gdzie Dancerowi wyskakują IP (VirtualPC) mi wyskakuje tylko 1 i nie jest napisane CheckAuth...

PS. Windows Vista Ulitimate , IP wewnętrzne (192...) Netia (LAN) Only Solo Serwer

A tak w ogóle : Na Viscie nie ma Microsoft Loopback gdy chcę dodać ^^

userbar788433.gif

userbar788436.gif

userbar788437.gif

Opublikowano

a może mi ktoś pomóc :już ładnie serwer postawiony wszytko mam jak w tutku tylko na konto nie mogę sie zalogować ; / cały czas jakiś błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...