Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host..... co to za blad?z gory thx 5* bedzie

Opublikowano

Rudniik

Tłumaczenie z Angielskiego:

"Wirtualna maszyna nie może zostać uruchomiona, ponieważ nie było wystarczającej ilości dostępnej pamięci na hoście."

Moja podpowiedź... Zmniejsz sobie ilość ustawionych ratow Mb jeżeli masz na maxa napewno Nie wystartuje :) Proponuje 410mb Powinno wystarczyć

@Edit

Dla Ciebie Adiq564

Proponuje przeczytać stronę pierwszą napewno pomoże ^^ Z początku też mi się nie chciało lecz wydaje się że tak dużo jest :P Screeny dużo pomagają.

440466011.png

Opublikowano

SIemka!

Zainstalowałem Microsoft Virtual PC, klikam na monitorek i jakieś okienko mi wyskakuje, a potem sie komputer restartuje.

Chciałbym jeszcze dodać, że próbuje to zrobić na starej maszynie.

Opublikowano

ELO wszystko spox z robieniem serwa a mógłbyś podać jakiś link jak robić serwa na youtube taki serw na one player

OK???????????????????????????

Opublikowano

Witam!

A mi przy włączaniu virtual pc (już mt2.vhd nei programu) wyskakuje:

One of the virtual hard disks could not be located

i prosi o określenie nowego dysku virtualnego ;/ Wtf? :(

EDIT.

To chyba wina plików ;/

po wypakowaniu zajmuje 1gb+ a na ss-ach 4gb+... :((

Na 25% wyskakuje jakis błąd ze ?? (pytajnikami) ;/

Wtf? :(

EDIT2.

Grrr

Robiłęm wszystko od nowa i podczas wypakowywania wyskoczyło złe hasło na około 40% ! :(

wpisuje mcncc.com ;/

Opublikowano

Mam problem, bo po ściągnięciu plików serwerowych rozpakowuje je, wszystkie pliki przerzucam ale przy tym największym 4,6gb przy 99% wyskakuje ,,Nieokreślony błąd''... Wie ktoś może co zrobić?

Edit: ściągałem wszystko jeszcze raz i dalej problem z tym najważniejszym plikiem...

Edit2: Udało mi się to naprawić lecz teraz mam inny problem... Otóż gdy wpisuje już po zrobieniu wszystkiego w virtual pc ./start to wyskakuje ,,connect: Connection refused''... Proszę o pomoc.

Opublikowano

@up 2x

Hasla musisz zahashowac, jesli tego jeszcze nie zrobiles:

http://www.mysql-passwd.yoyo.pl/

wpisujesz haslo, generuj i kopiujesz wygenerowany ciag znakow do pola password ;) .

Opublikowano

Fajnie, ale gdy włączam freebsd to po jakimś czasie wyskakuje: WARNING: was not properly dismounted... i potem kilka linijek czegoś w tym stylu no i jak później ./start już zrobie to miliony takich komunikatów;/ Czy ktoś wie o co chodzi ? Bo zdaje się,że to bardzo rzadki błąd ;/

Ekhem.

Opublikowano

hmm ja mam inny problemik wszystko chodzi (chyba) mam w virtual PC to "operation timed out" pochodzi z 15 min i pokazuje mi cos takiego ->"swap_pager : out of swap pager"

a i jeszcze jedno nie moge sie podlaczyc do serwa calczy czas pokazuje "zostaniesz polaczony z serwerem"

5RlaVGt.png

Opublikowano

@ Ohoho:)

Portmap zrobiony ?

Karta sieciowa loopback jest ?

Opublikowano

mam następujący problem ^^ otworzyłem komputerek przez notatnik ui mi się zmieniła jego ikona beztytuucu.png nie wiem czy przeszkodzi to w tworzeniu serwera ale pls o pomoc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...