Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli? na hamachi moze byc wiecej osob

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby poradnik . Dużo błędów z postawieniem serwa na samym początku dalej wszystko ok .. Ale serva na ty poradniku nikt nie postawi. Piszcie do mnie na priv jak macie jakiś problem z postawieniem nowego priv serva upne linki do downloadów i wytłumaczę co i jak

Opublikowano

a)pobieramy Navicat'a instalujemy i odpalamy

download: KODhttp://www.speedyshare.com/794737460.html

Jego plik zawiera trojany!! Nie ściągać.

Opublikowano

ej ja mam problem w navicat'cie. Jak jest ta zakladka gdzie tworzymy konta to ja cos pozmienialem w tej styandardowej tabeli. wiem ze tam bylo cos ze login to byl rain ale nie wiem jaka byla reszta ;/ moglby ktos to skopiowac i tu wrzucic albo jakiego screena ??? bede wdzieczny

Opublikowano

ale mi nie chodzi o konfiguracje. tylko o to jak chce zalozyc konto to tam bylo standardowe takie konto login to byl chyba rain a haslo bylo przeplatane cyframi znaczkami i literami i wlasnie tego nie mam

Opublikowano

mam prośbę czy mógłby ktoś wrzucić pliki serwerowe na torrenta byłbym wdzięczy ponieważ na megaupload idzie mi prędkość 28kb/s oczywiście poleci też 5

Daj-

Opublikowano

mam problem w navicat'cie. w zakladce account jak jest ta tabela zeby utworzyc konto to tam bylo takie standardowe konto. tam chyba login to byl rain. moglby ktos skopiowac i tu wkleic login password email i socialid tego konta ?? bede wdziczny bo ja to przez przypadek pousuwalem :(

Opublikowano

mam problem podczas proby laczenia sie z serwem robie wszystko jak bylo w opisie pokazalo mi po starcie networking cos tam cos tam chce odpalic i dupa blad podczas laczenia dodam ze w pliku mc mam ip z koncowka 100 ... pomoze ktos??? 10* poleci

Opublikowano

powie mi ktos ocb? ja odpalam virtuala i wyskakuje taki napis w tym czarnym okienku...:

Enter full pathname of shell return for bin/sh

o co kaman? powinno wyskoczyc do zapisania loginy i hasla ale nie ma;/

Opublikowano

Ej, Chłopacy prawie wszystko mam Ok z wyjątkiem hasła do konta :(. Robię nowe konto w Navicat o nazwie girl hasło daje mieszane liczby i litery i jak próbuję się zalogować piszę Sprawdź Swoje Wejścia czemu tak jest? ^^ Za pomoc daje 5

Pozdrawiam SlodkaX ;)

440466011.png

Opublikowano

mam problem w navicat'cie. w zakladce account jak jest ta tabela zeby utworzyc konto to tam bylo takie standardowe konto. tam chyba login to byl rain. moglby ktos skopiowac i tu wkleic login password email i socialid tego konta ?? bede wdziczny bo ja to przez przypadek pousuwalem

Opublikowano

lolek112215...

Nadole w Navicat masz takie czarne przyciski w tej tabeli gdzie się konta zakłada :)

Naciśnij ten czarny + i wyskoczy Ci tabela do wpisywania hasła itp:)

1. ID Jak nie masz żadnego konta wpisz 1

2. Login konta

3. Passy do konta

4. Prawdziwe imię

5. Kod usunięcia postaci domyślny to 1234567

6. Email może być nieprawdziwy

PS. Klikaj w puste okienka w tabeli :)

Na koniec naciśnij czarny przycisk nadole:

440466011.png

Bywalec
Opublikowano

Ej, Chłopacy prawie wszystko mam Ok z wyjątkiem hasła do konta . Robię nowe konto w Navicat o nazwie girl hasło daje mieszane liczby i litery i jak próbuję się zalogować piszę Sprawdź Swoje Wejścia czemu tak jest?  Za pomoc daje 5

Pozdrawiam SlodkaX

Hasło musisz zahashować.

Polecam Ci:

http://www.mysql-passwd.yoyo.pl

Mission possible...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...