Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega TuT - Własny Serwer Metin2

Dancer82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo wszystkim mam takie jedno pytanie do was... Nie pamiętam gdzie sie zmieniało karte sieciową bo chciałbym zrobić swojego priva... Proszę o jak najszybszą odpowiedź ;)

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

noiseX - jak ci sie udało? ja próbowałem tyle razy i ten błąd w navica'cie wyskakuje ;/ robie serv. na hamachi jak by co ... prosze pomóżcie

Opublikowano

Zrobiłem już wszystko (i chyba było dobrze, na końcu się pojawiło connect : Network is unreachable), ale plik MC został usunięty ze speedyshare!!!!!!!!! Proszę o up'a kogoś kto ma ten plik!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Siema all mam problem a mianowice nie jaze oco chodzi w 1 punkcie opcji <b>

co tam trzeba zrobic w tym notatniku??

To co jest pozaznaczane

k2i73k.gif
Opublikowano

Mam problem zrobilem wszstko dobrze

Normalnie mi sie polacza z serverem ale gdy juz gram to mam bardzo mocne lagi ze nie da sie wgl chodzic.. ;/

POMOCY czy to do mojego kompa czy cos zle zrobilem prosze o ODP

Mam przeznaczone na server 1GB RAM

Internet 1mb

Opublikowano

mam taki błąd (robiłem z poradnikiem tylko inny client) prbl.png wiecie czemu moze tak byc?? czy to wina zlego clienta? sry za duzy obrazek xD

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Czemu jak chce wypakowac to 7-zipem to wpisuje pass : mcncc.com wypakuje z 48% i wyskakuje bład nieprawidlowe haslo ?

prosze o odp gg 6346752 lub forum ;]

Opublikowano

Mam problem zrobilem wszstko dobrze

Normalnie mi sie polacza z serverem ale gdy juz gram to mam bardzo mocne lagi ze nie da sie wgl chodzic.. ;/

POMOCY czy to do mojego kompa czy cos zle zrobilem prosze o ODP

Mam przeznaczone na server 1GB RAM

Internet 1mb

jaki masz procesor ? ile osób jest na serwie ?

Pomagam we wszystkim związanym z Metinem, moje GG: 6480972

Opublikowano

Mam problem , zrobiłem serwer przez hamachi wszystko gra mogę sie zalogować , a u mojego brata na komputerze <ta sama siec> wlaczam hamachi dołączam się do sieci , i przez launchera < tego samego co u mnie > odpalam wpisuję passy to pokazuję " błąd połączenia z serwerem " . Dodam że mam live box'a. Pomoże ktoś?

da4fb2817e96e5f5.jpg
VW Touran 2.0TDI 180HP Calibra Killer!
Opublikowano

Czemu jak chce wypakowac to 7-zipem to wpisuje pass : mcncc.com wypakuje z 48% i wyskakuje bład nieprawidlowe haslo ?

prosze o odp gg 6346752 lub forum ;]

a co niby chcesz wypakowac bo nazwa TO niewiele mowi

Opublikowano

Zrobiłem już wszystko (i chyba było dobrze, na końcu się pojawiło connect : Network is unreachable), ale plik MC został usunięty ze speedyshare!!!!!!!!! Proszę o up'a kogoś kto ma ten plik!!!!!!!!!!!!!!!

tych plikow jest wszedzie pelno poszukaj troche a swoja droga POTRZEBNA AKTUALIZACJA PLIKOW przytoczonych w poradniku

Opublikowano

Witam, ja mam takie pytanie jak zrobić na swoim serwie priv żeby kowal nigdy spalał broni tylko zawsze ulepszał,jeśli się da. Będę wdzięczny za odpowiedz .

jest poradnik o tym jak zrobic zeby nie trzeba bylo ulepszaczy u kowala i w tej samej tabeli na ostatniej pozycji kazdej linii masz szanse na ulepszenie daj wszedzie 100 i nie spali nigdy niczego mozesz tez ustawic ze nie bedzie palil do +iles a dalej zmienic poszukaj dziala napewno bo sp[rawdzilem

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=68430

Opublikowano

Witam,

mam problem z serwerem, to znaczy jak się loguję na serwer to mi pisze "Sprawdź swoje wejścia"

co to znaczy ??

21571.jpg
Opublikowano

O mój boże, co raz więcej takich ludzi stawia serwery..

Sprawdź swoje wejścia - na logikę, zły login albo hasło

da4fb2817e96e5f5.jpg
Opublikowano

Mam pytanko odnośnie zmiany karty sieciowej itp. Mianowicie gdzie ja mam wpisać sysinstal. (próbuje w tym Virtual PC [czarne tło] ale nie wyświetla się komunikat:

sysinstal: Command not found

Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź

Opublikowano

No bo jak się angielskiego w szkole nie uczy to tak jest.Po zalogowaniu chwile pocztkać, wpisać sysinstall NIE PRZEZ JEDNO L TYLKO PRZEZ DWA!

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

Opublikowano

Mam problem , zrobiłem serwer przez hamachi wszystko gra mogę sie zalogować , a u mojego brata na komputerze wlaczam hamachi dołączam się do sieci , i przez launchera < tego samego co u mnie > odpalam wpisuję passy to pokazuję " błąd połączenia z serwerem " . Dodam że mam live box'a. Pomoże ktoś?

F5

da4fb2817e96e5f5.jpg
Gość Mounthains
Opublikowano

Dancera już nie ma, ma bana -,-

ten temat odpinam i zamykam

znajdziecie go w spisie

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...