Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super sprawa pierwszy raz widze coś takiego :D

@Temat

Spolszczenie to 1 może jakiś nowy system questów - od 1-110lvlu dla outsiderów :)

d16ef1ffe848f.png

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ladziakpjp

czy sradziak. nie obchodzi mnie to jakie masz przezwisko.

Zrozumiałeś że to do ciebie ( taki był zamiar), więc, nie wiem po co się tak napinasz. kolejny..

oczywiście że umiem pisać , tylko wybacz ale jestem zmęczony , pisałem na szybko i mam prawo się pomylić , coś przekręcić , nie dowidzieć.

Zresztą sorry ale masz tak z******y nick że na moim miejscu pewnie 50% tu osób by się tak samo pomyliło.

Jeśli cię to uraziło to nie moja wina , mogę cię przeprosić. Ale nie masz prawda mnie za to karcić ani obrażać.

wystarczyło delikatnie upomnieć , no ale widać że taki typ człowieka. Jak będziesz w moim wieku to zrozumiesz o co chodzi.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@ewenement91 oraz ladziakpjp

Proszę was, nie twórzcie kolejnego spamu w temacie. Takie rzeczy na PW.

** Prosimy o pisanie wyłącznie na temat serwera komentarzy/opinii/sugestii. **

Dzięki.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Delma

Sorki , poniosło mnie trochę , po prostu denerwują mnie ludzie którzy się czepiają o szczegół , i zamiast delikatnie zwrócić uwagę to się napinają. Ehh

-Co do tematu.

z tymi Questami mogli byście usunąć wszystkie questy te standardowe , i dodać od 90-110 questy , z nagrodami , typ np. 1 global , 1 revers , avatar 2 sloty, Clock na ileś tam dni , jakaś oznaka , może serk scrolle.

-podnoszenie ratów nie ma sensu , lepiej żeby było trudniej i dłużej grać , niż potem płakać że za wysokie raty i że na serverze już w ciągu 2 dni same 110 biegają.

- co do Expa tak jak mówię exp w pt powinien się znacząco różnić od expa solo , zwiększyło by to ilość pt , a wiadomo więcej pt to więcej ludzi :)

-co do rate Job , też bym podniósł żeby więcej osób jeździło karawankami etc.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Cap 110 niesie ze sobą wiele możliwości, po co jakieś tam questy? Tylko strata czasu, bo to nie przyciągnie ludzi do gry. Nic nie zastąpi zabawy podczas eventu, oczywiście kreatywnie wykonanego i przede wszystkim z głową. Może jakiś automatyczny event, typu jewel boxy? Nagrodą mógłby być hallowen dress or something.

Opublikowano

@all.

Oczywiście dalej czekam na serwer, co do tego rofdzio_ co piszesz na PW, to określ bardziej coś, lub daj konkretny temat pracy, a coś przygotuję bo tak z dupy nic nie wezmę, gdyż nie dysponuję większością pracy, .psd oddaje z zleceniem. Chyba że chcesz avatary // sygnatury :D

Co do serwera, to 8 listopada okaże się wielka niewiadomo :)

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Plotkara-JoyMax-poka%C5%BCe-na-G-Star-2012-Silkroad-Online-2

Gdyż może być tak, że te pogłoski co chodziły od 2010 roku że ma wyjść Silkroad 2 w '11, wreszcie może ujrzeć światło dziennie. Za czym by poszło utrata dużej ilości graczy, gdyż chcieliby testować nową grę, oraz być najlepszym. Oczywiście może też być, tak że to tylko ściema i dalej będą plotki o Silkroad 2.

Co do serwera, to nie chciałbym sam osobiście, aby serwer miał nasrane od nowości. Lubię czyste serwery z low exp (5-10x) i wtedy mnie rajcuje wbicie max lv w ciągu miecha/dwóch + FF / Itemy. A nie dzieci płaczą że za mały exp, a później że nuda bo za duży exp. Peace.

Opublikowano

@ewenement91

spinam się.. dziwisz się? gdybyś ktoś przekręcił to jakoś normalnie czysta literówka typu ładziuk bo tak momentami to i kumpel mnie nazwie jak mu się przejęzyczy.. ale LODZIAK to brzmi perfidnie jakbyś zrobił to specjalnie >.<

co do tematu.. ciąg dalszy moich "ciekawych" pomysłów ;) proponuje :

1. mała zmiana w Forgotten, usunąć grade 1-2 co poprawi team play i nikt nie będzie biegał sam (wyjdzie coś na podobieństwo holy water temple)

2. stworzyć event coś pośrednio między CTF a Battle Areną,tylko z dużo większym polem walki w którym wygrany team wygrywa np po 10-30 silków a wstęp od 110lvl, przegrani nic nie zyskują bo wtedy będą wsadzać w pt swoje 3 chary i afk

3. event, nowy cave zbudowany jak w donwhang, bez teleportów, otwierany 1 w tygodniu czy coś, wszyscy przebrani jak na fortece tylko full party wpuszczane grupa musi zebrać klucz żeby przejść do następnego pokoju zabić unika i tak dalej i pierwsze 3 miejsca jakieś nagrody typu revers zerk scrolle czy wydłużenie ds'a albo grab peta

@down przejrzyj wszystkie pomysły moje które tutaj padną i zobaczysz że są nie głupie ;) naprawdę baaardzo długo gram w tą grę bo od początków capu 80 więc wiem co się spodoba graczom :D no i mam wielką fantazje i wyobraźnie :rolleyes:

Opublikowano

Ladziakpjp

Wybacz mi że tak to odebrałeś , nie miałem na celu cię obrazić , nawet nie zauważyłem z tym "lodziakiem" nawet o tym nie pomyślałem hehe.

- z tym Forgotten dobry pomysł

-ten Event też fajnie wymyśliłeś , aczkolwiek może w nagrodę coś innego? a nie silki? wiesz no bo też nie chcieli byśmy żeby każdy latał w full avatar , scrollach etc. no bo za dużo pomysłów z tymi silkami , jak nie coiny to eventy , to co innego :P moim zdaniem to wogóle nic nie powinno być za silki , a to co za silki to tylko do kupienie przez realne pieniadze, Tzn kupno silków.

- ten event z cave bardzo mi się podoba :) dobry pomysł.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

rafdzio i ten serwer jest tyle samo wart co gejmax

A mi się tu nic nie podoba

@Down

Nie chcielibyśmy się chyba zagłebiać bardziej w szczegóły "JoyMax'a" ;P

Tyle samo co o zabijaniu ;) albo inaczej moja wiedza jest wystarczająca i wystarcza mi taka jaką posiadam ; P

Po za tym rafdzia się nie da obrazić chodźby nie wiadomo jakby się człowiek starał Jest zbyt zarozumiały

Nie lubie zielonych : >

CroXDesigN

moim zdaniem nie ma co ruszać g***a bo będzie śmierdziało bardziej.

Tamten pan wyżej już wyżej się zaprezentował swoimi wypowiedziami z d**y wziętymi hehe.

Miałem mu coś odpisać ale ty to zrobiłeś więc nie będę tego robił.

niestety Hejterów nie zlikwidujesz. zawsze się znajdzie "Ktoś" kto udowodni jak bardzo człowiek może upaść.

Liżesz dupe i tyle myślisz że będziesz fajny jak się im podliżesz ?? brawo dla ciebie

Wszyscy podniecacie się tym serwerem że nie wiadomo co A każdy wie że ten serwer padnie jak poprzednie ich projekty ;)

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@UP

Kolego poje**ły ci się chyba topicky :P

Jak by nie ten GejMax to by nie było silka ...

Delma napisał piszemy na temat więc piszmy na temat , btw co ty wgle wiesz ku*** o silku co? ^.^

BTW.GejMax jest wart w pizd** i jeszcze ciut ciut zielonych , niezła kwota :D

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

CroXDesigN

moim zdaniem nie ma co ruszać g***a bo będzie śmierdziało bardziej.

Tamten pan wyżej już wyżej się zaprezentował swoimi wypowiedziami z d**y wziętymi hehe.

Miałem mu coś odpisać ale ty to zrobiłeś więc nie będę tego robił.

niestety Hejterów nie zlikwidujesz. zawsze się znajdzie "Ktoś" kto udowodni jak bardzo człowiek może upaść.

co do Silka , Zgadzam się z tobą , jest bardzo dużo warty , nie wyobrażalne pieniądze.

i dokładnie się zgadzam , z tym że gdyby nie silk nie było by nas tutaj teraz na tym forum.

pewnie ten pan w nie długim czasie po raz kolejny pokażę jaki to jest dorosły , inteligentny. Trudno ja na pewno nie będę z nim rozmawiał :) pośmieję się

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@GloriusLand jak Ci się nic nie podoba to wyjdź >.< to my się będziemy dobrze bawić :P

proponuje wszystkim rozejm skończmy kłótnie i piszmy tylko jeśli mamy jakieś ciekawe pomysły, albo informacje dotyczące serwera bo tworzymy tylko niepotrzebny spam i dodatkową robote dla adminów którzy będą musieli to czytać i sprawdzić czy padły jakieś ciekawe sugestie :(

@edit czy Ty się spodziewasz serwera który będzie stał kilka lat? wiadomo że padnie, znając to ekipę kiedy ten projekt padnie powstanie nowy ;) na fusion bawiłem się świetnie chociaż dużo grać nie mogę bo mam sporo roboty i życie prywatne.. najlepiej już wyjdź bo nic sensownego do tego tematu nie wniesiesz ;)

@crox astral online będzie priv serwerem SRO czy to wgl jakaś inna gra ;>?

Opublikowano

@up

Będziecie się bawić dobrze przez ile ? tydzień dwa lub miesiąc potem serwer padnie i koniec waszej świetnej zabawy : D

@edit

ty dużo wnosisz dajesz pomysły których i tak nie zralizują a nawet nie wiadomo czy wezmą pod uwagę ;)

@down

Wiem że nic nie trwa wiecznie:) Zwłaszcza serwery rafdzia. Wszyscy dobrze wiemy jak skończyły ich dwa poprzednie projekty

Wszyscy mnie uważają za hejtera tylko dlatego że oczerniam Osobe rafdzia i jego serwer (lub ich serwer) i w jaki sposób to robie a robie to w sposób który jest dla mnie wygodny Ale mi to odpowiada lepiej być hejterem niż naiwniakiem

@down

Rafdzio będzie na Ciebie zły : D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@UP +1 Do Zajebistości :P

Ale pomyślcie JoyMax a raczej SilkroadOnline jest podzielony na iSRO,kSRO,cSRO,tSRO,rSRO,thSRO i inne oficjalne ver. pomyślcie ile $ zielonych leci do tej firmy ... Teraz pomyślcie o Blizzardzie i WoW'ie który przynosi 10x tyle dochodu co cały JoyMax wzięty - pomyśleć że zaczynali od prostych 2D gierek na atari ^.^

Będę pomgał w tworzeniu AstralOnline ale pewnie zawitam na LifeSRO żeby się przysłowiowo odchamić :P

@UP

O to chodzi ... nic nie jest wieczne licz się z tym nawet dawne playSRO padnie - JoyMax znajdzie haka na 100% :)

@UP

Hmm ja może źle oceniłem go i jego projekt - miałem poprostu zły dzień , ale okazało się że mamy wspolnego znajomego hehe :D

Jak to się mowi 3 razy sztuka , spróbuj stworzyć swoj projekt lepszy od ich projektu , trwalszego iwgle hiper duper extra wiesz o co chodzi :)

@UP 1

Może zrealizują może nie ja niektóre wprowadzać będe u siebie o ile mój programista się wkońcu obudzi i zaczniemy coś robić do 10 jeszcze czas jest więc wiesz xD

@UP 3

To będzie SilkroadOnline ale inny inna mapa , cap , potwory inny design postaramy się zrobić coś wgle innego niż dotychczas widzieliście :)

@UP

Napewno nie , on ma swój projekt ja realuzję powoli swój i tyle

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

@CroX

Wszystko tak zaczynalo Rockstar i slynne GTA zaczynali od gry takiej ze jak oczy bola jak sie teraz gra, a doszli do GTA4 z modem na realistyczne tekstury ze praktycznie zaden PC tego nie uciagnie chyba ze stacjonarka za 20k zl. EA i seria NFS,BF,NHL, i inne tego typu gry, Activision i CoD, niestety zyjemy w takich czasach ze zeby sie wybic jest ciezko w takim rynku. A wszystko zmierza ku realistycznej grafice, Wez pod uwage ze teraz kazda Wieksza Firma ma duzo Kasy, Kreca ze Soba producenci Kart graficznych i wydawcy gier, ten robi gre z mega wymaganiami a ludzie od grafik im za to placa jeszcze bo maja sprzedaz na kartach graficznych wart po ponad 1k zl Jedno napedza drugie, Sa panami swiata i perpetum mobile bo maja cos co nigdy nie upadnie.

@Topic

szybciej robicie bo nuda ;p

Co do JoyMaxa

maja kasy czy nie maja, stworzyli 1 gre, ktora do konca zycia zapisze sie w pamieci graczy MMO ktorzy w nia zagrali chociaz 1 raz, Silkroad jako jedyna gra miala to cos w sumie nadal ma, mimo dennego expienia na spotach w zadna gre MMO nie gralem wiecej jak 1 dzien, dlaczego? bo nie ma tego czegos i odczepis sie od Joymaxa

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@UP

Hmm panami świata raczej nie są przynajmniej dla mnie.

Niech robią swoim tempem na szybko to można coś łatwo spierdzielić lepiej wolno ale rozsądnie.

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

Czy tylko ja tu zauważyłem jakim lizodupem jest ewenement i że zmienia zdanie gdy tylko jest w opałach swych własnych wypowiedzi? właśnie najgorsi są tacy dwulicowi ludzie nawet na servach coś takiego potrafi wk***ić człowieka i to właśnie taki typ osób zaczyna zabijać servy tworząc jakieś akcje na boku...

@topic wszędzie tylko plany i plany podajcie konkrety bo chcę zobaczyć co z tego wyjdzie, żeby ocenić czy to jednak będzie jeden wielki fail czy też nie. Dać szansę wam można co mi szkodzi zobaczyć kolejny polski projekt jeżeli zawita tam więcej niż 200os. Oficjalnie daje uważam to za fail ale chcę się mylić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Rafdzio

Zostanie zmieniony polożenie np fortec narazie tak tylko myślę zobaczymy co mój programista na to powie jeżeli się zgodzi to zaczne szkicować mapę.

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

LegendarySin

Przegiąłeś

Bardziej niż ty nie wkurwił mnie nawet GloriusLand który chociaż iż swoją osobą nie reprezentuję w tym topicu nic to jest swoimi wypowiedziami tak śmieszny że go aż lubię czytać. :]

Jak niedojebanym człowiekiem można być twierdząc coś co jest całkowitą nie prawdą.

Jak Dziecinnym człowieczkiem trzeba być żeby oceniać kogoś kogo się nie zna.

Nie wiem czy masz jakich kolwiek kolegów w Realu , śmie twierdzić że nie , Ale gdyby jednak tak , to współczuję im , ich pewnie też tak oceniasz.

Co ty dzieciaku możesz o mnie wiedzieć, przeczytałeś 2 moje wypowiedzi i się udzielasz nie potrzebnie , w dodatku nie mając pojęcia o czym mówisz.

Jak byś czytał więcej książek , i uczył się w szkole to byś wiedział co to jest Kompromis i że nie warto się kłócić.

Słuchaj mnie mądralo , gdzie w swojej wypowiedzi byłem w "opałach" pokaż mi gdzie bo inaczej cię wyśmieję.

Dwulicowi ? Hmm wiesz co to znaczy ? ja myślę że nie bardzo, Wejdź na wikipedie i przeczytaj sobie , ja nie mam siły tłumaczyć takiemu głąbowi jak ty.

Jeżeli chodzi o jakie kolwiek zabijanie Servera no to muszę tu zaprzeczyć , Jedynymi OSOBAMI które niszczą SERVERY To dzieci takie jak TY

które się napinają , uważają że wszystko prawie wiedzą a tak naprawde mogą pucować buty prawdziwym graczom.

Wracając do Dwulicowości , nienawidzę , i nigdy nienawidziłem osób dwulicowych.

Jeżeli po przeczytaniu , 2-3 moich wypowiedzi do kogoś innego uważasz że zachowałem się dwulicowo to znaczy że jesteś Przysłowiowym " Debilem "

już ci mówię dlaczego.

Ladziakpjp ,

dlatego go przeprosiłem bo widocznie go uraziłem przekręcając jego nick , co doskonale Rozumiem.

Skoro uważasz że to jest Dwulicowość , lub lizanie dupy no to polecam jednak Wikipede.

CroXDesigN

Tego kolegę poprostu chciałem uspokoić w pewien sposób , po co mamy się wszyscy kłócić, to topic o serverze a nie po to żeby się kłócić

po drugie spodobało mi się jego zachowanie , że przyjął moje słowa na klatę męsko i nie zachował się jak dzieciak, Dlatego napisałem niżej to co myślę.

Skoro uważasz że to też jest Dwulicowość , lub lizanie dupy no to ja nie wiem jak cię uczyli w szkole.

Za dużo chyba spędzasz czasu na komputerze , proponuję ci żebyś wyszedł chociaż raz na miesiąc na spacer i przewietrzył szare komórki.

A przedewszystkim dorósł , bo jak będziesz się tak napinał i wyrażał błędne zdanie na temat innych w przyszłości to naprawdę ... będziesz miał kłopoty , w pracy bądź rodzinie o ile taką kiedykolwiek założysz , co ci z całego serca życzę , o ile się zmienisz ;] bo inaczej to tylko współczuć twojemu otoczeniu.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@Crox

Zmienienie położenia Teleportu do fortecy to tylko jedna tabela;p Czy chodzi Ci o coś innego:D

@mate

Po tym jak skończone zostaną prace na dedyku uruchomie server i coś wrzuce.

@DonKichot

Dziś

TIOiE.jpg

Opublikowano

rofdzio___

Jemu chodzi o Szkicowanie całego terenu , czyli Zrobienie całkiem nowej Fortecy ( wyglad ) TAK mi się wydaję, a przenieść ją można potem ;)

Wsumie czego nie , dobry pomysł z tą nową fortecą. Tylko nie koniecznie przenieść , a jak przenieść to bliżej miasta te TP :)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@rofdzio__ mam pytanko? będziesz zmieniał nagrody za battle arene? jeśli tak bo to na jakie żeby nie było problemu z egy acc

@edit a i brałeś pod uwagę pomysły jakie tu padły? tylko się upewniam bo fajnie by było gdyby zaczęło się normalnie tylko i wyłącznie wasz projekt bez pomysłów graczy a potem z każdym update'm coś fajnego dodanego. skoro update co miesiąc to byście mieli dużo czasu na dopracowanie szczegółów i wprowadzanie tego w serwer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...