Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@credin92 1 mógłbyś sprecyzować post grzesyo?

2 chodzi Ci o to że dostajesz 50 silków na dzień?

3 china 4 drzewka + pain...? czy to nie byłoby przesadzone ? nie po to jest usunięty black res żeby śmigali wszyscy w painach, pain rzuca tylko warek i wtedy jest tego dosyć mało, kiedy rzucają to wszystkie chn jest to już bez sensu ;/ co do 4 drzewek.. wyobrażasz sobie nukera z force..? w takim razie ja apeluje o 3 drzewka dla eu ; o...

4 bocik.. bot będzie legalny, gold farmy już nie, kara jest bez sensu bo spotkałem już wielu którzy odpalali bota w pracy i np rozwozili pizze, zejdzie im dłużej nie z ich winy kilka razy i już ban >.<

taki mój mały komentarz co do twojego posta reszta sugestii jest wporzo ;) a rofdzia bym prosił od odpowiedź na pytanie czy będzie jakoś modyfikował mapę i robił "quest road" bo jeśli tak to mam masę świetnych pomysłów ;)

@down

według mnie głupota xD robiłem na isro +5 sam i satysfakcja z tego jest ogromna, a jak coś dostajesz to potem już zrobienia tego sona +7 nie wygląda już tak dobrze :(

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to ja może też się wypowiem ^_^ możliwe że padł już taki pomysł no ale najlepiej by było zwiększyć exp od trade, ożywiło by to server no i zrobić osobnego shop'a, w który można by było kupić itemy clean +5 i FB +5. Tylko nie dawać tam żadnych Soxów, przy alchemy rate x1 przydały by się nawet te +5.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano
Dobra to ja może też się wypowiem ^_^ możliwe że padł już taki pomysł no ale najlepiej by było zwiększyć exp od trade, ożywiło by to server

właśnie zaproponowałem to ;) dobry pomysł.

hop'a, w który można by było kupić itemy clean +5 i FB +5. Tylko nie dawać tam żadnych Soxów, przy alchemy rate x1 przydały by się nawet te +5.

mogło by to być , ale do 10 DG. no i po większej cenie oczywiście. 11dg lepiej samemu się pobawić.

@EDIT

Rofdzio__ co z tymi zadaniami dla nas? , ja zaraz będę musiał na godzinę wyjść bo jadę samochodem po Kobietę. Ale jak wrócę mogę się już zająć serverem ;)

Wogóle nie ma nikogo na Ts.. trochę to dziwne że komunikacją między Gmami a Testerami servera jest praktycznie 3/10.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@UP

Na teamspeak'u byłem wczoraj nikt nic się na mikrofonie nie odzywał to wyszedłem bo już wolałem posłuchać sobie mp3 i pisać. A ogólnie dziś też będe po 21.

@Equener

zrobić osobnego shop'a, w który można by było kupić itemy clean +5 i FB +5. Tylko nie dawać tam żadnych Soxów, przy alchemy rate x1 przydały by się nawet te +5.Do - Do 6 DG będzie SUN + 5 (STR 5 INT 5 ) od 6DG jak dobrze mówie będą już clean itemki:)

możliwe że padł już taki pomysł no ale najlepiej by było zwiększyć exp od trade - X3 BĘDZIE:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ladziakpjp, co do 4drzewek chodsi mi o ten system co na sro-r

Co do silkow chodzi mi o glosowanie a 50silkow z glosy to byl przyklad mozee byc mniej moze byc wiecej to byl przyklad.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

@credin92

nie grałem na sro-r więc musisz mi to wyjaśnić ;)

głosowanie jest złym pomysłem.. już grałem na kilku takich serwerach.. ludzie robią sobie zmienne ip głosują ile im się chce i koniec...

a co do rofdzia.. czy ty czytasz ten temat na bierząco i masz zamiar odpowiadać czy sobie to olewasz?

@down zauważyłem... zadałem mu chyba 5 pytań... na jedno odpowiedział wspólnie z delmą..

Opublikowano

@up

Oczywiście że ON sobie to olewa : )

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@up usuwa bugi.. owszem teraz tak i to rozumiem.. ale wcześniej non stop widniał jego nick w przeglądających temat przed beta testami i na odpowiedź ciężko było liczyć.. zresztą nie kłóćmy się niedługo serwer powstanie napięcie zmaleje i do czegokolwiek będzie można się dogadac

Opublikowano

niech da lepiej te zadania..

ja pewnie jutro z rana wejdę dopiero i posprawdzam co i jak.

a puki co lece spać

widzę check jest

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@2UP

Komputer cały czas ON. Przeglądarka również .Stąd to wynika. Jeżeli już nawet czytam temat to czasami mi się spieszy.

rofdzio będziesz miał w planach małe zmiany w mapie ;>? jakieś nowe fajne miejsca czy coś ;D? - Będzie dodany Event MPCforum i chyba tyle. Może w późniejszych update dojdzie miasto takie jak w myth tylko musze z synx'em pogadać.

@GloriusLand

Skąd możesz wiedzieć co robie?

@UP

Dziś w nocy / jutro popołudniu dostaniecie te zadania.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Server cały czas Check ;)

Panowie , jeśli macie jakieś pomysły ciekawe To naprawdę ostatni DZWONEK żeby to wprowadzić w Życie !!

@EDIT

Te beta testy mogły by trochę inaczej wyglądać.

Przedewszystkim Zgrupowanie na TS lub w grze , albo jakiś skype czy GG.

Rozdawane Zadania , a potem w grze Któryś z GMów przynajmniej mógłby pilnować jak nam idzie.

No i bierząco poprawiać. No i jakieś Testy na wydajność maszyny.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@up ja mam masę bombowych pomysłów, ale to dużo roboty i są nie realne znając życie ;> dużo błędów było i czy długo jeszcze beta będzie trwało?

Opublikowano

Ziomki, jeśli mamy coś tu testować, to chyba wypadałoby nas powiadomić kiedy serwer będzie online. Jak na razie jest tak, że albo jedna osoba jest na serwerze, albo dwie. Ogarnijcie to, ustalcie jakąś zbiórkę i przetestujemy tak, aby na open becie nie było niespodzianek. Poza tym co z zadaniami? Jedynym gm'em, którego spotkałem w grze był Delma, rozumiem, że macie mało czasu, lecz my też mamy inne rzeczy na głowie. Chodzi o to, że nasza komunikacja powinna wyglądać inaczej, żeby poszło nam to gładko, sprawnie i perfekcyjnie.

Opublikowano
Ziomki, jeśli mamy coś tu testować, to chyba wypadałoby nas powiadomić kiedy serwer będzie online. Jak na razie jest tak, że albo jedna osoba jest na serwerze, albo dwie. Ogarnijcie to, ustalcie jakąś zbiórkę i przetestujemy tak, aby na open becie nie było niespodzianek. Poza tym co z zadaniami? Jedynym gm'em, którego spotkałem w grze był Delma, rozumiem, że macie mało czasu, lecz my też mamy inne rzeczy na głowie. Chodzi o to, że nasza komunikacja powinna wyglądać inaczej, żeby poszło nam to gładko, sprawnie i perfekcyjnie.

Świeta Racja.

też widziałem tylko Delme. pobył chwilkę i powiedział że idzie spać bo jutro ma do szkoły ^^ heh

nie chcę tu nikogo popędzać Ale naprawdę zaczynam się bać poprostu o ten server.

Mam nadzieję że wszystko wypali. Oby tak było, głęboko w to wierze.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Byłem na TS'ie od 22 do 2 chyba wczoraj jak pracowałem.

Dlatego spotkaliście tylko delme iż tylko on Jest GM. Zajmuje się reprezentowaniem teamu ingame.

Oczywiście że nie oznacza to że mamy nie wchodzić ale poprostu brak nam czasu.

Ladziak masz pomysł pisz na PW zawsze może coś się sprzyda

Pod koniec dzisiejszego dnia server online z naprawionymi zgłoszonymi bugami i dodanymi rzeczami których brakowało

TIOiE.jpg

Opublikowano

rofdzio sugestie wysłałem miłej lektury zapomniałem dopisać to napisze tu ;) jak coś się spodoba i będzie lipa ze zrobienie tego po otwarciu open to zrób głosowanie jeśli będzie 80-90% w poniedziałek-środę projekt zamknij zagoń wszystkich do nauki i zrób co trzeba xD jeśli się nie uda to nikt nie powinien się obrazić bo nie ukrywam że są to niezwykle trudne w wykonaniu pomysły ;) powodzenia :D jeśli pomysły będą za trudne napisz bo w mojej chorej głowie się rodzi tego mnóstwo i tylko nadzieja mi rośnie że coś takiego powstanie ;P

Opublikowano

rofdzio sugestie wysłałem miłej lektury zapomniałem dopisać to napisze tu ;) jak coś się spodoba i będzie lipa ze zrobienie tego po otwarciu open to zrób głosowanie jeśli będzie 80-90% w poniedziałek-środę projekt zamknij zagoń wszystkich do nauki i zrób co trzeba xD jeśli się nie uda to nikt nie powinien się obrazić bo nie ukrywam że są to niezwykle trudne w wykonaniu pomysły ;) powodzenia :D jeśli pomysły będą za trudne napisz bo w mojej chorej głowie się rodzi tego mnóstwo i tylko nadzieja mi rośnie że coś takiego powstanie ;P

Aż wazelina wycieka mi z monitora:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...