Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie - ale prawie ta sama ekipa co LifeSro i FusionRoad.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

@ksasdf

Necro to nie mój projekt. Zostałem do niego zaproszony w roli Developera.

Aj tam i tak znawcy będą się wypowiadać nt. kto jest w jakiej ekipie bez żadnej dokładnej wiedzy...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Pierwszy screen z nowego Launchera - stawiamy na prostotę :)

Więcej screenów później bo Rofdzio musi dopiero włączyć serwa.

Przechwytywanie.png

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

znowu wielkie boom i off po miesiący bo migracja dedyka itd =) i nie odbierajcie tego jako anty-reklame, jest to jedynie stawianie sprawy jasno jako gracza ktorego zawiedliscie 3x =)

Opublikowano

Nie ma jeszcze - będzie niedługo.

Rofdzio powoli kończy konfigurować serwa.

Stonka prawie gotowa.

Comming soon ... :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze , dużo nowości a co za tym idzie gra będzie dużo ciekawsza

Proponował bym dodać jeszcze jakiś system rang polegający na tym że na określony lv dostaje się jakiś dopisek przed nickiem który daje blue zerka.

Życzę powodzenia i czekamy otwarcie serwera ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Ale wy jesteście naiwni ten serwer padnie tak jak poprzednie : )

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

serwer spełnia WSZYSTKIE moje wymagania i kilka więcej ;) zagram na pewno i jeśli da rade chciałbym zostać testerem :D zapowiada się ciekawie, na prawde mam nadzieje że wypali tym razem

Opublikowano

@2UP

Wypowiedziałeś się już to nie wmawiaj komuś czegoś na siłe.

Twój server nie stał nawet tyle ile ja pracuje nad jednym serverem.

@3UP

Bez strony niemożemy jescze postnąć reklamy na epvp

TIOiE.jpg

Opublikowano

@up

Nie stał i sobie darowałem i wy też powinniście

@down

Chcesz mi wmówić że doczegoś doszedłeś w życiu ?

Opublikowano

Posłuchaj wywiadów z kimś kto do czegoś doszedł w życiu i zastanów się czy jak temu komuś powiedzieli 'Ja sobie darowałem i wam też tak radze' to czy odpuszczali czy nadal dążyli do czegoś czego pragneli.Koncze rozmowe z Tobą . Miłego dnia.

TIOiE.jpg

Opublikowano

@up

Dać mu VÓDKI bo dobrze gada : )

Opublikowano

@up

Dać mu VÓDKI bo dobrze gada : )

Ja nie wiem dlaczego ty w ogole sie wypowiadasz. Po twoim pro elo hamachi serwie nawet bym nie komentował ze tobie nie wyszło to zal dupe sciska ze komus moze wyjsc serw a tobie nie ?

Skończy się jak zawsze - Polski projekt czyli jeden wielki fail. Najlepiej nie wracać do poprzednich projektów itd. a po 2-3 tyg serw padnie jak to się działo na każdym. Dlaczego? Bo Polacy to idioci i tyle na ten temat.

Jak bys nie wiedział nie kazdy polski serw pada po 2/3tyg. np. Crystal dosc długo był online tylko został zhakowany a tak gralo po 150osob wiec jak nie wiesz nie wypowiadaj sie. Zaraz te dwa gimby zacznac pisac swoje madrosci i temat zostanie zamkniety.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@ Legendary Sin

- Dlaczego? Bo Polacy to idioci i tyle na ten temat.

• Polacy idioci? Chyba nie doszedłeś do takiego etapu nauki, w którym poznaje się Polaków światowej klasy. Maria Skłodowska - Curie, Mikołaj Kopernik, Fryderyk Chopin, Jan Paweł II. Jeżeli nic Ci to nie mówi to zacznij w końcu chodzić do szkoły.

@ GloriusLand

Skoro się już wypowiedziałeś negatywnie, to opuść ten temat i daj sobie spokój, a nie śledzisz i czekasz CO NOWEGO, to zhejtuje. Pewnie jak ruszy serwer będziesz pierwszym graczem. (Oczywiście teraz napiszesz, że nie zamierzasz tam grać, było już paru takich.)

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Panowie i Panie czy znów jest sierpien i wakacje??

Zaczyna się powtórka z rozrywki i znowu popełniacie ten sam błąd co z Repose. Reklamujecie serwer, którego jeszcze nie macie. A może inaczej serwer który macie tylko nie macie go za co uruchomić. Wszystko pięknie rozpisane co jest co ma być czego nie będzie tylko to ogłoszenie powinno być dodane w momencie jak macie już wszystko gotowe dosłownie wszystko.

A tak znowu piękne obietnice pare screenów zapewne dodanych na dniach zapowiedzi itp

Panowie na polityków idźcie:)

Ja podziękuje za grę tutaj, bo patrząc w przeszłość i tak się nie doczekam:)

Opublikowano

@ GloriusLand

Skoro się już wypowiedziałeś negatywnie, to opuść ten temat i daj sobie spokój, a nie śledzisz i czekasz CO NOWEGO, to zhejtuje. Pewnie jak ruszy serwer będziesz pierwszym graczem. (Oczywiście teraz napiszesz, że nie zamierzasz tam grać, było już paru takich.)

Nie wiem dlaczego miałbym grać na tym serwie skoro się o nim negatywnie wypowiadam Moje nicki W Grze To Avenilo GloriusLand lub Ariss po za tym będziecie mogli sobie sprawdzić po ip ;>

@up

Naleje ci wódki bo dobrze gadasz

Opublikowano

No to możesz już wyjść z tego tematu i nie wracać.

Po co komentujecie coś zanim w ogóle wystartuje ...

Opublikowano

Nie wiem dlaczego miałbym grać na tym serwie skoro się o nim negatywnie wypowiadam Moje nicki W Grze To Avenilo GloriusLand lub Ariss po za tym będziecie mogli sobie sprawdzić po ip ;>

@up

Naleje ci wódki bo dobrze gadasz

ale ja jednego nie rozumie prosi cie ktos zebys tu nie grał ? A jak nie chcesz to wyjdz z tematu i nie wracaj
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dobrze że mogę a nie że muszę to byłby atak na moją wolność Ale nie wyjdę bo tak się mi podoba

Po co piszecie o czymś co w ogóle nie wystartowało?

ale ja jednego nie rozumie prosi cie ktos zebys tu nie grał ? A jak nie chcesz to wyjdz z tematu i nie wracaj

Skoro nie rozumiesz znaczy że jesteś ograniczony :)

Opublikowano

Po co reklamujecie coś czego jeszcze nie ma? Znowu robicie ludziom siano z mózgów.

Otworzyliście temat. Powinniście się spodziewać krytyki od ludzi z wiadomych względów i tego nie unikniecie. Wtedy Haze chował się od ludzi gdy mu błędy wytykali i wymyślał coraz to durniejsze wymówki.

Było zacząć promocję z gotowym produktem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...