Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To na ten serwer już są zebrane pieniądze, oraz wszystko przygotowane - a teraz mają się odbyć tylko jakieś testy i będziecie podawać przybliżoną datę? Czy zbieracie kasę jeszcze na dedyka? Bez hejtu oczywiście to jest, tylko tak się pytam bo rofdzio_ napisałeś że "Zbieracie kase na projekt Repose" :> Dlatego chciałbym się zapytać co, jak z czym się je, bo nie wiem czy zgarniać dawną ekipę co mieli grać na Repose, miałem ogarniętą 30+ osobową ekipę na TS. Nie trudno mi jest znów ich zebrać, bo gildia na pewno i tak powstanie.

Tylko teraz pytanie jak z serwerem, bo nie chcę robić na darmo, zbędnej wrzawy :) Jeżeli możecie to prosiłbym o odp kogoś z team'u, nie użytkowników nabijających posty :>

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ten server już są ogólnie pieniądze .

Mają odbyć się testy przygotowanie wszystkiego i wtedy podamy Dokładną date startu.

Co do tego że zbieramy kase na repose. To była odpowiedź na pytanie o Repose.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ok wszystko w porządku :>. Pytanie serwer będzie ogarnięty w miesiącu listopadzie/grudniu? Wiem, lekki spam się robi z datą, ale tak tylko pytam, jak możecie się określić z postępem prac. Pamiętam, wbijałeś do nas kiedyś na ts'a, gadaliśmy - było spoko. Trochę tam się dzieciarni zbierało i Cię hejtowało - ale później wylatywali z kanału.. ale ja spokojnie sobie czekałem i czekam dalej. Dlatego na spokojnie, pytam się jak z postępem, czy serw będzie można oczekiwać przed 15-stym Lis, czy na przykład na początku grudnia :))

Opublikowano

damy radę ;) nie śpieszcie się ... Lepiej żeby było później ale wszystko dopracowane w szczegółach , na korzyść gracza. Niż potem wielki płacz polaczków że to jest źle , tamto jest źle. Wiadomo że im dłużej tym bardziej wszyscy nie będą mogli się doczekać , co jest + . Co do Guildi Kenwood ;] napisz na priv jakiegoś Tsa. jeśli masz zamiar kminić Ekipe, to ja się piszę , byłem z wami na tsie przed repose. Fajnie było , tylko szkoda że ekipa się rozwaliła , mam nadzieję ze od nowa będzie te 30 osób.

Ja bym Serva zrobił pod Party ... żeby było trochę tych nr. w Pt matching. myślę że fajnie by było dać Low EXP solo .. a zwiększyć PT exp.

sporo by to zmieniło , zachęciło ludzi do grania w PT a nie tylko Bot i afk... albo Gfy robić , Fuuuu

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Się wie Ewenement. Spróbuje się ogarnąć ekipę. Jak już będzie oficjalna data wyjścia, to wtedy wezmę podam kanał. Na razie nie ma sensu. Pewnie Zyzz'a nie będzie po on światowy aktor Komisarz :D ale myślę, że kilka starych dup wbije na kanał :D

No cóż na serwer czekam, ze względu na low raty, które zawsze mnie ciągną na cap 110. Bo to jest ostatni Cap na którym odnajduje się 120-130 nie kręci mnie. Skilli nie ma na 130lv i trzeba się męczyć na -9 :D więc większość serwerów exp: 450, nie łapie mnie to. A tutaj coś ciekawego w dodatku polskiego :) Cóż.. czekać ;)

Opublikowano

damy radę ;) nie śpieszcie się ... Lepiej żeby było później ale wszystko dopracowane w szczegółach , na korzyść gracza. Niż potem wielki płacz polaczków że to jest źle , tamto jest źle. Wiadomo że im dłużej tym bardziej wszyscy nie będą mogli się doczekać , co jest + . Co do Guildi Kenwood ;] napisz na priv jakiegoś Tsa. jeśli masz zamiar kminić Ekipe, to ja się piszę , byłem z wami na tsie przed repose. Fajnie było , tylko szkoda że ekipa się rozwaliła , mam nadzieję ze od nowa będzie te 30 osób.

Ja bym Serva zrobił pod Party ... żeby było trochę tych nr. w Pt matching. myślę że fajnie by było dać Low EXP solo .. a zwiększyć PT exp.

sporo by to zmieniło , zachęciło ludzi do grania w PT a nie tylko Bot i afk... albo Gfy robić , Fuuuu

Alternatywą może być bocenie w party :)

Opublikowano

@rofdzio___

ja byc grafik znać painta i byc coder grac w sapera

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

do jasnej kurwy nedzy, czy jeden chuj z drugim moze wypierdalac z tego tematu? jesli nie ma nic na temat do powiedzenia?

banda pierdolonych bachorow nie umiejaca uszanowac czyjejs pracy.

Mam nadzieje ze nie dostane bana za to co napisalem ale nie moglem sie juz powstrzymac

dziekuje dowidzenia...

@Do Moda

dzis bd wybieranie 8 CBT po ich wybraniu prosze moda o zamkniecie tematu dopoki serwer nie bd gotow i otwarcie go 2-3 przed oficialnym otwarciem serwera

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@2up

Dzień dobry gepard nie napierdalaj tak szybko bo cie kolka złapie :) i do jasnej kurwy nedzy nie mozemy wypierdalać z tego tematu bo mamy bardzo dużo do powiedzenia Wesołych Świąt : D

Opublikowano

Listopad. Początek listopada. Bliżej nie moge powiedzieć żeby później nie było niedomówień :)

to ja zapytam który rok ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Pewnie 1600r po naszej erze : )

PS Zaś będą was doić : D

Opublikowano
Alternatywą może być bocenie w party :)

Wolę Bocenie w Party , niż robienie , pie*****ych Gfarm które psują całą grę hehe

Co do Beta Testerów PISZĘ się :) z chęcią jako Aktywny gracz ^^ no przecież mnie znacie ^^

zajmę się sprawdzaniem wszelakich bugów etc.

o doświadczeniu nie muszę mówić bo większość mnie tu zna hehe

Co do otwarcia , miał być początek listopada więc może w ten weekend otworzą ;)

co do eventu miał bym w święta , dla nie których dzisiaj jest święto xD ale podejrzewam że chodzi o święta w grudniu hah :)

A btw. Może jakiś Admin "GM" tego serva napisać w skrócie Co zmieniliście już , co macie zamiar zmienić ?? przydały wam się propozycję ludzi?

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Propozycje zawsze są przydatne. Aktualnie jescze pracujemy nad grafika i dokończeniem plików

Jak ktoś ma jakiś problem to już mówiłem pisać msn

TIOiE.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak mój młody waleczny MiSZCZU :

W więc tak :

- Nie lubie się kłócić - nie należę do ludzi konfliktowych

- Nie lubie jak ktoś się mądrzy , a tym bardziej 15-17latek który myśli że jest mega - ale okej kiedyś też taki byłem

-.Nie oceniam innych poprostu irytuje mnie jak ktoś mówi że znam tego , widziałem to tam - gówno widziałeś

-Masz nikłe umiejtętności 1-2Relase to jest nic , dziś pogadam z kilkoma znanymi Dev'ami o twoich umiejętnościach oni to ocenią na 100% :)

Pracowałeś z Chernobyl'em tak ? powiedz mi w czym pomogłeś ? popatrzyłeś na katalogi nie oszukujmy się co ty mogłeś zrobić.Co do twojego kolegi który mnie ocenił , ile ma lat ? Ma chociaż licenję na swoje prace ? Szczerzę Wątpię :).Tak odpowiem mam orginał , licencję i każda moja praca jest chroniona prawem autorskim które sprzedaję wraz z daną pracą.

Ps.Jeżeli uczysz się w tym kierunku (Informatyka) naucz się pierw o licencjach , prawach autorkish potem myśl o SQL.

SQL nie ma w podstawie programowej o ile wiesz , jest nędzny HTML i to bez CSS.Co więcej aby zdobyć jaki kolwiek certyfikat który możesz udokumentować i będzie ci się wliczał w tak zawne CV musisz skończyć szkołę średnią i mieć Technik Informatyk inaczej zapomnij o dobrej pracy.

Ps.Nie klnij bo ci od tego mały nie urośnie , a robisz swoim rodzicom wioche że cię nie wychowali.Jeżeli masz problemy z agresją to zwal sobie gruszkę i ci przejdzie albo idz się wyszalej.

Pozdrawiam CroX :)

Ps.Network - Sieć a będzie 1 serwer , dodaj lepiej inaczje Online czy coś bo tak to dziko to wygląda :)

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

Wiecie co jest tutaj najbardziej irytujace?

osoby ktore najezdzaja teraz na ekipe i serwer, a gdy zostanie dodany download to jako pierwsi zaczniecie go sciagac.

Moje zgloszenie na CBT

Doswiadczenie z Silkiem:Duze, gram od poczatku powstania gry (iSro)

Czas na gre:Duzo

O sobie: nie szukam bez powodu flame, ale nerwy czasem puszczaja,nie skreslam odrazu nikogo z gory daje szanse kazdemu. Nie ma co sie rozpisywac.

Dlaczgo Ja?: Sadze ze przyda wam sie doswiadczona osoba na CBT , ktora zna silka na wylot i wie co jak,po co na co i dlaczego tak ma byc, malo tego moja wiedza siega silka do capu 110, dalej juz nie gralem nigdy, wiem co ma byc i gdzie na tym capie, nie jak wiekszosc max wiedza to jak odpalic mBota.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Zgłoszenia wysyłajcie na PM ME na mpcforum do mnie lub do reszty teamu.

Doświadczenie :

Czas na Gre

O sobie :

Nie będzie vote4silk bynajmniej Narazie.

@3UP

Srsly?Podobny do ShadowMoona jesteś.

TIOiE.jpg

Opublikowano

do jasnej kurwy nedzy, czy jeden chuj z drugim moze wypierdalac z tego tematu? jesli nie ma nic na temat do powiedzenia?

banda pierdolonych bachorow nie umiejaca uszanowac czyjejs pracy.

Mam nadzieje ze nie dostane bana za to co napisalem ale nie moglem sie juz powstrzymac

dziekuje dowidzenia...

@Do Moda

dzis bd wybieranie 8 CBT po ich wybraniu prosze moda o zamkniecie tematu dopoki serwer nie bd gotow i otwarcie go 2-3 przed oficialnym otwarciem serwera

kolego troche za bardzo cenisz się jako użytkownik tego forum mianowicie każdy ma stosować się do regulaminu (np. nie przeklinać) jeżeli nie to bez wyjątku powinien chociaż otrzymać nagrodę w postaci ostrzeżenia lub bana....

przeklinając co drugi wyraz nie stajesz się super fajny i nikt cię za to podziwiał nie będzie

jeżeli nerwy ci puszczają to zastosuj się do baaardzo starej zastady "nie pasi to wypierdalaj" <_<

TaI6c.jpg

Opublikowano

Gepard

W takim razie Wszystkiego najlepszego ^^ !! hah , musiał sie pochwalić xD

a co do

CroXDesigN

hmm , nie wiem kolego co chciałeś przez to udowodnić.

To że masz certyfikaty , oryginały , i inne duperele to nie znaczy że tak wszystko potrafisz.

Prawda jest taka że możesz mieć Technik Informatyk , Studia , Magisterkę Etc. a tak naprawdę chuja potrafić.

nie oszukujmy się więcej nauczysz się praktycznie czy teoretycznie. Moim zdaniem Praktyka czyni mistrza. a na Studiach wybacz mi ale za dużo praktyk nie ma, sama Teoria. potem zdaję taki gościu, niby wykształcony , a mniej potrafi niż taki co po prostu na co dzień się praktycznie w to bawi.

druga sprawa , Rozumiem masz swoje zdanie , to zatrzymaj je dla siebie , nikt nie chce słuchać jak Krytycznie oceniasz kogoś. Moim zdaniem Samo podjęcie się do Projektu jest czymś ważnym i nie należy od razu kogoś przekreślać a tym bardziej mówić złych rzeczy.

Napisałeś wyżej że nie oceniasz innych , a co zrobiłeś? hmm

Skąd wiesz jakie ma umiejętności , na podstawień kilku zdarzeń udało ci się to stwierdzić? Brawo ^^

Nie rozumiem jednego, skoro tak bardzo cię on denerwuję to dlaczego nie piszesz mu na Priv , tylko na Głównym.

To jest Topic o Projekcie ( serverze ) a nie jakieś Złote myśli ^^ hah

Więc nikt nie będzie czytał Twojej prywatnej opini na temat Gościa którego nie lubisz , Zostaw to sobie dla siebie , bo jest to mało interesujące.

Pewnie znając życie cię to mocno ruszy i pojedziesz mi ^^ i udowodnisz swoją Męskość i " starszyznę" no bo wnioskuję że masz 20+ lat skoro napisałeś że kiedyś miałem 15-17 heh. Obyś tylko się tak nie zachowywał bo narazie wszystko zmierza w tym kierunku.

A co do walenia Konika.. hmm może ty powinieneś to zrobić żeby się odstresować ;) odprężyć no bo po co się spinać

PIS

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@Kolega wyżej

Hmm jakurat ja jestem na chilloucie ten raffdzio zaczą naskakiwać a ja poprostu napisałem to dla żartów - ostra krytyka powinna motywowąć.Ten odrazu zrobił halo nie znając mnie , dał moją prace do oceny i tym mnie uraził więc ja uraziłem go proste.Ja do niego nie mam nic , ale to on uważa że jest tu rządzi a tak nie jest bo nie tylko on coś umie.Forum jest od głoszenia swoich opinni ja swoją opinię na jego temat wyrobiłem.Postanowiłem że zakopię topur wojenny nie ma to sensu i tak.

Rafdzio uznałem twoją wyższość jako koder , powodzenia w projekcie i się na mnie nie gniewaj :)

Jeżeli potrzebujecie pomocy w laucherze czy coś pisz napewno coś pomogę , Pozdrawam :D

Co do walenia konika , niee dzięki xD

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

To jest temat o nowym polskim projekcie. Nikogo tutaj nie obchodzi wasze życie, wasze studia, wręcz mamy to głęboko w dupie. Nie macie lepszych zajęć? Cały czas patrzę na jakieś spiny, nie podoba się? Napisz "bad serwal" i narty. Szlag mnie trafia, jak widzę, co sobą reprezentujecie. Jeden przez drugiego skacze sobie do gardła, a ja pytam, po co? Nawet nie poznaliście się w realu. Dla wszystkich tych, którzy sieją tutaj zamęt - beka z gimbów. Ogarnijcie się w końcu ( MYŚL-ANALIZUJ-PISZ)

@Down

Ta? Większość tutaj udaję kozaków etc., a ciekaw jestem, jak zachowalibyście się w realnym świecie. Po prostu nie widzę sensu kłócenia się o jakieś pierdoły i próbuję wyjaśnić to co poniektórym. Poza tym to nie było tylko do Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...