Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DonKichot

na ratach 25x w ciagu 1 dnia wbijasz 85+ w pt share, na ratach x40 wpadnie 100 w ciagu jednego dnia jak ktos sie postara to i 101+ wbije spokojnie a nie o to chodzi

b421ea0bef5eb630m.png

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@DonKichot

Będzie Limit IP 2 lub 3.

Więc i tak GoldFarmy będą automatycznie banowane.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@CroXDesigN , CroXSecurity, CroxKoder,CroxGrafik,CroxServer

"Serwer moża powiezieć jak każdy tylko low rate" - Zaprezentuj mi servery 110 cap. I zaprezentuj mi pełną liste ich Nowości.

Przykład

http://www.mpcforum....do-9dg-110-cap/

"

Features

FGW Działa

Fortress War działa , Czwarki 18:30 do 20:00 i Niedziela 18:30 do 20:00

Register FW w te same dni od rana do FW

Tylko jangan i hotan aby było więcej akcji

Dużo nowych rzeczy w Item Mallu

Bot i multiclient legalny

Możliwość kupienia sp na stronie za silki , 2m - 20 silków których mamy 500k, wchodzimy na stronke www.weedboyz.com logujemy się, dajemy my characters, wybieramy chara, buy skill points i wpisujemy 2m i zatwierdzamy

;)

Czas respu unique został zmniejszony do 20-30min więc wszystkie uniqi respią się szybciej.

"

Kurcze ten server ma chyba 40x więcej nowości od nas....Nazwa Tematu -> MASA NOWOŚCI

"z tego co czytałem wasze dawne projekty serwerów każdy nie wypał." - Jestem bardzo zadowolony z LifeSro oraz FusionRoad gdyby nie problem pieniędzy były by nadal i cieszyły nadal pewną grupę osób. Ciekawe czy twój server pochodzi minimum 3 miesiące, bo zdaje mi się że wyczytałeś szybko tylko powierchownie o Repose Network i tyle.

"Rafdzio że się tak zapytam uważasz się za kodera tak ? , a jaką szkołę z tym związaną skończyłes ? 1-2." - Naprawdę Dziękuje za poprawienie humoru ponieważ próbujesz wbić się w tłum. Próbujesz iść za głosem większości . Szkoda że w tym temacie tylko się zbłaźnisz bo wiesz tylko to co gdzieś wyczytasz , usłyszysz. Wydaje mi się że w domu można nauczyć się więcej niż w nie jednej szkole. Czy przy pojęciu KODER masz wypisane (Koder to osoba która ukończyła szkołę z tym związaną.)? Myślę że nie . Bill Gates nie miał nawet studiów a do czego doszedł chyba każdy z nas wie.

PS. Zamierzam w te wakacje udać się na jakiś Certyfikat SQL . Bo myślę że bez skończonej szkoły 'związanej z kodowaniem " czyli informatycznej jakbyś nie wiedział lecz z Certyfikatami przyjmą mnie prędzej do jakiejś firmy. Bo są różne szkoły z różnymi poziomami.A na wiedze na temat SQL mam większą od niejednego który skończył tą szkołe. Przy okazji zaprezentuj mi gdzieś moje zdanie w którym uważałem się za takiego KODERA

jeżeli chodzi ci o to co umiem jako DEV SQL/PK2 Silkroada . To myśle że nie musze Ci tłumaczyć

Praca na zlecenie na około 40 serverach.Praca jako DEV w około 5 projektach.Praca przy przerobieniu v193 vsro na twsro ( Ty zapewne nawet o takim czymś niewiesz).Praca nad SRO-R.Odrzuconych zleceń około 10 .Dev od Roku. Pierwszy Polski Prywatny Server.

"Macie chociaż ToS czy skopiujecie ? Hmm Grafik ? Dla mnie jego prace to nie są prace to zabawa w PSie 1minute :D." - Myślisz że ty masz jakaś wiedzę na ten temat? Wykaz ją . Pokaż że potrafisz więcej niż ludzie bez szkół informatycznych , których czytasz releasy na EPVP . Myślę że znam osoby które w minute w PS zmiażdżyły by twój śmieszny potencjał. A to że próbujemy zrobić coś prostego to już nasza sprawa , nie twoja. Na swoim serverze zrobisz swoją kozacką Grafike.

PS. Jak jesteś taki przeciwny kopiowaniu czyjejś pracy (Nawiązuje do ToS'a) To swój śmieszny serwer wykonaj na własnych Plikach ew. emulatorze.

PS2. Nie obrażaj ludzi którzy mają większą wiedzę od Ciebie na pewien temat który chcesz poruszyć

ps3. Już dawno prosiłem cię o więcej przykładów grafik robionych przez Ciebie i gdzie one są?

Gdzie twój serwer inny od reszty serwerów. Gdzie twoi zaawansowani koderzy , graficy.Ile go będziesz wykonywać miesiąc , dwa?

Jeżeli naprawdę zależy ci na udowodnieniu mi czegoś proszę to mój MSN - [email protected] .

@TOPIC

Wszyscy którzy zawiedli się na nas tak bardzo z powodu wcześniejszych projektów .

Rozumiem to , rozumiem to że możecie wyrażać tu negatywne opinie ponieważ to forum.

Ale opinie obrażające członków teamu tak jak ktoś tam pisał zatrzymajcie dla Siebie.

Jutro rozpocznie się nabór na testerów, wybranych zostanie maxymalnie 8.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Tak nabór rozpocznie się w tym temacie.

Ile grasz w Silkroad.

Czas jaki można spędzić dziennie (około)

i jeszcze kilka innych rzeczy:)

PS.

Dlaczego? Bo Polacy to idioci i tyle na ten temat. - Czyli rozmawiamy o Polakach udzielających się na scenie psro. No to ok jedziemy

- sk8server - Znany MovieMaker.

- Wint - Znany MovieMaker, Pracuje nad projektem SRO2

- Haze - Znany Grafik na epvp

I jescze kilku innych. Którzy udowadniają że Polska też potrafi

@CroxDesign.

Ostatni post który kieruje w tym temacie do Ciebie.

Oferujesz usługi Designerskie.W nicku CroxDESIGN.Zajmujesz się grafiką 3 lata.

Zdanie grafika od którego nigdy nie będziesz lepszy na temat twojego LOGO ( No logo to chyba jakaś twoja wizytówka powinna być jedną z lepszych twoich prac)

[16:41:17] Nefetis: [url="http://zapodaj.net/images/d16ef1ffe848f.png"]http://zapodaj.net/i...6ef1ffe848f.png[/url]
[16:41:20] Nefetis: Dobre jakieś?
[16:43:09] Swiftcw: lol
[16:43:14] Swiftcw: ch***we
[16:43:14] Swiftcw: 
[16:43:15] Swiftcw: doje**ł
[16:43:19] Swiftcw: gradienta
[16:43:19] Swiftcw: cien
[16:43:21] Swiftcw: stroke
[16:43:25] Swiftcw: i od razu designer? 
[16:43:27] Swiftcw: LOL 

TIOiE.jpg

Opublikowano

@Rafdzio ,

Hmm Pierwszy Polski Prywatny serwer był to ApocalypseSRo jakoś tak pracował nad nim Rucer i ShadowMoon ale ok.

Certyfikat powiadasz ? Powodzenia jeżeli znajdziesz to w polsce i udokumentujesz to pracodawcy.

Tak ty z tego co słyszałem jesteś tak znany , robisz tyle serwerów , masz znajomość , a ogarniętego projektu w twojej roli nie znalazłem.

Powiem że mi przysrałeś :( - no dobra jednak nie :)

Jak jesteś taki hiper , ultra gość znający się na dev jak ty to powiadasz to zrób zabezpieczenia na serwer np.HackShield lub GameGuard ? brzmi groźnie co ?.Jasne że tak bo to co ty robisz to następny serwer który utrzyma się 2miesiące(lub wgle się nie utrzyma) ...

Hmm , logo było robione od tak proste i miało być poprostu rozpoznawalne - kolorystyka bez żadnych wymysłów.

Dobrze chcesz zobaczyć moją pracę proszę bardzo :

1.AstralOnline - Nowy Projekt dla którego pracuję od jakiegoś czasu.

http://zapodaj.net/images/ffa2996e42575.png

Więcej nie będę wrzucał bo poprostu mi się nie chce , pozdrawiam Rafdzio :)

Ps.Wyluzuj troszkę ja 1 Post napisałem dla jaj - Lepiej na luzie nisz napinać się jak dziecko , prawda ?:)

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

@UP

ApocalypseSro? Kiedy oni wchodzili LifeSro stało już chyba miesiąc.Kolejny brak wiedzy i próba udowodnienia czegoś.

HM . Kurcze zdaje mi się że w około 200 budynkach w Polsce które mają umowy z Microsoftem mogę zrobić taki Certyfikat:( .Udokumentujesz? Pokazuje mu certyfikat TROLOLOLOLO. Naprawdę niemasz na ten temat żadnego pojęcia.

Po co mi OGARNIĘTY duży projekt? Nie widzę w tym sensu. Chernobyl - Hhmm bez niego nie było by plików i wielu innych rzeczy. GDZIE JEGO WIELKI PROJEKT? JEST NIKIM NIEMA PROJEKTU.BUUUUUU , Caipi,LastThief - Gdzie ich wielkie projekty? Nie muszę mieć wielkiego projektu żeby się znać. Nie muszę mieć skończonych 30 szkół żeby się znać.

Kurcze wiesz co te HackShield Gamegurad. WOOO zagiąłeś mnie. Szkoda że jesteś tak tępy i zbaczasz tak z tematu że nie zauważyłeś iż nie programuje programów ani nie zajmuje się zabezpieczeniami. Tak jakbym w sklepie spożywczym poprosił o RAM.

Nie brźmi groźnie . Na Repose mieliśmy zrobione coś aka HackShield tyle że przeciw DDOS.Niestety nie udało nam się tego użyć.

Robie to dla ludzi . A to ile sie utrzyma zależy od nich. Wkładanie kolejnych pieniędzy co miesiąc bez zwrotu wkońcu może stać się nudne i nieopłacalne.

"1.AstralOnline - Nowy Projekt dla którego pracuję od jakiegoś czasu.

http://zapodaj.net/i...a2996e42575.png"

Jeżeli to jedna z twoich lepszych prac to naprawdę nie najeżdżaj GalactiX'a bo sam jesteś Newbie w PS'ie a próbujesz obrażać innych.

Nie będę 'wyluzowywał'. Bo sam zacząłeś napinać się jak dziecko sam zacząłeś mi mówic jakim to słabym koderem(btw. kto wgl takiego słowa używa. ) nie jestem.. A teraz chcesz to kończyć. Sprawdźmy swoją wiedzę udowodnij wszystkim to co pisałeś.?

Jeżeli kogoś nieznasz ,nieznasz jego poczucia humoru. Ja akurat nie przyjąłem pierwszego postu jako 'żartu'

I pytanie z innej beczki ile masz lat?

Wiem wiem miałem nie odpowiadać ale nie wytrzymałem:)

Za niedługo MOŻE jakieś SS'y

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jestem straszy od ciebie taka odpowiedz powinna cie zadowolić.

Nie najeżdzając na innych jak to ja mówię koderów z mpc to ty jesteś Newbie.

Widziasz tam gdzięs że to moja z lepszych prac ? jest efektowana , prosta i pamiętliwa.

Chillout baby :)

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

'No logo to chyba jakaś twoja wizytówka powinna być jedną z lepszych twoich prac'

'Hmm , logo było robione od tak proste i miało być poprostu rozpoznawalne - kolorystyka bez żadnych wymysłów.

Dobrze chcesz zobaczyć moją pracę proszę bardzo :'

Można pomyśleć że miałeś na myśli jedną z swoich lepszych prac:) I myślę że jeżeli ktoś by mi tak powiedział próbowałbym pokazywać lepsze prace żeby ten ktoś nie miał się do czego przyczepić.

Skąd możesz znać mój wiek.! Wątpię że jesteś starszy. Widać to po typie odpowiedzi. PS. Ah jednak masz 22 lata.

Nie najeżdzając na innych jak to ja mówię koderów z mpc to ty jesteś Newbie. - Ogólnie zdanie ciężkie do zrozumienia. Jak możesz to oceniać nie mając zielonego pojęcia na temat tego? Widzisz ja nie oceniałem twojej grafiki bo się na tym nie znam spytałem kogoś kto ma w tym duże doświadczenie. Ale proszę udowodnij mi to jak słaby jestem

PS. Nie wyjedz mi tu zaraz z PROGRAMOWANIEM HACKSHIELDA .hahah bo mówimy o DEV SQL/PK2

TIOiE.jpg

Opublikowano

Znalazło się dwóch profesjonalistów i zaczynają wielką bitwę na swoje umiejętności. ;)

CroX, daj już spokój. Zaprezentuj swój projekt, to porozmawiamy, jak na razie nie mam o tobie żadnej opinii. Dlatego wykaż się przy AstralSro.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Według mnie żeby zaistnieć teraz na arenie psro potrzeba czegoś wiecej niż zgrana ekipa ,powinniscie sobie zadać pytanie co przyciąga graczy...(nowości),ja osobiście lubie cap 110,ale nie sądze żebyscie mieli z tymi innowacjami wiecej niż 150 graczy online(czyli taki standardowy server pl),bo dla mnie nowy avatar czy felowpet to nie jest cos co przyciąga graczy a tym sie czasem servery reklamują.(to nie jest nawiązanie do waszego serva).Jak dla mnie to to, co teraz najbardziej przyciaga graczy to nowe skile,nowe miasto,14D itemy.

Osobiście wole cap 110 ale jesli mam do wyboru cap 110 i 150 osób online ,lub cap 120-125 czy 130 i 300-450 graczy online to wole isc tam gdzie po wbiciu max lvlu znajde kogos komu bede mógł przelożyć glawka przez plecy na jobie czy też przed miastem.

Pzdr.

Opublikowano

Zobaczymy ile będzie graczy. Widzisz to wszystko zależy od reklamy. Bo nawet bez nowości a z Dobrą reklamą mozna mieć około 3-4k osób.

TIOiE.jpg

Opublikowano

@Delma +1 Do Zajebistości

@Raffdzio -1 Od Zajebistości

Rafdzio podejdź do czegoś wkońcu na luzie , jednak nic nie będe udowadniał i nie będę się martwił tym co piszesz na mój temat.

Musisz wkońcu troszkę wyluzować i dorosnąć.To co ty robisz to jest nic w przeciwieństwie do innych ludzi z epvp np Chernobyl który pierwszy udostępnił pliki vSRO a ty wtedy nic o tym nie wiedziałeś ale okej.

Hejters Gona Hejt jak to ktoś gdzięs napisał

Co do projektu 10 zaczynamy :)

Pozdrawiam , Bez Odbioru :)

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

Masz w zupełności rację pieruniasty - ale D12 D13 D14 jest totalnie niezbalansowane.

Po za tym jest już tyle serwerów, że żeby się przebić trzeba by było wydać jakiś totalnie dopracowany serwer z całkowicie nowym systemem gry (ala Sro-R) i nowym Capem 140, co jest po za naszym zasięgiem.

Nie mamy takiego zespołu żeby ktoś był w stanie stworzyć od podstaw nowe itemy, zbalansować klasy postaci i stworzyć nowe skille.

Free silks to podstawa jak chce się mieć 500+ graczy, z czego 300 to turki.

Ale my nie jesteśmy szwabami śpiącymi na kasie, dla których wydatek rzędu 500zł na miecha to śmieszna kwota (przykładowo daję cenę - nie wiem ile Rofdzio płaci i mnie to nie interesuje - nie pcham się w fundusze i robię wszystko za free).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@3UP

Nie podejdę do takich osób jak ty na luzie. Do osób które chuja wiedzą a nazywają kogoś newbie i kimś kto niema pojęcia.

Akurat tym że udostępnił pliki nie powinien się chwalić. Widzisz myślisz że nic nie robię. Bo nie udostępniam nic dla ludzi.

Dla takich jak ty udostępniłem tylko 1 tut'a na epvp i 1 release gównianego query.

Widzisz gdybyś chociaż wiedział 1% z tego co dzieje się za główną sceną EPVP . Znałbyś mnie i to ile robię.

Z chernobylem ostatnio pracowałem nad TWSRO . O których ty mógłbyś w tym momencie pomarzyć.

Posiadam pliki SRO-R, TWSRO i miałem inne pliki przed Releasem.

Nie mów że to co robie to chuj bo nic nie wiesz na ten temat jak na inne tematy które poruszałeś.

Kończę tą rozmowe chcesz pisz skype,msn bo tutaj tylko coraz bardziej się poniżasz

TIOiE.jpg

Opublikowano

rofdzio__

Proponował bym zająć się serverem i olać zjebów ( nikogo tu nie obrażam xD )

Im więcej popracujecie nad projektem tym szybciej zlikwidujecie to co złe i uruchomicie Beta.

Każdy ma prawo się wypowiadać , ale nie każdy ma prawo oceniać innych których się nie zna.

i żeby nie było nikogo nie zaczepiam ;)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@up

"Nie miałbyś żadnych praw gdyby nie nadano ci ich z góry"

Ehh ty nie masz żadnych praw

Wiec nie mów kto i jak ma się wypowiadać bo jest to troche irytujące Gdyż człowiek człowiekowi nie równy : )

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

osobiście bardzo irytuje mnie gdy jakiś serwer lub coś tego typu dopisuje sobie do nazwy network mając tylko jeden serwer w dodatku do jednej gry...jeżeli w przyszłości macie zamiar się rozwinąć i mieć więcej serwerów (wątpię żeby to się udało ponieważ jest bardzo mała szansa na to żeby się przebić) to można to dopisać gdy już będą np dwa serwery....

kolejną sprawą jest stosunkowo hmmm... jak by to ująć skopana grafika (launcher to porażka)

btw. moim zdaniem grafika odgrywa tutaj bardzo ważną role ponieważ ona jest wizytówką całego serwera...owszem kiedy gramy może to nie mieć na nas takiego wpływu ale kiedy ktoś w chodzi w temat/reklame by sprawdzić czy serwer jest interesujący najpierw patrzy na ilość graczy (troche idiotyczne :P ) a później patrzy na screeny w tym przypadku był to launcher który po prostu mnie zagiął ...

reasumując: na waszym miejscu nie łączył bym czerwonego z zielonym (nie polecam również kombinacji: zielony-niebieski, żółty-niebieski, pomarańczowy-niebieski itd.), wywalił bym wszystkie te "paski" które różnią się od siebie i wstawił bym coś co ma wygląd :D

w ogóle najlepszym wyjściem było by znalezienie ogarniętego grafika

TaI6c.jpg

Opublikowano

Wchodzac do tematu chcialbym sie dowiedziec czegos nowego o serwerze Life-Network a nie o tym ze jakies pajace kluca sie online. To jest smieszne. Tylko polak musi dogrysc rodakowi zeby poczuc sie lepiej i uspic swoje kompleksy. Macie cos do siebie? Piszcie sobie pw a nie spamujecie temat ktory nie sluzy do ublizania sobie. Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Dlatego dawałem wszystko w spoilery aby ktoś kto niechce tego czytać nie czytał:)

@beloved_bunny

Wiem że wygląda to co najmniej śmieszne lecz za wszelką cene chciałem uniknąć dodania do nazwy servera SRO-Silkroad etc. (Niektórzy wiedzą dlaczego)

Więc dałem Network bo samo Life też by fajnie nie wyglądało:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

@beloved_bunny

Launcher z fazy projektu. Nowa wersja jest już zdecydowanie ładniejsza i dopracowana :P

Ogólnie stawiamy na prostotę.

Te obrazki w 1 poście znikną 1 dzień przed startem serwera i będzie 1 ogarnięta grafika reklamowa.

To co tam jest teraz wrzucone to robił Delma na poczekaniu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...