Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego porównujecie ten serwer do ReposeNetwork ?

Nie ma w tej ekipie nikogo nowego w porównaniu z Life i Fusion - i do tamtych czasów mamy zamiar nawiązać.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Powinniście się spodziewać krytyki od ludzi z wiadomych względów i tego nie unikniecie.

• Oczywiście byliśmy przygotowani na krytykę, lecz popatrz na przykład pana GloriusLand, skrytykował raz, lecz coś go gryzie i musi się wypowiadać dalej negatywnie, w tym przekonywać do tego graczy.

- Po co reklamujecie coś czego jeszcze nie ma?

• Reklamujemy, by ten serwer był zrobiony pod graczy, zresztą napisałem w pierwszym poście - "Mam nadzieję, że tym razem się uda. Czekamy na wasze propozycje, co mamy dodać, co usunąć, uwagi, komentarze.", więc chcemy przed startem wysłuchać waszych zastrzeżeń itp.

@2Down

Brałeś coś?

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@ Legendary Sin

- Dlaczego? Bo Polacy to idioci i tyle na ten temat.

• Polacy idioci? Chyba nie doszedłeś do takiego etapu nauki, w którym poznaje się Polaków światowej klasy. Maria Skłodowska - Curie, Mikołaj Kopernik, Fryderyk Chopin, Jan Paweł II. Jeżeli nic Ci to nie mówi to zacznij w końcu chodzić do szkoły.

@ GloriusLand

Skoro się już wypowiedziałeś negatywnie, to opuść ten temat i daj sobie spokój, a nie śledzisz i czekasz CO NOWEGO, to zhejtuje. Pewnie jak ruszy serwer będziesz pierwszym graczem. (Oczywiście teraz napiszesz, że nie zamierzasz tam grać, było już paru takich.)

Maria Skłodowska - Curie była facetem !!!

Opublikowano

za obrazę polaków po tym co przeszli należy się ścięcie >.< jedynymi idiotami w tym kraju są media, śmieszni celebryci, rząd i 90% nastolatków ;/ temat najlepiej zamknąć do czasu kiedy pojawią się jakieś konkretne informacje bo to bez sensu... kłótnie z tego tylko będą

Opublikowano

za obrazę polaków po tym co przeszli należy się ścięcie >.< jedynymi idiotami w tym kraju są media, śmieszni celebryci, rząd i 90% nastolatków ;/ temat najlepiej zamknąć do czasu kiedy pojawią się jakieś konkretne informacje bo to bez sensu... kłótnie z tego tylko będą

Popieram zamknięcie tematu:) A o Polakach temat rzeka:)

Opublikowano

Mam takie pytanko, czy Wy nie boicie się stawiać servera, joymax ostatnio chyba się tym przejął, na e***(nie chcę niczego reklamować), jest ostrzeżenie joymaxu dla twórców prywatnych serverów... Generalnie to chętnie mogę z Wami testować server jeżeli można... W silku mam dość duże doświadczenie.

Opublikowano

i ja również popieram Sina i Gloriusa. Znamy wszyscy jak to miało być z REPOSE... wielki start, co dziennie przekładana data otwarcia serwera, aż w końcu NULL. Ile Lifesro przetrwało ? Gdy tylko wyszła korupcja i nuda, serwer opuściło 50% graczy... (tak to wyglądało z mojej perspektywy) Kolejny projekt "Bo to jesteśmy My" warty papieru toaletowego ;) Krytyka mile widziana, mogę dużo więcej powiedzieć na ten temat, a nie tylko powierzchownie.

@down Glorius

Aktualnie nigdzie nie gram, tzn mam tam parę charów porobionych, ale praca :) niestety jak niektórzy nolifem nie jestem, a tym bardziej, że sezon na moją pracę kończy się wraz z zimą :) Nie martw się, serwera dev nie spisałem na straty :P

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@RYDVAN x3

Z pustego to nawet Salamon nie naleje tyle Ci powiem

@edit

odnośnie ich gdyby coś było nie jasne ; D

PS

Grasz na tym Dev czy nie

@UP

Chyba nie insynuujesz mi że ja jestem nolifem nie jestem ; p

ja swoją zawsze kończe o 17 dziś miałem wolne to ich tu denerwuje xD

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Mam takie pytanko, czy Wy nie boicie się stawiać servera, joymax ostatnio chyba się tym przejął, na e***(nie chcę niczego reklamować), jest ostrzeżenie joymaxu dla twórców prywatnych serverów... Generalnie to chętnie mogę z Wami testować server jeżeli można... W silku mam dość duże doświadczenie.

Jest ponad 400 prywatnych serwerów, nie zapolują na każdy, tylko na te największe i najbardziej się sprzedające.

Opublikowano

a ja mam we dupie wasze komentarze i tak sproboje sie na tym serwerze. przestancie komentowac juz bo co to wam da? zostawcie miejsce dla nowych inf dotyczacych serwera a nie spamujecie ze sie nie uda. sproboj zrobic swoj serwer a jak nie to spier.... czy sie myle? nie bedziesz gral masz wyje...? to po co sie udzielasz? nie zniechecaj innych graczy.

Powodzenia team!

Opublikowano

Rate specjalnie dane są takie małe. Dlaczego ?

Żeby gra miała jakiś sens, a nie 1-2dni i wszyscy FF110 i tylko Item Farming.

Chcecie x500 ? To zapraszam na tureckie serwery gdzie gra po 20 osób i każdy z SUN+20 itemkami - widzicie w tym jakiś sens ? Bo ja nie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Może nie lepiej - bo ludzi z zagranicy będzie dosyć mało (same turki na epvp hejtują wszystkie serwery które stawiają na LongGame) ale będzie ciekawiej :)

Zastanawiałem się nawet nad jeszcze mniejszymi ratami ale po dłuższym zastanowieniu wbicie 110Lv np. na x10 (isro) byłoby zbyt ciężkie dla osób, które nie mają zbytnio dużo czasu na grę, a takich osób jest sporo i wtedy musiałby być w pełni legalny bot.

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego ty w ogole sie wypowiadasz. Po twoim pro elo hamachi serwie nawet bym nie komentował ze tobie nie wyszło to zal dupe sciska ze komus moze wyjsc serw a tobie nie ?

Jak bys nie wiedział nie kazdy polski serw pada po 2/3tyg. np. Crystal dosc długo był online tylko został zhakowany a tak gralo po 150osob wiec jak nie wiesz nie wypowiadaj sie. Zaraz te dwa gimby zacznac pisac swoje madrosci i temat zostanie zamkniety.

Tak crystal to oczywiście był tak udany projekt że szok ;) jak widać nie zrozumiałeś nic z mojego posta więc gimbem to ty tu jesteś pro elo adwokacie ;)

@ Legendary Sin - Dlaczego? Bo Polacy to idioci i tyle na ten temat. • Polacy idioci? Chyba nie doszedłeś do takiego etapu nauki, w którym poznaje się Polaków światowej klasy. Maria Skłodowska - Curie, Mikołaj Kopernik, Fryderyk Chopin, Jan Paweł II. Jeżeli nic Ci to nie mówi to zacznij w końcu chodzić do szkoły. @ GloriusLand Skoro się już wypowiedziałeś negatywnie, to opuść ten temat i daj sobie spokój, a nie śledzisz i czekasz CO NOWEGO, to zhejtuje. Pewnie jak ruszy serwer będziesz pierwszym graczem. (Oczywiście teraz napiszesz, że nie zamierzasz tam grać, było już paru takich.)

Delma czy my tu rozmawiamy o Koperniku czy o serverze i "polczkach" na nich grających, którzy już nam zrujnowali reputacje na wszystkich serverach? Do szkoły chodzę, nie bój się o mnie, a krytykować server mogę bo mam do tego podstawy po tym co zobaczyłem na polskich projektach ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Forgotten World:

Tak proponował bym aby jednak nie było Frogotten world ponieważ dużo ludzi tego nie znosi tzn lepiej dodać drop broni Egy i setów egy żeby w jobcave dropiły z mobów oczywiscie przy dropie max 1x/2x

Opublikowano

Forgotten World:

Tak proponował bym aby jednak nie było Frogotten world ponieważ dużo ludzi tego nie znosi tzn lepiej dodać drop broni Egy i setów egy żeby w jobcave dropiły z mobów oczywiscie przy dropie max 1x/2x

Bardzo dobry pomysł :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Serwer moża powiezieć jak każdy tylko low rate , z tego co czytałem wasze dawne projekty serwerów każdy nie wypał.

Rafdzio że się tak zapytam uważasz się za kodera tak ? , a jaką szkołę z tym związaną skończyłes ? 1-2.

Macie chociaż ToS czy skopiujecie ? Hmm Grafik ? Dla mnie jego prace to nie są prace to zabawa w PSie 1minute :D.

Nie to żebym hejtował prawda :)

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

na czym polega life shop i czemu usuwacie adv? sorka że tak późno pytam ale dopiero się dopatrzyłem

@down chciałem napisać że raty niższe są bez sensu bo nikt nie wbije ale jak tak myślę i przypominam isro to urok był właśnie w zróżnicowaniu lvlowym ;) 110 lvl przydałoby się bić nawet z miesiąc ;) to byłoby nawet baaaardzo ciekawe doświadczenie :D

Opublikowano

Rate specjalnie dane są takie małe. Dlaczego ?

Żeby gra miała jakiś sens, a nie 1-2dni i wszyscy FF110 i tylko Item Farming.

Chcecie x500 ? To zapraszam na tureckie serwery gdzie gra po 20 osób i każdy z SUN+20 itemkami - widzicie w tym jakiś sens ? Bo ja nie.

Moim zdaniem 25x to przesada. Jest to cap 110, powinniście podnieść przynajmnniej o połowę. Mało kto czerpie przyjemność z expienia, jeszcze mniej tęskni za isro.

"musiałby być w pełni legalny bot." Co to znaczy? Bo chyba sobie kpisz, że będziecie banować za bota, co innego goldfarmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...