Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie, czy podczas sprawdzania różnych rzeczy na Beta, jeśli przyjdzie mi jakiś dodatkowy pomysł na server , i zapublikuję go tu to będzie możliwość dodania?

a i co z ts3 ?

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TS będzie - to załatwi się jutro, chyba że ktoś ma już jakiegoś gotowego ?

Pomysły możesz zgłaszać na bieżąco tutaj lub na GG/Skype zarówno do mnie jak i Nefetisa lub Delmy jeżeli uznamy że jest wart wprowadzenia to się pomyśli :)

Dopóki serwer nie wystartował - wszystko można zmienić.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

o super, widze, że macie ciekawe pomysły :) tylko czekać, mam nadzieję, że server trochę postoi :)

deneuve22.png

Opublikowano

wiesz co dobre by było jak byście zwiększyli rate na egyB Legend no poprostu większe szanse i Otwierajcie ten server jak najszybciej!!! bo się nie mogę doczekać

Opublikowano

@up czym większe raty tym gorzej, jeśli mniej osób będzie śmigać w ekstra secie tym lepiej bo więcej zabawy i większe zróżnicowanie, czym ciężej zdobyć eq tym większa satysfakcja

rofdzio mam pytanie czy beta testy będą trwać dłużej niż tydzień?

@down i po 3 dniach ruszy official czy poprawki polecą i kontrola ;>?

Opublikowano

@UP

No-way. Myślę że 3dni.

@2UP

Tak jak wszędzie. Do Hotan bez ograniczeń do Alexandrii od 95 lvl:)

PS.

Poprawki ostatnia kontrola GM'ów ( sprawdzanie tworzenia kont charów od podstaw) i official:)

A wtedy będzie można usiąść i patrzeć:)

sro2012110415271655.jpg

TIOiE.jpg

Opublikowano

mam pytanie czy dodacie moze zwykly set a i b grade egy do normalnego dropa ? nie chodzi mi o novy czy jak to tam sie nazywalo tylko zwykly jak na 101 oczywiscie z zmiejszonym rate dropu zeby nie bylo go latwo dostac z tego co pamietam fajnie wygladały

Edge-1.png
Opublikowano

Nie będzie w normalnym dropie, ponieważ są dostępne normalne drogi zdobycia tych itemów, czyli Forgotten World oraz Coiny.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Myślę, że dodamy same Weapony D10.

Bo co by nie było ... drop rate jest słaby, a iść do JG Cave na 90+ z Bronią np. 80 to samobójstwo na dłuższą metę.

--- Dzisiaj podejmiemy decyzję czy dodajemy czy nie ---

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@up jestem za dodaniem przynajmniej broni jak pewno wiekszosc przyszlych graczy bo jak piszesz ciezko jest na 90+ mobach z bronia 76/80/85 szczegolnie jeszcze dla ch postaci , niemowiac juz ze bronie przewaznie nie dropia takie jakie bysmy chcieli.

Edge-1.png
Opublikowano

Moim zdaniem , i zapewne innych też , dobrym rozwiązaniem było by wsadzenie do NPC 90 lvl Broni ;) Set nie koniecznie. , acc nie koniecznie.

wymyśliliście coś z tymi Tabsami ?

padł tu pomysł zeby zostawić tabsy 11 dg , usunąć alchemiczne śmiecie. ponieważ i tak alchemiczne śmieci będą przeszkadzać, a można 11 dg tabsy robić z niszczenia Broni.. A druga sprawa , wogóle żeby poniżej 11 dg nie leciały ani śmieci ani tabsy. tylko ewentualnie Stony. a na 11 dg stony+ tabsy.

btw . Siedzę już na TSie . Jak możecie to podajcie mi hasło na CBT =)

A do innych kieruję prośbę , jeżeli macie jakieś wątpliwości.

Chodzi mi tu o Bugi które znacie z innych serverów , i boicie się żeby nie popsuły tutaj, a mogą być.

to Napiszcie mi na Priv :) Napewno się tym zajmiemy..

Lub do kogoś od Gm,

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Czekam cały dzień na rafdzia aby podbić do niego na ts'ie i dupa : < tylko ewenement na chwile był

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ładnie i życzę wam z calego serca zeby odniosl sukces i nie upadł ale jest jendo ale natomiast moje propozycje co do zmian:

-Force tak jak na sro-r czyli 4drzewka urozmaicenie dmg nukera:)

-Nie zmieniajcie kolorów itp niech zostanie tak jak ktos juz wyżej napisał

-Fajnie by było cos z silkami zrobic zeby łatwiej je było zdobyc

-Advenced elixiry moga byc

To co napisalem mogło by sie pojawic bo az tak tej gry nie trzeba utrudniać.

Dziekuje to tyle na moj temat.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Byłem , ale nikogo tam nie ma , Też czekam na Rofdzia i te konto. Clienta już mam , teraz tylko konto i do dzieła żeby sprawdzić wszystko.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

dostałem informacje co do CB testerów Że konta będą po 21:00

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...