Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rafdzio__

Co ty na to żeby zapodać coś specialnego dla pierwszych 50 osób zarejestrowanych na stronie? ( oczywiście inne IP )

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@CBTT

Ktoś jescze ma problemy z sro_client.exe? Wiem że jakieś tam niby 'wirusy' posiadał ten sro_client które wynikły z jego edycji. Lecz jeżeli ktokolwiek obawia się użycia tego sro_clienta może użyć któregokolwiek innego z vsro servera z capem 110.

TIOiE.jpg

Opublikowano

ja nie mam z tym problemów , Client zaintalowany , wszystko mi chodzi jak powinno :) update się zrobił

Teraz tylko czekać na konto i jazda ;)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Uff, właśnie wróciłem ze szkoły i myślałem, że testerzy już śmigają na serwerze. No to czekam na konto. Btw. jak będzie sporo bugów to planujecie jakieś prezenty dla testerów? Choćby głupi avatar.

Opublikowano

dobrze by było gdyby Testerzy , czyli aktualnie

Grzesyo,, mate105, DonKichot , Sh4ke

Byli przed 21:00 na Tsie. I żeby tam byli jak będziemy wszystko sprawdzać, bo do pewnych rzeczy trzeba więcej niż 1ej osoby.

Tsa macie podanego ;) wbijajcie , dogadamy się co i jak.

co do "nagród dla testerów"

słuchaj , a po co ci to :P i tak mamy o tyle dobrze ;) że już client ściągnięty =) no i będziemy mogli jako nieliczni być i sprawdzić server.

jak ma być fer to fer ;) więc , raczej się nie napalaj na co kolwiek ;) hehe

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

dobrze by było gdyby Testerzy , czyli aktualnie

Grzesyo,, mate105, DonKichot , Sh4ke

Byli przed 21:00 na Tsie. I żeby tam byli jak będziemy wszystko sprawdzać, bo do pewnych rzeczy trzeba więcej niż 1ej osoby.

Tsa macie podanego ;) wbijajcie , dogadamy się co i jak.

co do "nagród dla testerów"

słuchaj , a po co ci to :P i tak mamy o tyle dobrze ;) że już client ściągnięty =) no i będziemy mogli jako nieliczni być i sprawdzić server.

jak ma być fer to fer ;) więc , raczej się nie napalaj na co kolwiek ;) hehe

Choćby dlatego, aby zachęcić graczy do różnych akcji, gdzie będzie potrzebne ich zaangażowanie. Jak np. nagranie filmiku z prezentacją serwera. Fair, to fair? Tylko murzyni pracują za darmo, więc nie wiem co chcesz przez to powiedzieć. W każdym razie i tak wspomogę serwer, na tyle, ile mi czasu dane.

Opublikowano

DonKichot

nie ukrywam że fajnie by było coś dostać , no ale spójrz na to z strony innych. Będą zaraz opinie i różne słowa kierowane w naszą stronę, po co mi to wszystko.

Zdaję się na Gmów ;) jak coś dadzą to dadzą :) nie będę prosił ;) hehe

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

juz wczesniej ktorys z gm pisal ze nie ma nagrod za "bycie testerem" i to popieram bo kazdy mogl byc wybrany na to stanowisko a ze wybor padl na was to macie to "szczescie" wyprobowac go jako pierwsi

Edge-1.png
Opublikowano

dlatego uważam że jak fer to fer ;) jeszcze 30 min i konta :)

no i będę umieszczał wszystko co najwżniejsze do pokazania na serverze :) i to co udało nam się zlikwidować

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

juz wczesniej ktorys z gm pisal ze nie ma nagrod za "bycie testerem" i to popieram bo kazdy mogl byc wybrany na to stanowisko a ze wybor padl na was to macie to "szczescie" wyprobowac go jako pierwsi

Pierdolenie, po prostu zesrałbyś się z zawiści. Dam sobie dwie łapy uciąć, że na miejscu testera Twoje zdanie wyglądałoby zupełnie inaczej. Nie lubię ludzi, w których pełno hipokryzji, ale cóż. Poza tym wątpię, aby wybierali nas losowo, kończę ten temat.

@Down

Ogarnij te Twoje hieroglify, bo widzę, że ortografią nie grzeszysz.

Opublikowano

@up Dziwny jestes ... skad mozesz wiedziec jakie bylo by moje zdanie gdyby .. nawet nie pchalem sie na miejsce testera bo nie mam czasu na to a jesli ty go masz i wyraziles chec pomocy to teraz "zrob swoje" za przysłowiowe bog zapłac a nie domagaj sie czegos w zamian

Edge-1.png
Opublikowano

Zaczęliśmy sprawdzać SERVER ;) Narazie bijemy lvl

@EDIT

Jest ktoś z GM ?

Bo mam takie wrażenie jak bym tylko ja sprawdzał ten Server ^^

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Wykryłem następujące bugi:

- bronie, set sun, które są w npc +7 po teleporcie stają się +0. Natomiast acc 52+ przestaje być sunem

- po zakupie jakiegokolwiek przedmiotu z im, dostajemy dc

Sugestie:

- zmiana koloru golwsów na standardowe

- usunięcie grainów(także z dropu), psują one pvp, rasa chińska zostanie znacznie osłabiona

Będę akutalizował.

Opublikowano

Liste znalezionych bugów podsyłajcie na PM do mnie , delmy , lub Galactixa

Dziś wieczorem po zebraniu od was wszystkich znalezionych do tej pory przez was bugów zostanie zrobiona aktualizacja która to naprawi.

I dostaniecie wtedy zadania:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

podtrzymuje sugestie DonKichota, ale mam taką małą propozycje po starcie serwera, co do battle areny, żeby była możliwość raportowania afkujących,wychodzących jak przegrywają, bo znając życie będzie masa takich ludzi ;/

Opublikowano

Swoje odkryte bugi no i wady Zgłosiłem już Rafdziowi. Co do tych setów tak, jak koledzy mówili , no i trzeba dodać te Npc i Teleporty oraz zmienić Rate i IM bug.

@EDIT

też macie C9 jak wchodzicie przez sro_clienta? a przez launchera wszystko gra?

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Nie wiem czy którys z gm na to zwroci uwage ale bylbym wdzieczny tak jak napisał evenement na górze co moglo by byc to bylo by fajne ale procz ostatniego pozwole zacytowac "- A i Unique w Jangan Cave REMOVE koniecznie, bo to psuję wszystko." co do tego bylbym sprzeciw ponieważ uniq w jg cave to dobra sprawa zawsze cos fjanego mozna dropnąć i levela nabic.

Co do posta Grzesyo też popieram.

A co do silków to mozna by tak zrobic ze 50silkow na 24h na przykład i zrobić limit ze 1konto z 1ip bo ktos napisal ze zrobic limit zakaldania kont z 1ip ze 2konta na 1ip to bylo by bez sensu.

Dobre by było skile ze sro-r ze 4drzewka chin mogą mieć i pain w chinskich skilach to by tez było fajne:)

Adv. elki tez moga być :)

Bocik tez legalny tak jak evenement napisał pozwole zacytowac"ajnie by było gdyby BOT był LEGALNY , ale tylko jak dana osoba siedzi przy kompie , np. Chodzi o to , że Stawiam Bota , i np Gm odrazu do mnie pisze , i mam 30 - 1h czasu na odpowiedź na dane pytanie , albo ban lub kick ( 3 razy za 4 ban )." To też by bylo fajne.

Z jednym sie nie zhodze co ewenement napisał pozwole zacytować"- Exp Solo mógł by być jeszcze mniejszy a Party niech zostanie. TZN EXP solo ( x10 a Exp w PT x30 ) co by zachęciło do Gry w PT" Co do czego masz racje "zachęciło by do gry w pt" ale co maja powiedziec chinskie postacie? ktore expia solo bo wadpie zeby chinska postac brac do pt.. skoro eu 8/8 ma 20% wiekszy exp,fajne by to było gdyby wiara brala do pt tez chin to by było juz fajne:0 no ale jeśli nei to troche lipnie;/

To tyle moich sugestii myśle ze zostana one rozwazone i dostane odp. cyz bd wprowadzone:)

Pytanie małe kiedy wstepna data otwaracia serwera ? bo pytalem wczesniej ale nikt nie odpowiedział.

SharpMind / Byczeq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...