Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co wiem to karane jest takie zachowanie w takim temacie ;)

Kolega został odpowiednio doceniony , dalej spamcie a temat zamknę i otworzę przy stracie.

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuje muje dzikie węże Zamykaj go dziadu : D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Rekrut
Opublikowano

Kolega został odpowiednio doceniony , dalej spamcie a temat zamknę i otworzę przy stracie.

A po polskiemu umie pan pisać? "spamcie" co to wgl. znaczy? ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

AiR ty się już nie masz czego doczepiać ? Spam = dużo postów nie wnoszących nic do tematu , nie mam pojęcia jak się to odmienia.

Opublikowano

Spamcie // Spamujcie. Są obie wersje poprawne. Dlaczego? Bo to słowo nie jest z języka polskiego. Czyli nie ma głównej zasady odmiany. Tak samo jest wiele innych słów, które mają wiele odmian. Zresztą to teraz już temat o serwerze zaczyna zmieniać się w poprawną polszczyznę języka polskiego? Hmm, AiR nie mam nic do Ciebie, ale jakby się tak czepiać to może zajrzyjmy do Twojego profilu w Twe posty i posprawdzajmy ile błędów popełniłeś. Rozumiem Szejk jest [Moderatorem] , ale człowiekowi też się może zdarzyć. Ojejciu straszny problem się zrobił.

To jak napiszę "Co tam na Serwie?" // "Co tam na Serwerze? " - to która opcja jest poprawna? o_O .

Temat myślę, można rozwinąć w kwestii jakie postępy są na nim, a nie brać się za język. Btw, coś dawno nikogo z TEAM'u tutaj nie było oprócz Dax'a .

Opublikowano

I co kolejna powtórka z serwerów rofdzia? podziała miesiąc i żegnamy....

Ja dziękuje za taką grę, już lepiej iść na zagraniczny serwer i wiadomo że chwile pochodzi ...

Tyle z mojej strony!

Opublikowano

Tylko tu jest ten problem, 110cap byl jednym z lepszych, oni to wykorzystują i robią z nas ....(uzupełnić wedle uznania) a reszta ,,zagranicznych, lepszych serwerów,, jest 120, 100,90,80;( oczywiście to tylko moja opinia....

Opublikowano

Pisałem ale mnie nikt nie słuchał ; P

Opublikowano

@Vogu

Nie przewidujemy na razie, choć rofdzio mówił, że będzie w pierwszej połowie miesiąca. Na razie czekamy...

@GloriusLand

Niezły jesteś, 24/7 przeglądasz nasz topic, dzięki.

@EDIT

Zawsze jak wejdę to Ty jesteś, nice. ;)

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

rofdzio mówił, że na początku listopada ;) a tak w ogóle było napisane, że beta testy odbędą się 30,31 października. Nie wiem po jaką cholerę reklamujecie serwer jak jeszcze nic nie macie zrobione. Nie lepiej najpierw wszystko ogarnąć, a potem dopiero tworzyć reklame ?

Opublikowano

@Vogu

Nie przewidujemy na razie, choć rofdzio mówił, że będzie w pierwszej połowie miesiąca. Na razie czekamy...

@GloriusLand

Niezły jesteś, 24/7 przeglądasz nasz topic, dzięki.

Delma to na cholerę temat otwarty? Wiadome było od początku, że zaczniecie zmieniać zdanie odnośnie startu server'a... Proponuję zamknąć do otwarcia bo po pierwsze wy płaczecie, że ludzie was hejtują, po drugie za duży spam i dzieci się wyzywają...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Delma nie przesadzaj że 24/7 : ) to że jestem widoczny Nie znaczy że jestem przed komputerem a z rana do popołudnia mało kiedy idzie mnie zastać wiec wiesz

Opublikowano

Chuje muje dzikie węże Zamykaj go dziadu : D

Może w końcu jakiś moderator da jemu bana, bo wypowiada się w temacie więcej niż wszyscy razem zgromadzeni, a tym samym, że tak powiem pierd.. głupoty,

I co kolejna powtórka z serwerów rofdzia? podziała miesiąc i żegnamy....

Ja dziękuje za taką grę, już lepiej iść na zagraniczny serwer i wiadomo że chwile pochodzi ...

Tyle z mojej strony!

Nikt Ci tutaj nie karze grać

Opublikowano

AiR ty się już nie masz czego doczepiać ? Spam = dużo postów nie wnoszących nic do tematu , nie mam pojęcia jak się to odmienia.

"spamować"

albo sapać

Opublikowano

A po polskiemu umie pan pisać? "spamcie" co to wgl. znaczy? ^^

Napisał mistrz ortografii.

"Rofdzio, proszę Cię takie głupoty wygadujesz. "Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe" - to miała być odpowiedź na twoją piękną składnię zdania w języku angielskim. "Nie próbuj nawet gadać bo aka turq.Bo niemasz o tym zielonego pojęcia." ...gadać bo aka turq. Bo... widzę, że z polskim też problemy masz. Ale nieważne zakończmy tą żałosną dyskusję, ponieważ nawet nie mam ochoty na to."

Taka tam riposta. Beka, bo poucza ten, który nie wie co to interpunkcja, a składnię zdania ma elitarną. Ach, jeszcze takie pytanie mi się nasuwa, wiesz co to sarkazm?

Nie mogłem się powstrzymać, ale taki już ze mnie zimny drań.

Rekrut
Opublikowano

Napisał mistrz ortografii.

"Rofdzio, proszę Cię takie głupoty wygadujesz. "Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe" - to miała być odpowiedź na twoją piękną składnię zdania w języku angielskim. "Nie próbuj nawet gadać bo aka turq.Bo niemasz o tym zielonego pojęcia." ...gadać bo aka turq. Bo... widzę, że z polskim też problemy masz. Ale nieważne zakończmy tą żałosną dyskusję, ponieważ nawet nie mam ochoty na to."

Taka tam riposta. Beka, bo poucza ten, który nie wie co to interpunkcja, a składnię zdania ma elitarną. Ach, jeszcze takie pytanie mi się nasuwa, wiesz co to sarkazm?

Nie mogłem się powstrzymać, ale taki już ze mnie zimny drań.

Coś nie tak co do mojej składni/interpunkcji? Taki z Ciebie "drań", że hoho. Dobra już nie będę nic pisał, bo znów zrobi się zlot hejterów i polaczków.

@OT: Czemu nie dodacie np. miasta Baghdad(łatwo zrobić) i w tym mieście będziecie spawnować pare uniqów z Arabii?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Panowie napierdalacie takie błędy składniowe że ortografia to mały pikuś, gdyby wasza pani od polskiego to zobaczyła to by się popłakała, gimbusy wy moje. Apropo tytułu tematu: "Nowośći" jest zajebisty. Żal co się stało z tym forum.

a_nad_wszystkim_czuwaja_ludzie_aceboya_pl_ffffff.jpg

Opublikowano

PROSZĘ MODA O Zamknięcie TEMATU

Powód: Nie potrzebny SPAN = nabijanie Postów.

Ps. jak się coś Ruszy to DAM ZNAĆ = )

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Postanowiłem się przełamać i spojrzeć na to co piszecie ;) przepraszam z góry za przekleństwa.. kurwaa mózg jebnął >.< jak macie za grosz inteligencji przestańcie się sprzeczać o takie rzeczy!

PS. dzieci kończę wam zabawę pisze do moda o zamknięcia ;) nie ma za co

Opublikowano

Panowie napierdalacie takie błędy składniowe że ortografia to mały pikuś, gdyby wasza pani od polskiego to zobaczyła to by się popłakała, gimbusy wy moje. Apropo tytułu tematu: "Nowośći" jest zajebisty. Żal co się stało z tym forum.

Nie co się stało z forum ale z jego użytkownikami, pamiętaj że to oni tworzą te forum ^_^

Z racji tego że za dużo spamu się zrobiło to zamykam, otwarcie servera tak jak Delma pisał przewiduje się na pierwszą połowę tego miesiąca. Jeśli bd jakieś nowe info to otworzę lub po prostu zrobi się nowy temat ^_~

Wyczyszczę potem ten temat z zbędnego spamu :)

Sh4ke

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...