Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiadomo co to się stało...jakby było forum to można by by było coś się dowiedzieć ale nie ma forum.

i co do tego czy gra 1k ludzi to założę się,że gra tyle ludzi po na ch1 jest z 50 + osób lekko i na każdym ch jest też około 50 a na expowiskach jest pełno ludzi w av2 nie mogłem sb znaleźć wolnego spota i na mapie od 99 też trochę szukałem wolnego spota a to jest naprawdę duża mapa. Licznik może być lekko podkręcony ale gra na nim około 800-900 graczy

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do serwera nie mam zasirzeżeń, serwer off od godziny 0:00, jedno co mnie wnerwia to że kryształowy miecz którego może używać wojownik, sura i ninja trzeba ulepszać u kowala który pali jak djabli, na 10 prób raz tylko udało mi się zrobić na +9 ale i tak spalił jak chciałem zrobić go na 200lev a to podstawowa broń do expa dla sury. Miałem zagrać surą ale zrezygnowałem ze względu na to ulepszanie bo nie będę siedział 2 dni i dropił na niego ksiąg mądrości, gdyby było forum to może gracze przegłosowali by to i GA zrobił by żeby ulepszać go metalami.

Ogólnie to polecam serwer.

Zablokujcie upuszczanie przedmiotów typu kawałek kamienia albo najlepiej ogarnijcie drop małży, bo nie trudno tym świństwem zbugować ch

Wystarczyło by żeby upuszczone przedmioty od razu znikały a nie po jakimś czasie, na wielu serwerach jest taki sposób zrobiony i jest czysto w m1.

No tak, ale ja chciałem perły ;] To co ku*rwa też miałem usunąć?

Jak chciałeś perły to po co wywalałeś małże??? W ten sposób na pewno nie miał byś pereł.

Opublikowano

Przestałem grać jak został wyłączony serwer około 0:00, może jeszcze odpalił go potem, miejmy nadzieję że nie padł na dobre, niby CH dostępne ale zalogować się nie można czyli nie padł do końca więc czekam cierpliwie.

Opublikowano

Do serwera nie mam zasirzeżeń, serwer off od godziny 0:00, jedno co mnie wnerwia to że kryształowy miecz którego może używać wojownik, sura i ninja trzeba ulepszać u kowala który pali jak djabli, na 10 prób raz tylko udało mi się zrobić na +9 ale i tak spalił jak chciałem zrobić go na 200lev a to podstawowa broń do expa dla sury. Miałem zagrać surą ale zrezygnowałem ze względu na to ulepszanie bo nie będę siedział 2 dni i dropił na niego ksiąg mądrości, gdyby było forum to może gracze przegłosowali by to i GA zrobił by żeby ulepszać go metalami.

Ogólnie to polecam serwer.

a wachlarze można ulepszać magicznym metalem ;D

Opublikowano

hmm a takie pytanie itemki do biologa na tym serwie lotną na każdym lvl? :> i czy wgl są jakieś ciekawe nagrody za biologa. Oprócz biologa sa jakies questy które warto robic? :>

Opublikowano

hmm a takie pytanie itemki do biologa na tym serwie lotną na każdym lvl? :> i czy wgl są jakieś ciekawe nagrody za biologa. Oprócz biologa sa jakies questy które warto robic? :>

Dropiom na każdym lvl-u .

Za Biologa dostaje się nagrody typu 20% na magie , 10 do statusu , 15 % na ludzi , itp. więc robić się opłaca .

Oprócz biologa są polowania za które dostaje się 100kk , 200kk ;d lipa .

Opublikowano

Nie polecam, cofki, ginące eq , mialem akurat sam taki przypadek i zero reakcji ze strony administacji.

Wielki minus dla tego serwera.

A ogólnie mówiąć pełno dzieci latających na hackach....

Opublikowano

Gra się jednak dobrze. W pierwsze dni serwera była masakra drop yang słaby, exp też; ale teraz... CUD MIÓD!

NIC TYLKO GRAĆ!!

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nie polecam, cofki, ginące eq , mialem akurat sam taki przypadek i zero reakcji ze strony administacji.

Wielki minus dla tego serwera.

A ogólnie mówiąć pełno dzieci latających na hackach....

; o

Nie wierze.

-Kiedy ostatnio była cofka ?

-Eq już nie "ginie" - to już dawno naprawione.; )

-Hacki.? o.0 tzn jakie.? ; > bo nie wiem czy umiesz rozpoznać jakiegokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...