Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer. Hmm? Był fajny, ciekawy ale z tego co czytam już raczej go nie będzie ;s

Jeżeli wróci, a kont gracze nie odzyskają, to straszna lipa ;c

yLrWtP3.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mogę zagrać od nowa. ;D I tak zdążyłem sprzedać 2x postacie (Hector-Mental) (TrojeroO-Body) i zarobiłem na nich sporo, więc jak serwer ruszy od nowa z chęcią na nim zagram ponownie. =)

Pozdrawiam:

Szkodnika

Mike

Hempa

Raptusa

I gildie NeverTooLate

; *

Opublikowano

Ja bym zagrał od 0 bez tych wszystkich błędów i bugów. Na szczęście skończyłem tu gre po 3 dniach nie tracąc na niego dalej czasu

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Podobno jest kopia bazy danych,więc konta będą.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Serwer jest fajny nie powem, że nie.

Tylko jest jedna lipa, w tym że na mapce 4 str świata strasznie laguje nawet przy dobrym necie i wgl.

Serwer polecam, o ile jest co polecić.

Opublikowano

Tylko jest jedna lipa, w tym że na mapce 4 str świata strasznie laguje nawet przy dobrym necie i wgl.

Mnie jakoś na dwa konta nie lagowało nawet ciut...

Byłoby fajnie, ale ale ale... Jest pare tych ALE ; )

Opublikowano

Na forum serwera i w tym temacie jest patch.który zamienia te mobki na psy i wilki ;] Zero lagów

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nawet jak serwer powstanie, nie polecam gry na nim, administracja forum jest wręcz wredna dla graczy, bodajże po 4warnach na forum dostałem bana na iP. Niby zgodnie z regulaminem...? Support nie reaguje na zgłoszenia, 3 osoby mające dostep do bazy danych i 1GM, ciągłe cofki i OFF serwera, do tego gracze stracili eq i postacie 250... więc pomyślcie.

Opublikowano

właśnie, niema serwera już 2 tygodnie, nema co,zgłaszam temat do moda na offke bo niema co czekać i czekać

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...