Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie wasze eq nie obchodzi nie stosujecie sie do polecen GM ktory jasno mowi wylogowac sie przed dana godzina wasza troska. Ja zawsze wylogowywalem sie wczesniej i wszystko mam wiec to raczej wina serwera nie jest tylko wasza pętaki. I zadnej cofki nie bedzie - wasza glupota, wasza sprawa :*

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Ja pier... ten server; D

Jak mam tracić eq w sposób teleportacji gdzies na expa czy coś to Dziękuje...

żegnam,

Nie polecam!

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

chlopczykiem to cie moze tata nazywa ja gnoju jestem starszy od ciebie wiec troche szacunku. Sam twoj nick opisuje twoje stosunki w dziecinstwie z rodzicami :*

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Mnie wasze eq nie obchodzi nie stosujecie sie do polecen GM ktory jasno mowi wylogowac sie przed dana godzina wasza troska. Ja zawsze wylogowywalem sie wczesniej i wszystko mam wiec to raczej wina serwera nie jest tylko wasza pętaki. I zadnej cofki nie bedzie - wasza glupota, wasza sprawa :*

Gościu, co ty za przeproszeniem pier©sz? Gram 2 dni i nawet nie miałam okazji doświadczyć restartu itp. Myślcie logicznie, bo ludzi krew zalewa przez bezmyślność innych.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

chlopczykiem to cie moze tata nazywa ja gnoju jestem starszy od ciebie wiec troche szacunku. Sam twoj nick opisuje twoje stosunki w dziecinstwie z rodzicami :*

Hahaha niezły dar widze masz widzisz ile mam lat wow GZ Słuchaj Pysio Jebnij sie w czajnik ale tak od serca Chuja ochodzi cie mój nick? Widziałeś swój?

58057433.jpg

Opublikowano

Niech dadzą cofkę całodniową i tak dziś nikt nie mógł grać bo eq znikało. Jak ma zostać tak jak teraz to już nie widze przyszłości tego serwera

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Niech dadzą cofkę całodniową i tak dziś nikt nie mógł grać bo eq znikało. Jak ma zostać tak jak teraz to już nie widze przyszłości tego serwera

jestem za napisalem do nich i co nawet odpowiedzi nie ma ... albo co mi odpisza przykro ale nie

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

Opublikowano

Już jest wszystko okej.

Kontakt z Administracją jest na najwyższym poziomie, teraz nic tylko grać. ; )

Zapraszam Serdecznie do gry.

Jeżeli coś straciliście a macie ss'y z ekwipunkiem wyślijcie je na [email protected] / [email protected] .

A wszystko odzyskacie.

powiedz mi kolego kto robi ss eq jak je wybonuje?

z Administracja tez nie moge sie skontaktowac a przynajmniej nigdzie nie dostalem odpowiedzi

w grze nie moge ich zlapac

na podany mail jak napisalem jeszcze nie dostalem odpowiedzi

support tak samo

26495931301941812087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...