Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli coś straciliście a macie ss'y z ekwipunkiem wyślijcie je na [email protected] / [email protected] .

A wszystko odzyskacie.

A jak nie mam to? Szybciej wyrobie nowe eq niż wyszarpie poprzednie. Na przyszłość będę wiedział żeby robić ss'y całego eq genialnie. To jest dopiero ułatwienie. Strasznie wygodne... Zwrócą w takim razie może 5% całego eq które zginęło ludziom. Cofki są do kilku godzin, więc ewentualnie trochę cofa eq ale raczej nie przywykłem, że ono zwyczajnie znika gdy tepne się do m1...

Jeżeli ts ma być podstawą do kontaktu to również podziękuje. Nie mam obowiązku korzystania z komunikatorów tego typu. Od tego powinien być jakiś support albo dział na forum, który ktoś na bieżąco sprawdza ah no tak forum ciągle nie działa.

I tak jak up'y kto robi ssy eq? I po co? Niech dadzą informacje - proszę robić ssy eq to ułatwi zwrot w razie problemów. Ale nie...nagle musi coś wyjść. Tak jak oni nie przewidzieli, że eq może poznikać tak my też tego nie przewidzieliśmy.

Serwer w dalszym ciągu polecam, bo mimo wszystko je powoli odbugowywany ale czasem trochę za wolno. Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie. Jeszcze poprawka tej mapy 99 by się przydała. Chcąc dropnąć ulepszacze na odrobienie eq naprawdę walczę nie z mobami a z lagami.

" Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty."

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Szkoda, że nie ma możliwości zrobienia 61Śr, nice paint

Gdzie ulepszać broń na 150 lvl na +7 !:?

Opublikowano

Pozytywne myślenie powiadasz? Jeżeli ktoś ma multum wolnego czasu to proszę bardzo, ale niektórzy już mają więcej obowiązków, a gra nie jest wpisana priorytetowo na listę rzeczy do zrobienia ^^

Tak, czy owak. Zabezpieczenia do najlepszych nie należą (więcej nic nie powiem). Jeszcze nikomu eq nie przywrócono dotychczas.

Tego buga na yang faktycznie usunęli.

Karpie, jeśli nie nalezysz do team'u, to twoje zapewnienia są praktycznie nic nie warte.

Ty.. Ty żyjesz ;O

@top

mówiłem, że nie ma sensu grać na jakichś chujowych serwerach ;x

Opublikowano

Ty.. Ty żyjesz ;O

@top

mówiłem, że nie ma sensu grać na jakichś chujowych serwerach ;x

to podaj jakis niechujowy (nie powiem, ten jest chujowy, ale nie mam gdzie grac)

@up

Szkoda, że nie ma możliwości zrobienia 61Śr, nice paint

Gdzie ulepszać broń na 150 lvl na +7 !:?

ale z ciebie chujowy znawca, wypierdalaj

teemo_panda.png

Opublikowano

Oczywiścię NIE POLECAM !

następny gówniany serwer, ech, a spodziewałęm się czegoś ciekawszego.

Mam ledwo 155 lv, Fajnie, Eq 50 Sr + - Oczywiścię, Switch Bot, No tak, inaczej na serwa nie przydją głupie i leniwe dzieci.

Dlatego też duży minus dla serwera, poza tym, wbijanie lv, to jakaś żenada - pograłbym jeszczez dwa dni i miałbym EQ 60 sr i 250 lv z full abs, ahahah.... genialnie

Chamsto Jest, nawet za dużo chamstwa, gm to jakiś cymbał, tak mi się wydaje, a na dodatek Kłamca.

Patrząc na liczbę graczy na stronie 1417, gdy wszedłem do m1 ch1, ( ch3 i 4 Off były ) Fajnie, około 50 graczy, ehem, chodząc po instacjach spoty wolne, zero ludzi.

No tak, ale 1400 + Graczy jest, jest, no bo jak inaczej ;x

także pozdrawiam osoby tak grające. Ale nie grajcie, to kolejny dupny serwer - jak Divine World S2. albo inne takie ;x

Opublikowano

Siema. Mam prośbę, ma może ktoś z Was ten znaczek GM'a?

16279s4.jpg

Jeżeli ma i mógłby wrzucić będę wdzięczny, na pewno nagrodzę!

23l1bfs.png

Opublikowano

Jeśli sytuacja na serwerze się nie zmieni odnośnie tracenia tego eq to z czasem bardzo mało osób będziecie mieli na serwerze bo dzisiaj już kolejne itemy znikneły. Ja osobiście nie mam zamiaru grać dłużej jeśli się coś takiego jeszcze raz zdarzy to już odpuszczam i reszta graczy zapewne zrobi to samo albo już zrobiła.Co do tych ss itemów skąd ktoś mógł wiedzieć że straci te itemy?Jakby wiedział to by przed dawno zrobił.Jak ma to udowodnić??Śmieszne to jest.Zacznijcie w końcu coś działać.

Opublikowano

Patch redukujący lagi na mapach od 99 wzwyż.

Download: http://www.mediafire.com/?duvv8993u1l7fzfx

Nie jestem autorem, tylko publikuje.

Patch ten zmienia potwory na psy i wilki.

Instrucja:

Wgraj zawartość do folderu pack

Stwórz nowy dokument

wpisz

emperius.bin

zapisz jako start.bat

Odpal start.bat i ciesz się brakiem lagów.

EDIT: NAPRAWIONO METINY

Opublikowano

hm dziwne,nie wchodziłem 1 dzień na serwer i znikło mi eq i yangi z głównego konta.. oprócz potków,pieczęci itp.

z 2 konta nic nie znikło,tak samo z żadnych innych konto też nic nie znikło .. więc nie rozumiem o co teraz chodzi.

Moje pierwsze konto wygląda jak po kradzieży .. lecz wątpię by zrobił to jakikolwiek gracz.

Inne moje konta są nadal nie naruszone . a komputer mam czysty,więc co tu nie tak ?

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Był bug i nie tylko tobie znikło EQ.

Musisz SS'y jeśli miałeś wysłać do administracji oni oddadzą EQ.

Dzięki za odpowiedź .

To w takim razie pierdziele taki serwer,teraz im ss'ow eq nie zrobię .

a eq robiłem 3 dni i jeszcze nie było skończone .

Wole już wrócić na jakiś stary serwer gdzie eq mam już gotowe i jestem pewny że nie zniknie .

Niż zaczynać od nowa .. chyba że serwer ponownie by wystartował od nowa.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Server polecam caly czas.

Mi eq zniknelo juz 2x i dalej gram oraz juz dawno odrobilem.

Duzo wojen w dniu mozesz miec duzo pvp w m1 itp...

Eq jedyny problem to wybonowac na 4x abs + lud/hp

je0o.png

Bywalec
Opublikowano

Tak w ogóle to kiedy pojawi się forum?

O co w ogóle chodzi z tym znikaniem ekwipunku? Czy zostanie bądź zostało to już naprawione?

Forum do 2 dni.

Parę dni temu w trakcie teleportacji niektórym osobom znikał zhandlowany ekwipunek,np. gdy coś ktoś kupił.

Opublikowano

Forum do 2 dni.

Parę dni temu w trakcie teleportacji niektórym osobom znikał zhandlowany ekwipunek,np. gdy coś ktoś kupił.

Rozumiem, że zostało już to naprawione przez administrację?

sygnaturac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...