Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny cudowny pomysł administracji - drastyczne podwyższenie cen przy ulepszaniu. Większość osób przyszło na serwer ze względu na to, że jest to 4 fun, a nie po to, żeby się męczyć i dropić kasę. Ci co natłukli kasy na yang bugu na tym nie stracą, ale tłumów nowych osób, to nie ma się co spodziewać, szczególnie, że to w nich uderzą ostatnie zmiany na serwerze. Ponadto ciągłe kombinowanie z dmg postaci. Raz mocny szaman smok, za chwilę woj body. Do tego dochodzą rosy na magię i kd na luda, które miały zostać wycofane, a nie są.

Podsumowując serwer fajny, ale administracja kompletnie nieodpowiedzialna i nie licząca się z graczami. Gorsza to już chyba tylko na Irnal.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Pomoże ktoś? Mam pytanko jak z 246 do 250lv wbic w pare chwil jak to duzo ludzi robi? Wie ktoś?

Opublikowano

Zachęcamy do grania wkrótce kolejne poprawki, a tymczasem zapraszam do udziału w konkursie na najlepszy Gameplay serwera Emperius!

Więcej informacji znajdziecie na naszym forum.

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

POLECAM server, może mają jeszcze kilka niewielkich błedów ale od startu poczynili tak duże kroki że warto zawitać!!!!!!!

ZAPRASZAMMM!!!

Nooo od start poczynili tak duże kroki że hoho np.? Mieli włamy do bazy .Naprwili po 3 dniach lub 2 bug ze znikającym eq Z tego co wiem sporo ludzi nie dostało eq Kilke niewielkich błędów? Najlepsze poki co to grafika server mógłby być dobry gdyby nie oszukiwali graczy na każdym kroku i sie ogarneli tka to już szajs .

Zachęcamy do grania wkrótce kolejne poprawki, a tymczasem zapraszam do udziału w konkursie na najlepszy Gameplay serwera Emperius!

Więcej informacji znajdziecie na naszym forum.

No reklamowac gra juz pewnie ledwo 200 osób KTO BĘDZIE ŁADOWAŁ W IS !?!?

Pozdro

58057433.jpg

Opublikowano

@niewydymek

Nikogo nie zmuszamy do "ładowania w is" po prostu zależy nam na tym aby gracze mieli rywalizację bo nikt nie lubi grać na serwerze gdzie jest w m1 po 5 osób.

Logiczne co nie?

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Co trzeba Zrobic aby Ogarnac Lagi na mapce las na 160lvl?

Idź na inny Channel a nie na ch1. Wyłącz zbędne programy jeżeli to ci nie pomoże to znaczy że to wina serwera.

Opublikowano

Co trzeba Zrobic aby Ogarnac Lagi na mapce las na 160lvl?

W temacie jest link do patchu, który podmienia moby na pieski. Zmniejsza to lagi na wszystkich mapach.

2mzof5.jpg
Opublikowano

W temacie jest link do patchu, który podmienia moby na pieski. Zmniejsza to lagi na wszystkich mapach.

To ten patch mam i nie jestem na ch1 tylko na ch3,4,

Opublikowano

Serwer polecam dobrze dopracowany - dużo graczy Polecam!

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Nie było by czegoś takiego jak by dodali status online Administracji. Polega to na zastąpienie monety kołem pokazującym status Administratorów. Wtedy by było wiadome kto powinien stracić gm-a.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Robił go clientmaster emperiusa

To nie wiem czy to taki "master" skoro na mapie od 160 faktycznie są pieski ale one tylko zwiększają lagi...? (bynajmniej mi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...