Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up nie oszukuj ludzi prawda jest taka że technik uważał się za boga ale już zmienili Technika i wszystko naprawiają jutro/pojutrze będzie wszystko ok a ludzi gralo (wczoraj) okolo 1k ... wiec po naprawie tez tyle bedzie bo to jeden z najfajniejszych serwerow

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Mam fajnego serwa, który jest o wiele lepszy bez bugów (jeśli jakiś się znajdzie jest szybko naprawiany), wystartował o zaplanowanym czasie, bez przeciągnięć, kto ma na niego chęć wejść i zagrać to zapraszam do kliknięcia w moją sygnature.

Opublikowano

Gralem na serwie ok. 2 tygodni. Jest zajebisty, wiec nawet jak znikna konta, to zagram znowu, bo na prawde jest spoko, wiec nie mowcie, ze od razu lipa. Jaki idiota dal dupy, bo mial plame na honorze, to zabral pliki i uciekl. Yebac go, serwer jest godny polecenia. CZEKAM NA NAPRAWE !

Opublikowano

Nie polecam serwera, według mnie ta cała początkowa sława, to tylko posty w prezentacji

są lepsze i ciekawsze serwery, aczkolwiek życzę powodzenia z rozwojem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...