Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz pomyśl o tych co wydali pieniądze na IS...

Chociaż to nie problem oddac, tylko nie wiem czy serwer uzyskałby taką ilość graczy.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no tak zrobia cofke ale co sadzisz o tych co nikomu nic nie zniknelo.oni np ciezko pracowali przez te 5h to im tez zabierzesz cala prace jak dla mnie najlepszym roziazaniem byloby wszystko naprawic i puscic serwer od 0 usunac konta i bawimy sie od poczatku

jak wiadomo puszczenie servera od nowa to liczba graczy zmaleje 5x

pazdzioch.png
Opublikowano

jak wiadomo puszczenie servera od nowa to liczba graczy zmaleje 5x

To moze wytlumacz kiedy eq przestanie znikacc?

+ Nie widze mapy 190 v3 , moge wiedziec czemu ^^?

je0o.png

Opublikowano

ZNIKA WAM EQ , BO JESTEŚCIE DEBILAMI , KTÓRZY MAJĄ WSZYSTKO W DUPIE I NIE SŁUCHAJĄ TEGO , CO GM MÓWI PRZED PRZERWAMI TECHNICZNYMI , A MIANOWICIE , ŻEBY SIĘ WYLOGOWAĆ PRZED OKREŚLONĄ GODZINĄ. JA ZAWSZE SIE WYLOGOWYWUJĘ 2/3 MIN PRZED KONSERWACJĄ I JAKOŚ WSZYSTKO MAM. POZDRAWIAM.

Opublikowano

ZNIKA WAM EQ , BO JESTEŚCIE DEBILAMI , KTÓRZY MAJĄ WSZYSTKO W DUPIE I NIE SŁUCHAJĄ TEGO , CO GM MÓWI PRZED PRZERWAMI TECHNICZNYMI , A MIANOWICIE , ŻEBY SIĘ WYLOGOWAĆ PRZED OKREŚLONĄ GODZINĄ. JA ZAWSZE SIE WYLOGOWYWUJĘ 2/3 MIN PRZED KONSERWACJĄ I JAKOŚ WSZYSTKO MAM. POZDRAWIAM.

ah nie ma to jak hejterek. Słuchaj dzieciaku, po pierwsze ogarnij capsa. Po drugie, czy Ty dzisiaj byłeś w ogóle na serwerze? Po trzecie, sprawdź informacje na stronie. I po czwarte, nie pluj się tak bo się odwodnisz...

kostekh.png

Opublikowano

ah nie ma to jak hejterek. Słuchaj dzieciaku, po pierwsze ogarnij capsa. Po drugie, czy Ty dzisiaj byłeś w ogóle na serwerze? Po trzecie, sprawdź informacje na stronie. I po czwarte, nie pluj się tak bo się odwodnisz...

Pucuj rakiete złamasie

Opublikowano

no tak zrobia cofke ale co sadzisz o tych co nikomu nic nie zniknelo.oni np ciezko pracowali przez te 5h to im tez zabierzesz cala prace jak dla mnie najlepszym roziazaniem byloby wszystko naprawic i puscic serwer od 0 usunac konta i bawimy sie od poczatku

on poswiecil 5 h a moje 2 dni pracy poszlo w chu j i tak ma zostac tak ?

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

Opublikowano

No raczej każdy nie widzi.

To ciekawe dlaczego moj kolega tam expi???

Nawet na mojej postaci mi tam expi.

Nie wiesz to sie nie odzywaj...

je0o.png

Opublikowano

] gdzie kurwa pedrylu mamejowaty miales dzis konserwacie aa ? ojciec anal ci konserwowal chyba bo na serwie przerw nie bylo

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

Opublikowano

gdzie kurwa pedrylu mamejowaty miales dzis konserwacie aa ? ojciec anal ci konserwowal chyba bo na serwie przerw nie bylo

Zamknij ryj przypierdoleńcu , bo jak Cie kopne w pizde to CI gówno kręgosłup połamie jebany chujogłowcu , wypierdalaj opierdalać mikołajki śmieciu.

Opublikowano

Pucuj rakiete złamasie

Moja normalną odpowiedź traktujesz wrogo i atakujesz agresją, widać, że w domu jest kiepsko. Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo z debilami się nie dyskutuje.

A co do sytuacji na serwie, jest przerwa, może to naprawią.

kostekh.png

Opublikowano

To ciekawe dlaczego moj kolega tam expi???

Nawet na mojej postaci mi tam expi.

Nie wiesz to sie nie odzywaj...

To może masz coś zyebane z klientem. ; p

Raczej na pewno. ; )

Opublikowano

"Za chwilę, czyli o 17:50 odbędzie się przerwa techniczna która potrwa do 15 min, ma ona na celu usunięcie dotychczasowych bugów. Osoby poszkodowane, lub mające inny problem niech zgłaszają się na emal: [email protected]"

Opublikowano

Do team'u, czy nie macie na servie automatycznego back'upa danych? Wtedy byście mogli z łatwością naprawiać tego typu sprawy.

Btw, jak mamy odzyskać stracony ekwipunek? Który mail jest poprawny? Ten ze strony, czy ten: [email protected]?

Bez swojego eq nie ma po co się pokazywać na serverze... Co mamy w tym mailu zawrzeć?

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ja powiem tak : przez ostatnie 2 dni porobiłem misje z kwiatkami , eq poulepszałem i dalej to mam , wiec co to ma mi byc zabrane ? Na pewno nie ! A o znikajacym eq ludzie dzis dopiero zaczeli pisac , wiec sądze ze to wina nocnych poprawek . kumplowi też eq wcielo i wolałbym zeby grał wie niech porobią cos z tymi kontami , ale nie wszystkimi , bo ci co cos w 2 dni uzyskali tez serw zmienia , przez ciagłe cofki 50 lv pare dni temu 3 razy wbijałem teraz mam ponad 160 i cofkom mówie NIE .

Opublikowano

Wolisz aby server byl off 1h czy tracic eq co 2 dzien??

Wolę, aby takie rzeczy od razu na becie wychodziły a nie jak pińcet ludzi gra:D

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Spro leci like;x. Co do serwa zrobią włącza. Nie wytrzymacie 1godzinki bez metina?.. Ps zapraszam do Gilldi ZrobimyCiQQ od 150 lvl-a;x rek na pw/w grze pod nickiem TataAdek3n Ts jest ;x. Czekać na on i gramy ;d

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Spro leci like;x. Co do serwa zrobią włącza. Nie wytrzymacie 1godzinki bez metina?.. Ps zapraszam do Gilldi ZrobimyCiQQ od 150 lvl-a;x rek na pw/w grze pod nickiem TataAdek3n Ts jest ;x. Czekać na on i gramy ;d

Jak oddadzą stracone eq to będzie można grać, od nowa nie śmiem, zresztą jak inni, bawić się w to. Czas dla niektórych gra wielką rolę.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...