Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 13:30 rozpoczęła się wymuszona przerwa techniczna. Termin zakończenia przerwy nie jest nam znany, jednakże postaramy się abyście mogli zagrać jak najszybciej. Postaramy się wynagrodzić wam czas oczekiwania. info ze strony serwa

Opublikowano

Grrr. Ale mam lagi na tym jebanym serwerze. Wcześniej nic nie było a po tej jebanej przerwie czekam aż wejdzie na konia z 5 sekund. Kurwa no ogarnijcie się. -,- Jestem wkurwiony bo chciałem sobie dobić 250 a tu chuj. Nie da rady expić bo nic sie nie dzieje. Bije moby a one nic. Dopiero po parunastu sekundach dedają mnie. Ja jebie.

Opublikowano

Od czasów świetności Xenoxa naprawdę tak świetnie się nie bawiłem

Wow po przeczytaniu tego nie czytałem dalej jeśli ty uważasz że gównix(Nazwa nadana przez setki graczy)kiedykolwiek był świetny to nawet nie zabierałem sie za czytanie dalej . To był dopiero serwer pod IS wszystkie ulepki do Is jazda na całego . uwierz mi znam tamten team .

co do emperiusa: Serwer na stracie był dobry ale moim zdaniem administracja poprostu zjeba*a sprawe forum im sie jebało jak i serwer Jedyny co teraz mi się podoba to grafika gdyż jest bardzo ładna i estetycznie wykonana Gratki dla twórcy ^^

Opublikowano

serwer ma dużo bugow ale jest fajny tylko na 2 dni szkoda bo myślałem ze będzie lepszy ale się pomyliłem [; Team już nic nie robi na serwer maja all w dupie

52324509.jpg
Opublikowano

ja pierdolę to pozdro ;0

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...