Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że zostało już to naprawione przez administrację?

Z tego co czytam w prezce to nie zostało naprawione w każdym razie nie ma o tym że zostało naprawione żadnej wzmianki

58057433.jpg

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

One dropią na czesci lodowej mapy 99.

Swietny server, przyjemnie sie robi eq, jest z kim robic wojny / pvp.

Serdecznie zapraszam.

2c709653d75179a85b5746e.png

Bywalec
Opublikowano

Rozumiem, że zostało już to naprawione przez administrację?

Tak zostało to naprawione, już wczoraj ekwipunek nie znikał!

Gdy już wbijesz 250 oraz zrobisz ekwipunek czeka Cię jeszcze BIOLOG! Serdecznie zapraszam.

A tutaj złapałem delikwenta,nie mam gdzie wstawić, ponieważ serwerowe forum jest zamknięte.

Enjoy.

quash.png

Opublikowano

Na serwerze rzeczywiście gra 1k ludzi ?

Ja osobiście szczerze w to wątpię, co prawda sporo osób znajduje się w m1, jednak trzeba wziąć pod uwagę to, że maksymalny lv wbija się 1 dzień.

sygnaturac.png
Opublikowano

Na serwerze rzeczywiście gra 1k ludzi ?

Nie to jest nie prawda w m1 jasne stoi 50 osób noi można powiedzieć 50 osób Expie lecz exp kończy się po 1 dniu może nawet 50 robi biologa to jest jakeis 150 na ch2 jakies 100 na ch3 jakies 100 i na ch4 jakies 100 ( tak było wcześniej teraz zapewne jest dużo mniej ale nwm )

Admin wstawiał ss ludzi którzy byli na OX pamiętajmy żę na OX więkoszśc ludzi wchodzi paroma kontami najczęsciej są to 2 konta ale czasem nawet na 4 ktoś wbija i tak szczerze wątpie że kiedys na servie było + 500/600 ludzi Może na starcie ale wtedy nie widać było jeszcze tego co teraz jest .

To tylem ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Hmm.. To niepowinni tego naprawić? A epiki z jakich broni się robi? Skąd zdobyć kostiumy? (widziałem że są..).Często są eventy? Co do ulepszaczy, dropią na tyle dobrze że spokojnie wbijając 200 lvl na wszystko starcza i jeszcze zostaje? Ile jest mniej więcej broni i zbroi do 250 lvl? Na ile można ulepszyć KD (jeśli można). Co z błogosławieństwami, roskami itd (chodzi mi o wszystkie buffy które można kupić). I to chyba wszystko co chciałem się dowiedzieć zanim zacznę (lub nie) pobierać clienta

Zbieram like ;x

Opublikowano

Hmm.. To niepowinni tego naprawić? A epiki z jakich broni się robi? Skąd zdobyć kostiumy? (widziałem że są..).Często są eventy? Co do ulepszaczy, dropią na tyle dobrze że spokojnie wbijając 200 lvl na wszystko starcza i jeszcze zostaje? Ile jest mniej więcej broni i zbroi do 250 lvl? Na ile można ulepszyć KD (jeśli można). Co z błogosławieństwami, roskami itd (chodzi mi o wszystkie buffy które można kupić). I to chyba wszystko co chciałem się dowiedzieć zanim zacznę (lub nie) pobierać clienta

Epiki robi się np ze szpona, party, bojowego i są one do pvp. Do expa dropią z metków w 4 stronach świata.

Eventy takie sobie i nie są dopracowane tak samo jak server.

Dropi wystarczająca ilość ulepszaczy, jeżeli ci eq nie zniknie to starczy na wszystko.

Broni, zbroi... nie wiem, jeszcze nie doszłam do tego, ale tak chyba z 5 na oko.

Kd ulepszamy od +4 do +7 i cholernie często pali się je przy tym, a wchodzą dość łatwo.

Błogo lecą na 4 stronach świata, a roski są u handlarki (oprócz tych na magię)

Gdzie jest domokrążca z garniakami? Nie mogę go znaleźć.

tlofbnowe2.jpg

Bywalec
Opublikowano

Epiki robi się np ze szpona, party, bojowego i są one do pvp. Do expa dropią z metków w 4 stronach świata.

Eventy takie sobie i nie są dopracowane tak samo jak server.

Dropi wystarczająca ilość ulepszaczy, jeżeli ci eq nie zniknie to starczy na wszystko.

Broni, zbroi... nie wiem, jeszcze nie doszłam do tego, ale tak chyba z 5 na oko.

Kd ulepszamy od +4 do +7 i cholernie często pali się je przy tym, a wchodzą dość łatwo.

Błogo lecą na 4 stronach świata, a roski są u handlarki (oprócz tych na magię)

Gdzie jest domokrążca z garniakami? Nie mogę go znaleźć.

W każdym M2 królestwa, koło Starszej Pani.

Opublikowano

ZJEBANY SERWER, DALI MI PERMA ZA TO ZE WYRZUCIŁEM NA M1 350 MAŁŻY KUR**, ŻAŁOSNE

NIE GRAĆ NA TYM CHŁAMIE !!!!!!!!

I dobrze, jesli to były pojedyńcze małże to dobrze że zbanowali takiego śmieciarza, tylko syfi serwer.

A chłam to robisz Ty.

Opublikowano

Serwer jest na prawdę spoko ja już mam 160 lvl niby mało ludzi jest ale miło można spędzić czas na serwerze są ataki z różnych królestw dlatego nie da się nudzić na serwerze.Ale dodajcie 6/7 bon bo lepiej sie gra z nimi niż teraz ;d.Ale tak to polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...