Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz można mówić o poważnym jebnięciu na ziemie ,serwer łatwo się nie podniesie wiem kto stoi za atakami

banner1.png

Opublikowano

Hehe ludzi zaczynają odchodzić z serva trzeba następnych zasilaczy IS to konkurs zrobili żeby inni gracze ich sciągali pewnie i tak głownej nagrody nikt nie dostanie

58057433.jpg

Opublikowano

@Up.

Owszem tak też można, jak kawiatki lecą z każdego moba. Jeżeli nie to nie ma po co.

Nie lecą z każdego. Ale to ma sens.

P.S. Działa wam strona? -,-

Opublikowano

Ten ****** strój jest denerwujący nie da się go zdjać... W kasynie nawet....

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony.

KD jest max +7 - kupujesz +4 i ulepszasz na +5/6/7 za 25kk - u Seona - może spalić.

nie jest ? hahahahahahahahahahaha

Jinno M1 Ch1 19.20 :

33186709666297517184.jpg

Shinsoo :

57649089618968278963.jpg

Chunjo :

34524865304409122252.jpg

Opublikowano

administracja to dzieci i naciągacze. Dlaczego ? Na facebooku zrobili konkurs w którym trzeba byo polubić profil ich, polubić zdj dot konkursu (była na nim myszka i klawiatura [nic specialnego ale zawsze coś] ) dalej trzeba było udostępnić zdjęcie i zbierać pod nim lajki. Wyniki miały być 2.11 jakoś o 20 godzinie.Tak też zrobiłem, uzbierało się 300 lajków kumpel też tyle miał. Nadszedł dzień 2.11 - nic nie piszą o konkursie, kolejny - 0 info, kolejny itp i nic. Napisałem co z wynikami, kto wygrał 0 odpowiedzi.. Więc widać jaka dojrzałą administracja która robi jakieś pseudo konkursiki bylo zdobyć 5 lajków na facebooku. Nie polecam, TRAGEDIA

Opublikowano

nie polecam dostałem bana za to ze miałem sklep otwarty i w nim napisane ze wymienię eq na inny serwer bez sensu a admini nawet nie odpiszą na emaila.

Opublikowano

nie polecam dostałem bana za to ze miałem sklep otwarty i w nim napisane ze wymienię eq na inny serwer bez sensu a admini nawet nie odpiszą na emaila.

Skoro handel jest zabroniony to czemu miałbyś mieć do nich pretensje? Zapoznaj się dokładnie z regulaminem i dopiero wtedy staraj się oceniać pracę administracji.

sygnaturac.png
Opublikowano

Witam.

Grałem na serwerze Emperius.pl i mam kilka nieciekawych zdań o tym serwerku.

Po pierwsze JEST ZA ŁATWY ! nie można nawet iść z PT na jakiegos bossa bo po chu* skoro wszystko dropi z mobów...

Druga sprawa,czy jest możliwe aby body jechał BMa z lepszym eq ? NIE to nie jest możliwe,bo przeciez BM to typowa postać do PvP !

Trzecie primo,podwyższony licznik graczy,piszę że 1000+ a jest zaledwie 200+/-

Administracja nie odpowiada na prośby , na TS nikogo nie ma z Teamu,poprostu same gówno tam jest.

Ale iż komuś nie przeszkadza to o czym wspomniałem , to niech zagra nich wbije ten 250 (Trzeba kupić PD bez niego się nie da,widac tutaj potencjał ...)

i miłej gry mu życzę !

Serwer dla mnie to 2/10

Prezka fajna 9/10

NIE POLECAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...