Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal dupę ściska , jak czytam wasze beznadziejne opinie , skype właśnie przeczytałeś że jest yang bug , a czy go sprawdziłeś czy w ogóle działa ? no właśnie ... Ten yang bug został usunięty, skorzystało może z niego parę osób ale co z tego ? jeżeli na tym serwerze yangi nie są na nic potrzebne ? a dropie ich tyle ze Ho Ho. Teraz mają być wprowadzane jakieś nowości, spora ilość poprawek i w ogóle , więc wszystkich na serwer Zapraszam.

tak sie sklada ze sporo osob mowilo ze dziala, wiec chyba sadze, ze to nawet nie podlega dyskusji. Yangi nie potrzebne?... Podaj mi serwer na ktorym yangi nie graja roli, wybacz ale wole miec yangi, aniezeli ich nie miec. Moge zawsze kupic eq od innych czy tez miec na rozne duperele.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozytywne myślenie powiadasz? Jeżeli ktoś ma multum wolnego czasu to proszę bardzo, ale niektórzy już mają więcej obowiązków, a gra nie jest wpisana priorytetowo na listę rzeczy do zrobienia ^^

Tak, czy owak. Zabezpieczenia do najlepszych nie należą (więcej nic nie powiem). Jeszcze nikomu eq nie przywrócono dotychczas.

Tego buga na yang faktycznie usunęli.

Karpie, jeśli nie nalezysz do team'u, to twoje zapewnienia są praktycznie nic nie warte.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Polecałbym wziąć adminowi ruszyć dupe, zanim poznika wszystkim all eq i będzie pozamiatane.. ; )

Nikt nie będzie czekał do 1 w nocy, jeżeli w ogóle to cokolwiek da...

Nawet nie chcę wiedzieć w jaki sposób to naprawicie, bo mam nadzieję, że nie cofką...

Opublikowano

Wcięło mi eq buty , naszyj, na 150lvl i sztylety na 160 brawo...administracja nic z tym nie robi

Pełno bugów błędów serwer zapowiadał sie dobrze ale teraz to dno po tym co sie dzieje

Nie Polecam severa

Opublikowano

tak sie sklada ze sporo osob mowilo ze dziala, wiec chyba sadze, ze to nawet nie podlega dyskusji. Yangi nie potrzebne?... Podaj mi serwer na ktorym yangi nie graja roli, wybacz ale wole miec yangi, aniezeli ich nie miec. Moge zawsze kupic eq od innych czy tez miec na rozne duperele.

Po twoim nicku wnioskuje ze masz 12 lat i nie wiem czy owa dyskusja jest wgl potrzebna .. ale od poczoatku jak gram najebalem z expa 200 brylek po 100kk i teraz mam 69 bryl po 500kk .. Jedyne na co tutaj sie wydaje hajsy to na roski + kd .. Nic innego u handlarzy nie ma lub jest w cenie tak małej ze nawet tego sie nie bierze pod uwage :] Na shopach tez nie jest nic wystawiane co najwyzej bronie na 99 lvl po 50kk gdzie do 99 lvl mozna wydropic z 6 brylek 500kk

Bug na yangi został bardzo szybko usuniety pare osob z niego korzystało a kto pisze ze dziala nie koniecznie go uzywał poprostu slyszal ze niby tyle osob pobugowało to on tez musial cos napisac :]

Pozdrawiam

Opublikowano

Info dla tych co nie wiedzą jak zrobić biologa:

biolog 100lvl - mapa 99 lodowa,

biolog 120 - mapa 99 ognista,

biolog 140 mapa -99 pustynia,

biolog 160- mapa zielona

biolog 180 mapa -160.

kamienie po biologu dropia na mapie 99 lodowej do każdej misji

2mzof5.jpg
Opublikowano

0 informacji ze strony administracji.. Pewnie obudzą się jak przyjdzie zrobić przerwę techniczą..

obudzą się jak przestanie lecieć kasa do IS ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Wszytkie błędy są na bieżąco naprawiane, a za szkody na pewno pojawi się rekompensata. Administracja cały czas pracuje nad serwerem.

Dodatkowo dzisiaj w nocy/jutro uruchomione zostanie nowe forum.

Bywalec
Opublikowano

Na serwerze mi jeszcze nic nie znikło. Jedyny problem to brak 50% bonusu doświadczenia, który obiecali!

Sympatyczna atmosfera. Zapraszam.

Opublikowano

Breco, w ogóle jesteś kimś z teamu, że tak piszesz?

W pierwszym poście jest wymieniony team ale nie, łatwiej jest zapytać niż przelecieć caaały post...

Opublikowano

Tego się obawiałem ... serwer może i łatwy i dosyć fajnie się grało, no ale jeżeli administracja nie ma zamiaru nic zrobić z znikającym eq , to przecież tutaj każdy zakończy grę , pamiętam ile ludzi było na starcie serwera, ale przez niezadbanie serwera przez administrację liczba osób systematycznie dnia na dzień spada. Na początku ciągle wywalanie , potem cofki teraz to znikające eq , koszmar. Ja nie widzę przyszłości dla tego serwera administracja zmarnowała idealną szanse, ponieważ mało komu uda się osiągnąć tylu graczy na serwerze , no ale krótko mówiąc administracja wszystko spierdoliła. Zresztą ja się nie dziwie , ten cały administrator tego serwera jest w ogóle dziwny , przecież on nawet ortografii nie zna robi takie błędy ze naprawdę żal dupę ściska , no i pisałem mu dzisiaj żeby mi odbugował postać , a on do mnie żebym napisał to na Forum a jak wiadomo ten serwer forum nie posiada.

Opublikowano

Nowe Forum stawiają na IPB Ciekaw jestem czy na Licencji ^^ Jakby pomysleli mogli zeedytować phpbb3 w taki sposób że była by identyczne jak IPB

Team'ie Zajmujesz sie tym co nie jest ważne Zamiast zająć sie pobugowanym serwerem bawicie sie w webmastrerów.

58057433.jpg

Opublikowano

Nowe Forum stawiają na IPB Ciekaw jestem czy na Licencji ^^ Jakby pomysleli mogli zeedytować phpbb3 w taki sposób że była by identyczne jak IPB

Polecam nie plotkować na tematy o których nie ma sie pojęcia...

Team'ie Zajmujesz sie tym co nie jest ważne Zamiast zająć sie pobugowanym serwerem bawicie sie w webmastrerów.

Każdy z teamu zajmuje się swoją specjalizacją. Technicy od serwera przecież nie zajmują się forum tylko serwerem, a webmaster który i tak przecież nie naprawi serwera gry w tym czasie zajmuje się swoją działką-proste

@up troche cieprliiwości, naprawienie problemu to nie kilka minut.

Opublikowano

Breco, ja nie mówię, że to kwestia kilku minut. Ale wiesz, to trwa już od 11, a mamy godzinę 16:09 ;] przez 5 godzin, jakbym umiał to bym to naprawił zapewne, ale nie jestem specjalistą w sprawach technicznych. Jednak nie będę was pouczał, bo znacie się na tym, ale czas leci a efektów nie widać ;p

kostekh.png

Opublikowano

Mi też znikło eq...

Cała biżuteria na 200 lvl Kolce, bransa, tarcza woj/sura, hełm pare rosek i ulepek ...

Teraz proszę o cofke i odzyskanie EQ każdego komu zniknęło ;p

kiritoc.png

Opublikowano

Mi też znikło eq...

Cała biżuteria na 200 lvl Kolce, bransa, tarcza woj/sura, hełm pare rosek i ulepek ...

Teraz proszę o cofke i odzyskanie EQ każdego komu zniknęło ;p

no tak zrobia cofke ale co sadzisz o tych co nikomu nic nie zniknelo.oni np ciezko pracowali przez te 5h to im tez zabierzesz cala prace jak dla mnie najlepszym roziazaniem byloby wszystko naprawic i puscic serwer od 0 usunac konta i bawimy sie od poczatku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...