Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponoc nie logowanie, lecz jakiś włam ;/ Nie chce by to był koniec serwerka. Bo naprawde bd fajny : )

Uuuuu lIpa juz nawet MySql im padlo ;/// Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111

Opublikowano

Drodzy Gracze Emperiusa! Bardzo mi przykro lecz server będzie bardzo często miał problemy przez GM'a gdyż jego Ryj jest Promieniujący i zakłóca połączenie do servera przez ten swój radioaktywny ryjem. Jeszcze nawet 1tydzień nie miną a już GM musi sprzedawać 250lvl za SMS'y gdyż nie ma jak opłacić servera. Dzięki mnie i mojemu koledze DDKreporter zablokował wywalanie kawałków kamienie. Ponieważ lagowaliśmy server kamykami. Z całym szacunkiem do ciebię Quake. On jako jedyny i może jeszcze 2/3 osoby wbiły 250lvl sami bez pomocy GM'a ani oszustwa. Quake wbil 250lvl i 10min po tym usuną konto z 250lvl'em.

Pozdrawiam Superlight

Opublikowano

Drodzy Gracze Emperiusa! Bardzo mi przykro lecz server będzie bardzo często miał problemy przez GM'a gdyż jego Ryj jest Promieniujący i zakłóca połączenie do servera przez ten swój radioaktywny ryjem. Jeszcze nawet 1tydzień nie miną a już GM musi sprzedawać 250lvl za SMS'y gdyż nie ma jak opłacić servera. Dzięki mnie i mojemu koledze DDKreporter zablokował wywalanie kawałków kamienie. Ponieważ lagowaliśmy server kamykami. Z całym szacunkiem do ciebię Quake. On jako jedyny i może jeszcze 2/3 osoby wbiły 250lvl sami bez pomocy GM'a ani oszustwa. Quake wbil 250lvl i 10min po tym usuną konto z 250lvl'em.

Tutaj macie jak fajnie wyglądało miasto po naszej zabawie w ''Daj Kamienie!'' file:///C:/Users/Michal/Desktop/Emperius/screenshot/1027_224957.jpg

Wystarczy to skopiować i wkleić na tej stronce.

Pozdrawiam Superlight

WRUCZ NA IMAGE SHACK

Opublikowano

Tutaj macie jak fajnie wyglądało miasto po naszej zabawie w ''Daj Kamienie!'' file:///C:/Users/Michal/Desktop/Emperius/screenshot/1027_224957.jpg

Wystarczy to skopiować i wkleić na tej stronce.

Pozdrawiam Superlight

Tutaj wrzuć : http://imageshack.us
74586152.png
Opublikowano

Serwer Jest :

online_big.png

Czyli jednym słowem : Ladować w ItemShop GoGoGo! Brakuje kasy na impry !

^^

@EDIT huhu widze stronka również padła czyżby szybko zwijka serwa?

Administracja od wczoraj ani słowa nie napisała

58057433.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...