Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

to ja już nwm czy pobierać clienta czy nie... jak myślicie? : )

Jeśli szukasz serwera easy to pobieraj.

nie polecam servera w 1 dzień 250lv ! :<

Nie w 1 tylko we 3 dni. To jest serwer EASY/FOR FUN,a nie HARD.

Podobnym lecz gorszym serweram jest iMetin, na którym można rzeczywiście od zera wbić ten 250 + gra ponad 1,5k graczy dziennie.

Opublikowano

Server dobry, super sie na nim gra. Lecz cos administracja teraz odwala :/

Masz rację że serwer ogółem dobrze wygląda jednak jak się zacznie grać i są ciągle cofki ( z nie wiadomo jakiego powodu) do się gra nie wydaje taka przyjemna.

Bywalec
Opublikowano

się biorą za serwer a zabezpieczyć go nie potrafią poracha

Potrafią,w tej chwili oczekują na jakiegoś z adminów, aby uruchomić logowanie I PO KRZYKU.

KAŻDY PROBLEM MA SWOJE KRYZYSY. A WY TEGO ZROZUMIEĆ NIE POTRAFICIE. POCZEKAJCIE A NIE POŻAŁUJECIE.

Opublikowano

Nie ogary to napewno backup'a nie mieć ? Feeest serwer profesjonalka .. Logowanie do kurwy nędzy naprawcie...

PS: Ja mam dużego PeniS'a

masz dużo gowna w czaszce
Opublikowano

W zwiazku z tym ze ten serwer to gówno moglibyście mi polecić podobny serwer do tego żebym mógł na nim pograc?

Popatrz w zapowiedziach jutro wychodzi fajny serwer easy/medium
Opublikowano

Potrafią,w tej chwili oczekują na jakiegoś z adminów, aby uruchomić logowanie I PO KRZYKU.

Czyli mówisz ze admini którzy robili zabezpieczenia nie mają dostępu aby odpalić maszyne? ciekawe . Admin pewnie na kacu do wieczora poczekacie

58057433.jpg

Opublikowano

Drodzy Gracze Emperiusa! Bardzo mi przykro lecz server będzie bardzo często miał problemy przez GM'a gdyż jego Ryj jest Promieniujący i zakłóca połączenie do servera przez ten swój radioaktywny ryjem. Jeszcze nawet 1tydzień nie miną a już GM musi sprzedawać 250lvl za SMS'y gdyż nie ma jak opłacić servera. Dzięki mnie i mojemu koledze DDKreporter zablokował wywalanie kawałków kamienie. Ponieważ lagowaliśmy server kamykami. Z całym szacunkiem do ciebię Quake. On jako jedyny i może jeszcze 2/3 osoby wbiły 250lvl sami bez pomocy GM'a ani oszustwa. Quake wbil 250lvl i 10min po tym usuną konto z 250lvl'em.

Pozdrawiam Superlight

Quake usunął konto? ahhahahahahah on nawet nie wbił 250 , tylko dostał bana za hacki na 230 którymś , tak jak 2 innych kolesiów z topki. Z początku cała topka była obserwowana i najwidoczniej wpadli.

Bywalec
Opublikowano

Nie ogary to napewno backup'a nie mieć ? Feeest serwer profesjonalka .. Logowanie do kurwy nędzy naprawcie...

PS: Ja mam dużego PeniS'a

Czyli mówisz ze admini którzy robili zabezpieczenia nie mają dostępu aby odpalić maszyne? ciekawe . Admin pewnie na kacu do wieczora poczekacie

Żadnego administratora z pełnym dostępem w tej chwili nie ma. ONI TEŻ MAJĄ ŻYCIE '-'

Serwer dzisiaj będzie online.

Quake usunął konto? ahhahahahahah on nawet nie wbił 250 , tylko dostał bana za hacki na 230 którymś , tak jak 2 innych kolesiów z topki. Z początku cała topka była obserwowana i najwidoczniej wpadli.

TRUE. Quake nawet prosił o unbana.

Opublikowano

haha

Ale kogo obchodzi podkręcony licznik? Ja na to wogule uwagi nie zwracam bo to bzdura jest

Na słownik chyba też uwagi nie zwracasz ??

PS. 6 twój post na tej stronie, nie uważasz, ze wnosisz tu troche za dużo spamu ??

Skoro nie polecasz serwa to wyjdz i nie pierdol głupot kazdy juz Twoje zdanie zna piszesz to samo od 2 dni...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Żadnego administratora z pełnym dostępem w tej chwili nie ma. ONI TEŻ MAJĄ ŻYCIE '-'

Serwer dzisiaj będzie online.

TRUE. Quake nawet prosił o unbana.

ale będzie normalnie eq? jak przed problemami?
Opublikowano

Ale kogo obchodzi podkręcony licznik? Ja na to wogule uwagi nie zwracam bo to bzdura jest

mogę podać błąd : wogule , pisze się oddzielnie

ponieważ jest to wyrażenie przyimkowe

i przez ,,ó'' : w ogóle

74586152.png
Opublikowano

mogę podać błąd : wogule , pisze się oddzielnie i przez ,,ó'' : w ogóle

Karygodny błąd? Nie chce mi się pisać wszystkiego z otwartym słownikiem Widziałem w życiu wielu ludzi którzy piszą np. rzulty , wywiadufka to są błedy przerażające ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Piszesz bez sensu i tyle. Wogule? Od kiedy na telefonie U jest pod Ó? Masz takie same pojęcie o wszystkim jak przedstawia twoja ortografia.

Serwer nie jest zły, jeden z lepszych jakie ostatnio się pojawiły. Jeżeli uporają się ze wszystkimi problemami w krótkim czasie to będzie dobrze. Mimo obecnej sytuacji serwer polecam a krzykaczom nikt nie każe przecież grać. Nie pasuje? Nikt nie trzyma.

Czy ja powiedzałem ze popełniłem błąd bo sie pomyliłem i dałem nie ten guziczek? Wieć zamilcz że tak powiem Myślisz ze jak napiszez coś dobrze ortograficznie to zabłyszczych albo jak kogoś poprawisz? Widać że nie masz co robić i zamulasz przed kompem poprawiająć ludzi Gówno o mnie wiesz więc sie nie wypowiadaj .

A tak pozatym czy ja napisałem że serwer jest zły? Umiesz czytać czy tylko poprawiać ludzi? Pisałem że admini to nieogary .

58057433.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...