Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw przereklamowany .. Pełno bugów, nic z tym nie robią, nayebany gm wchodzi na serwa pi3rdoli jakieś smuty o rozlanym piwie i monopolowym, potem nic nie mówi i wszystkich loga z serwa .. żenada, nie polecam tego gówna .

Opublikowano

Słuchaj, " Nie wiesz " to Ty się nie wypowiadaj...

To miał być joke ze strony GM, ale wiedziałem, że to będzie kiepski żart, i zaraz ktoś coś napisze.. ; )

Następny się znalazł, co czytać nie umie.? ; )

A co do Ciebie kolego.

Widzę, że kolejny który nie umie czytać ze zrozumieniem.. Ale nie miejcie do mnie o to pretensji.. ; )

GM NAPISAŁ WYRAZNIE, ŻE W TEJ SCENCE WYSTĄPILI SPECJALNI AKTORZY - Więc łatwo się domyślić... Pewnie zaraz zostanie usuniony lvl.

tak zostanie "usuniony"...

Opublikowano

Widzę, że kolejny który nie umie czytać ze zrozumieniem.. Ale nie miejcie do mnie o to pretensji.. ; )

GM NAPISAŁ WYRAZNIE, ŻE W TEJ SCENCE WYSTĄPILI SPECJALNI AKTORZY - Więc łatwo się domyślić... Pewnie zaraz zostanie usuniony lvl.

Mhm a niby na chuja offneli serva? Ogarnij czlowieku i sie obudz ludzi ci kit wciskaja a ty lapiesz

58057433.jpg

Opublikowano

"GM NAPISAŁ WYRAZNIE, ŻE W TEJ SCENCE WYSTĄPILI SPECJALNI AKTORZY - Więc łatwo się domyślić... Pewnie zaraz zostanie usuniony lvl."

Czyli koleś dobrze zagrał GM'a i udało mu się wam wcisnąć że to "aktorzy"

Opublikowano

Jak zwykle zapowiedz najładniejsza ,a reszta również bez niespodzianek.

Jeśli osobom które dostały 250 lvl nie zostaną one cofnięte , już nawet nie odpalam Klienta .

baner.jpg
Opublikowano

Ja nie odpalam jeśli nie zostanie naprawiony i zabezpieczony, bo to bez sensu by było teraz grać

ale tak jak mówisz, zapowiedź fajna, gra nawet przyjemna, ale po prostu nieogarnięci admini

Pasjonat
Opublikowano

Kurwa dzisiaj kupiłem PD'ka... Pierdolę, nie wydam już kasy na metka.

Opublikowano

djmati5, zgadzam się z Tobą. Tak jak napisałeś, zapowiedź świetna, grać również gra się spoko, nowości itd. ładnie są wpasowane, o eq jest łatwo. Jakby do tego doszła ogarnięta administracja to byłoby pięknie.

kostekh.png

Opublikowano

Okej, okej. ; )

Najlepiej będzie jak nam to GM wyjaśni, Ale moglibyście sobie odpuścić... ; )

Gm pewnie na imprezie A serva offnolem pewnie typ ktory sie wlamal restart +usuwanie kont nie trwa tyle ^^

Specjalnie aktorzy ktorzy mieli 220 lvl?

58057433.jpg

Opublikowano

Wgl. Kurwa co to ma być za żart? Kurwa oni są jacyś psychicznie chorzy? Wiem że 3/4 metińczyków to kompletni idioci ale kurwa pomyślcie o tej 1/4.... -,- Ja jebie czuje się jak w wariatkowie.

Opublikowano
news_img.png Przerwa Techniczna Witajcie, niestety musimy przekazać wam niemiłą informację. Odnotowaliśmy poważną dziurę w zabezpieczeniach. Włączanie serwera z tak poważną usterką byłoby niewskazane. Musimy poprosić was o troszkę cierpliwości. O wszelkich postępach zostaniecie poinformowani w newsach na stronie. dodano 2012-10-28 11:38:27, przez grandi

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

news_img.png Przerwa Techniczna Witajcie, niestety musimy przekazać wam niemiłą informację. Odnotowaliśmy poważną dziurę w zabezpieczeniach. Włączanie serwera z tak poważną usterką byłoby niewskazane. Musimy poprosić was o troszkę cierpliwości. O wszelkich postępach zostaniecie poinformowani w newsach na stronie. dodano 2012-10-28 11:38:27, przez grandi

Hahaha dobre ale jakos jest odpalony juz hahahaha

58057433.jpg

Opublikowano

TAK? A O JAKIMŚ ZAJEBISTYM ŻARCIE I HISTORII Z AKTORAMI NIE WSPOMNISZ? JAK TO CZYTAM O TYCH AKTORACH TO KURWA NIE WIEM CZY ŚMIAĆ SIĘ CZY PŁAKAĆ

Opublikowano

Nie Pier*****e tyle, tylko wbijajcie na serwa... ; )

Spierdalaj lizodupie. Ile wyjebałeś na IS 150 zł? Czy może GA obiecał Ci GM'a na serwerze za to że bedziesz tu pierdolił głupoty?

Jestem ciekaw historii z aktorami i żartem Gma co daje 250 levele. Bo niestety ścięło mi kompa na mapce 160 lv po czym wyjebało do windowsa.

Bywalec
Opublikowano

J E Z U A L E M A C I E P R O B L E M Y , N I E P A S U J E T O N I E G R A J C I E !

KOMU PODOBA SIĘ SERWER, PRZECZEKA.

OSOBY,KTÓRE DOSTAŁY 250 POZIOM ZOSTANĄ USUNIĘTE.

ENJOY.

Serwer znakomity.

Administracja znakomita.

Przyjazne otoczenie.

Greetings.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...