Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończcie Pierd**ić... Wytłumaczenie jest jedno, nie spodziewali sie tylku graczy. Ale z drugiej strony, zamiast siedziec 24/h przy metku, weźcie ksiażkę i pouczcie sie troche...

To jest włąsny wybór albo ktoś gra albo ktoś się uczy.

Na serwer wbije jak zobaczę całą stronę postów, że all oganięte.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak tak można zniszczyć serwa .... żenada.

Znów szukać innego serwa.

A zapowiadał się fajnie.

Wszystko poszło w jeden dzień.

Niema na co czekać jak by działał serw i by dali eq i lv takie jakie były to bym jeszcze zagrał.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Witam,tu znowu Superlight. Widziałem że chcieliście zobaczyć SS'a którego zrobiłem lecz nie udało mi się go udostępnić ale zrobilem to na ImageShack tutaj macie link http://imageshack.us...1027224954.jpg/

Co w tym dziwnego? Zawalasz całe eq i otwierasz małże...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ogólnie bylem pierwsza osobą która to zrobiła na tym servie. I jestem tego na 100% pewien gdyż zostałem za to ukarany i dostałem powiadomienie ze grozi mi to banem pernamentalnym.

Opublikowano

Ogólnie bylem pierwsza osobą która to zrobiła na tym servie. I jestem tego na 100% pewien gdyż zostałem za to ukarany i dostałem powiadomienie ze grozi mi to banem pernamentalnym.

Bo to syfienie m1

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

ja maiłem przerwe w metka ; ] ok. 3-4 mies nie gralem a jak zobaczylem tego serwa to odrazu zachcialo sie grac

^ ^ tak samo kuzyn ; ]

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Z wyjazdu wróciło 3 osoby z teamu. Przepraszamy za naszą nieobecność, postaramy się to nadrobić. Jeśli będziecie mieć jakieś pytania lub problemy piszcie. Nasza odpowiedzieć będzie teraz natychmiastowa.

Wykryta i naprawiona została dziura w game przez którą ktoś dał sobie range gm i zrobił na serwerze bajzer. Prace nad naprawieniem szkód związane z tym incydentem potrwają przez cały dzień i zakończyć się powinny dzisiaj w nocy. Gracze którzy zostali poszkodowani niech zgłaszają się poprzez support na stronie, dostaną oni natychmiastową odpowiedź oraz pomoc. Jeszcze raz przepraszamy i zapewniamy o tym, że serwer zostanie doprowadzony w ciągu najbliższego dnia do porządku.

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

Ogl , na mapkach od expa , takie lagi , że masakra , nie chodzi o słaby komputer poprostu każdy je ma , nie wiem nigdy z takim czymś się nie spotkałem , po raz kolejny

N I E P O L E C A M

Ene Due Rabe ..

Kto sprzeda ten Kabel...

Opublikowano

do 160 idze grac potem juz nie. Mapa 160 ogromna stwarza dobre mozliwosci ale zamiast wstawic moby to nasadzili drzew nie wiadomo poco. nied a sie expic na mapie 99 w 30 min wbijasz z 160 do 163 (tylko tam takie lagi ze sie gac nie da:() a na mapie 160 w 45 min wbijasz lvl jeden bo nie ma mobow tylko drzewa. nie ma waluty ani handlu. kowal pali eq szanse na zrobienie metalem cienizna 2 broni do expa po +6 nie da sie ulepszac metalami u kowala pali. nie polecam chyba ze to zmienia.aha no i malo inteligetni GM wlaczaja noc co poteguje lagi nie polecam

Opublikowano

do 160 idze grac potem juz nie. Mapa 160 ogromna stwarza dobre mozliwosci ale zamiast wstawic moby to nasadzili drzew nie wiadomo poco. nied a sie expic na mapie 99 w 30 min wbijasz z 160 do 163 (tylko tam takie lagi ze sie gac nie da:() a na mapie 160 w 45 min wbijasz lvl jeden bo nie ma mobow tylko drzewa. nie ma waluty ani handlu. kowal pali eq szanse na zrobienie metalem cienizna 2 broni do expa po +6 nie da sie ulepszac metalami u kowala pali. nie polecam chyba ze to zmienia.aha no i malo inteligetni GM wlaczaja noc co poteguje lagi nie polecam

1. na mapie 160 sa 3 spoty na ktorych sie dobrze expi - kazdy z 190+ przez to przechodzil, wiec i Ty mozesz

2. waluta handlu sa yangi/ulepszacze/eq/pd

3. maja podobno zmienic, ze bedzie sie dalo (kiedy? - nie wiem)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Zajmiemy się dziś również zoptymalizowaniem tych map. Na razie polecam wyłączenie cieni w ustawieniach clienta.

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

Ja propounuję zamieścić spakowanego clienta rar do downloadu bo przy tym co jest to mi błąd wyskakuje i tak samo jest przy patcherze. I zróbcie coś z tymi mapami bo lagi straszne, że expić się nie da.

P.S - Jak toś ma spakowanego clienta to niech da linka. Dam lajka.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...