Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spierdalaj lizodupie. Ile wyjebałeś na IS 150 zł? Czy może GA obiecał Ci GM'a na serwerze za to że bedziesz tu pierdolił głupoty?

Jestem ciekaw historii z aktorami i żartem Gma co daje 250 levele. Bo niestety ścięło mi kompa na mapce 160 lv po czym wyjebało do windowsa.

Głupoty to Ty pierdolisz.. ; )

Opublikowano

J E Z U A L E M A C I E P R O B L E M Y , N I E P A S U J E T O N I E G R A J C I E !

KOMU PODOBA SIĘ SERWER, PRZECZEKA.

OSOBY,KTÓRE DOSTAŁY 250 POZIOM ZOSTANĄ USUNIĘTE.

ENJOY.

Serwer znakomity.

Administracja znakomita.

Przyjazne otoczenie.

Greetings.

mi nie pasuje i nie gram ^^

No rzeczywiscie byl reset a nadal maja 250

Administracja spk? Widac wlasnie

Przyjazne otoczenie? Bijesz metina masz juz pol przychodzi 2 typow 1 bije cie na wolnym drugi bije metka napiszesz cos od nich a ich odpowiedz: Spierdalaj

58057433.jpg

Opublikowano

Niewiadomo kiedy ten typ sie wbil , niewiadomo czy nikt nie ma Navi i kiedy mogło być rozdane , mógł rano się wjebać porozdawać a teraz dopiero sie ukazał

Opublikowano

Niewiadomo kiedy ten typ sie wbil , niewiadomo czy nikt nie ma Navi i kiedy mogło być rozdane , mógł rano się wjebać porozdawać a teraz dopiero sie ukazał

Dokładnie

ja osobiscie zycze milej gry na servie ale jak bd mieli pvp a ktos jebnie wam 5 mln hita to sie nie zdziwcie server FAIL

58057433.jpg

Opublikowano

Kur*a znowu coś namieszał...

Rozlał coś na klawiaturę... Mimo to po jej zepsuciu dalej nią pisał ;P Hahahahahahahaha

A wiecie co ? Mi przed napisaniem tego posta "też się klawiatura zepsuła"

Opublikowano

KUR.WA MAC NIE LUDZIE DOSTAJĄ 250LVL. TYLKO ADMINISTRACJA NAPISAŁA, DLA ŻARTÓW ŻE MA DOBRY HUMOR I DA 250 LVL. A ZEBY NIE DAWAC GRACZĄ MUSIAŁ PRZECIEZ ZROBIC POSTACIE TO CHYBA PROSTE TAK ??? ... A WY ROBICIE SPAM I WSZYSTKO TO NA CHUJ WARTE

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

KUR.WA MAC NIE LUDZIE DOSTAJĄ 250LVL. TYLKO ADMINISTRACJA NAPISAŁA, DLA ŻARTÓW ŻE MA DOBRY HUMOR I DA 250 LVL. A ZEBY NIE DAWAC GRACZĄ MUSIAŁ PRZECIEZ ZROBIC POSTACIE TO CHYBA PROSTE TAK ??? ... A WY ROBICIE SPAM I WSZYSTKO TO NA CHUJ WARTE

To wylumacz mi do kur.wy nędzy dlaczego koles 200 lvl dostal 250 ?!

58057433.jpg

Opublikowano

ODKRYLISMY LUKE W ZABEZPIECZENIACH SERVER JEST OFF JUZ KUPUJEMY DODADKOWE ZABEZIECZENIA ZOSTANA USUNIETE/ COFNIETE LVL I URUCHOMIMY SERVER

lepiej żebyście wyłączyli na dłuższy czas serwer ale porządnie zabezpieczyli i usuneli bugi itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...