Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

!!! DO ADMINISTRACJI !!!

Jako iż dużo osób ma lagi na mapach 99+, proszę o reakcje administracji na to...

Można zrobić patcha dla osób które mają lagi, m.in. zamienić textury nowych potworów na np. psy, wilki, dziki. To na pewno zredukuje lagi i osoby ktore mają słabego kompa będą mogli spokojnie expić.

Lub po prostu rozdzielić tą jedną mape na 4 osobne mapy i tyle ode mnie.

Jeśli się zgadzasz ze mną, zostaw like żeby administracja zauważyła.

Opublikowano

!!! DO ADMINISTRACJI !!!

Jako iż dużo osób ma lagi na mapach 99+, proszę o reakcje administracji na to...

Można zrobić patcha dla osób które mają lagi, m.in. zamienić textury nowych potworów na np. psy, wilki, dziki. To na pewno zredukuje lagi i osoby ktore mają słabego kompa będą mogli spokojnie expić.

Piwo dla tego pana !

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Żeby grać na tym serwerze to trzeba mieć troche czasu i nerwów bo ja nie wyrabiam.

Bije metka w red lesie przyjdzie jakiś typek 130 i sksuje ci metka...

Opublikowano

Szamani na tym serwerze są zbyt silni jak swoim buffem ( z eq tylko na int) na skilla składałem 120 lvle ( nie wiem czy zwiększyliście im moc w skillach ale weżcie to zmniejszcie bo wkrótce będzie server szaman only a nie easy 4fun)...

Opublikowano

!!! DO ADMINISTRACJI !!!

To Ty chyba na mikrofalowce grasz...

Expilem na tej mapie od 99 do 170 i bylo ok.

Zainwestuj w komputer. Elo

Opublikowano

no i włam na serwer, GM'owi, który nie był raczej tym co był wcześniej, odwaliło, dał noobkom 250lv, w m1 chunjo metków naspawnił itp. Ogólnie jeśli nie zrobią cofki, nie zabezpieczą serwa i nie ulepszą go, wątpie że będzie sens grania tu

Opublikowano

Ja pierdole.. Co za serwer. Co chwile cofka i w ramie rekompensaty GM napisał "Witam drodzy gracze",

Po czym wywalił w m1 linno z 30metków 160lv, lagi były tak wielkie że pół miasta nie mogło się ruszać.

Event trwał kilka minut, po czym serwer off. Patologia.

+ na czacie GM napisał: "Chcecie ox"?

A jak Ja mu napiszę chcę event tu i tu o tej i o tej. Albo chcę takie i takie eq za sms, to z pewnością mi je da.

Serwer + Nie ogarnięty Team = P A T O L O G I A

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

GA to jakiś idiota ... płakał że mu się piwo rozlało i pytał się ludzi czy jest jakiś monopolowy 24/7 w okolicach poznania o_O beka z typa

Opublikowano

sam GM pisał coś "tylko dokoncze piwo" póżniej coś było że rozlał na klawiature.

Podejrzewam że albo (za przeproszeniem) się napierdolił i mu odjebało, albo konkretny włam

Opublikowano

Dobre to ze wlasnie Gm zapytal kto chce max lvl i kilka osob dostalo?? Nie wiesz to sie nie wypowiadaj...

Słuchaj, " Nie wiesz " to Ty się nie wypowiadaj...

To miał być joke ze strony GM, ale wiedziałem, że to będzie kiepski żart, i zaraz ktoś coś napisze.. ; )

Następny się znalazł, co czytać nie umie.? ; )

A co do Ciebie kolego.

Mhm ale jakos 3 250 lvl doszly do rankingu ^^

Edit dowody : http://emperius.pl/i...ew_user&id=5711

http://emperius.pl/i...ew_user&id=5733

9 min 250 lvl ?

Widzę, że kolejny który nie umie czytać ze zrozumieniem.. Ale nie miejcie do mnie o to pretensji.. ; )

GM NAPISAŁ WYRAZNIE, ŻE W TEJ SCENCE WYSTĄPILI SPECJALNI AKTORZY - Więc łatwo się domyślić... Pewnie zaraz zostanie usunięty lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...