Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno o mnie wiesz więc sie nie wypowiadaj .

A ty sobie możesz mówić co chcesz panie wszem i wobec? Pokazujesz jaki jesteś przez wypowiedzi, bo innej formy przedstawienia tutaj nie ma. Jeżeli myślisz, że nie można poznać kogoś przez to co pisze to sam jesteś w błędzie. Utnij się i zamilcz a oddasz przysługę innym - dziękuje.

" Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty."

Opublikowano

@niewydymek

"Karzda osoba kończonc gimnazium powina znać podstawy ortografji, a o błendach pierszego stopnia wogóle juz nie wspomne "

--

Przedstawiłem Ci tutaj wyrazy o mniej więcej takim samym stopniu rażenia oczoj**nego, więc jeśli nie masz słownika przed sobą, to zawsze możesz włączyć T9 w telefonie..

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Bo dysków ni ma ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

@The Eustachy

Bardzo śmieszne, raport już poleciał.

@Top

Dyski im się przepełniły ?

W to już nie uwierzę, najpierw zabezpieczenia, później włamy, teraz dyski ?

Ten serwer za niedługo padnie...

Ahh... domyślam się już co mogło być powodem przepełnienia hdd...

Pewnie serwer walił errory do logów i w końcu cały dysk przepełnił się logami aż zaliczył crasha - dodajcie podpowiedź adminowi żeby ogarnął bugi i usunął logi, nie trzeba ich przechowywać - można to wnioskować ze screena The Eustachy.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

@niewydymek

"Karzda osoba kończonc gimnazium powina znać podstawy ortografji, a o błendach pierszego stopnia wogóle juz nie wspomne "

--

Przedstawiłem Ci tutaj wyrazy o mniej więcej takim samym stopniu rażenia oczoj**nego, więc jeśli nie masz słownika przed sobą, to zawsze możesz włączyć T9 w telefonie..

Każdy taki sam umiecie tylko poprawiać? Proszę bardzo "Przedstawiłem Ci tutaj..." Panie mistrzu ortografi w środku zdania nie zaczynamy wyrazu wielką literą.

Także skonczymy ten spam i wrócmy do tematu serwera . Bo każdy nie jest idealny

58057433.jpg

Opublikowano

SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF

TYLE NA TEMAT TEGO SERWERA

Pozdrawiam tych co tutaj beda jeszcze grali i marnowali swoj czas i kase w IS

Opublikowano

Każdy taki sam umiecie tylko poprawiać? Proszę bardzo "Przedstawiłem Ci tutaj..." Panie mistrzu ortografi w środku zdania nie zaczynamy wyrazu wielką literą.

Według Cb to jest środek zdania?...

P.S jak szkoła nie potrafiła tego zrobić, to musiało paść na nas..

Opublikowano

Według Cb to jest środek zdania?...

Każda polonistka powie ci że to zalicza się do środka zdania Chodziłes chociaż do podstawówki czy i to owaliłeś?

Zdanie : Ala lubiła jeśc koty, koty lubiły jeśc Ale ale Ala nie lubiła jeśc psów "

Jest początek, środek i koniec zdania

58057433.jpg

Opublikowano

Fail niewydymek.

Ci - jest to zwrot grzecznościowy, można go pisać dużą literą wówczas, gdy zwracamy się do konkretnej osoby.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Fail niewydymek.

Ci - jest to zwrot grzecznościowy, można go pisać dużą literą wówczas, gdy zwracamy się do konkretnej osoby.

Nie wiemy czy dana osoba miała taki zamiar aby użyc tego jako zwrot grzecznościowy

58057433.jpg

Opublikowano

Może użyczył Ci swojej rzadko spotykanej łaski i zwrócił się do Ciebie z grzecznością oczekując na hejt.

Dobra.. koniec tematu z ortografią i błędami bo zaraz pewnie warny polecą.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Nie wiemy czy dana osoba miała taki zamiar aby użyc tego jako zwrot grzecznościowy

Cb(Ciebie), Ci, Tb(Tobie), Twoje , Ty - pisze zawsze z wielkiej litery - tak mnie przynajmniej nauczyli w szkole...

I koniec hejtowania..

Jeśli serwer się komuś nie podoba, to droga wolna i może stąd zmykać..

Bo jak widzę, na wszystko wylewasz swoje żale...

Opublikowano

Cb(Ciebie), Ci, Tb(Tobie), Twoje , Ty - pisze zawsze z wielkiej litery - tak mnie przynajmniej nauczyli w szkole...

Nie zawsze, w książkach nie jest to nakazane.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Może użyczył Ci swojej rzadko spotykanej łaski i zwrócił się do Ciebie z grzecznością oczekując na hejt.

Dobra.. koniec tematu z ortografią i błędami bo zaraz pewnie warny polecą.

No like ^^ bodajże obiecane 30 min mineło i chyba dawno ^^ Serwer jak off tak off

58057433.jpg

Opublikowano

No i kurwa z tematu o serwerze zrobili lekcje polskiego

ja_pierdole_411.jpg

Trzeba czekać jedynie na info od admina, na stronie nic nie pisze, czyli pozostaje czekać...

Opublikowano

No widzisz, także proszę was, skończcie ten temat, a Ci którzy popełnili błędy - nie uciekajcie z lekcji polskiego.

Akurat w tym zdaniu powinieneś napisac "ci" ponieważ nie zwracasz się do kogoś bezpośrednio. Więc skończcie ten spam i przestańcie się chwalic jakimi to nie jesteście polonistami... Zaraz zamkną temat moderatorzy i nie będzie nic wiadomo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...