Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziecie informowani o postępach, jeżeli serwer będzie prawie gotowy powiemy wam to i będziecie mogli się szykować do kontynuacji gry. Jeszcze raz przepraszamy za problemy.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będziecie informowani o postępach, jeżeli serwer będzie prawie gotowy powiemy wam to i będziecie mogli się szykować do kontynuacji gry. Jeszcze raz przepraszamy za problemy.

Srutu tutu pęczek drutu skąd mam wiedziec ze jestes z teamu zalozyles dzisiaj konto ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Czy wy na prawde jesteście tacy tępi? Na serwer był włam, zaden GameMaster tego nie robił. W dodatku jakis niedojebany typ zbanował mnie na team speaku.... czekam na unbana.. ban za nic, elo... wgl administracja jest jakas chora psychicznie wg mnie nie wiem kogo wy do tego teamu braliscie

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

NIE DAWAC GRACZĄ

Boże.. Daj Siły..

Ostatnio taką grywalność i promocje miał chyba reinor.

Serwer (Emperius) zajebisty gdyby exp był z deczka mniejszy to Team ładnie mógł by zarabiać na graczach..

Ale po co..?

Zua od tak sobie, wbije GM to zrobi rozpierdol w m1 z nudów.. Te 250lv w 7minut. Bugi z Metkami.. Wszystko zjebaliście.

I znów off i cofki i pieprzycie że "zabezpieczenia", już to widzę. Piraty z neta, tylko czekacie aż się pobierze.

Ale i tak to nie przejdzie.. Zjebaliście jednym słowem. ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Największa porażka roku ;/ tyle wyszło z tego hitu sritu .

Gdy dzisiaj wbiłem 160 lvl , poszedłem na mapke od 160 icon_e_biggrin.gif . Wbiłem z 50% expa i zobaczyłem Metina Niebios (120 lvl ).

Rozwaliłem go ...a gdy zacząłem expić od nowa exp zaczął spadać aż do 0.

Zauważyłem ,że w statystykach pojawiły się Minusy (przy siła,pe,hp i zre) . Oprócz tego nie miałem możliwości kliknięcia prawym przyciskiem myszy na innego gracza (czyli nie mogłem go dodać do Friends, przyjąć zgode na pvp ). Kolejny błąd to gdy coś kupowałem np: kd ( to kasa wgl mi nie szła ) dopiero przy rlg pobrano kase z mojej postaci.

Czyli jak się to wszystko razem do kupy weźmie to wychodzi JEDNO WIELKIE GÓWNO .

Pozdro , a tak na marginesie to na tym privie aż sie leje kisielem OMG>więc do zabezpieczeń to POLECAM Prezerwatywy firmy Durex.

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq
Opublikowano

Przypominam Administracji Serwera że jak będzie Cofka lvi to mam mieć lvl taki jaki miałem.. bo nie będę expił z 209 czy tam 210 do 214 tak jak wcześniej

ss dla administracji Serwera ..

byle-nie-_xxwseqq.png

Ker169.gif

Opublikowano

piszecie jakieś gówna a jak będzie on rzucicie się do logowania jak piszecie aby zabłysnąć nie piszcie. Serw znakomity 1 z najlepszych lecz jest problem z zabezpieczeniami ale reszta jest super

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

piszecie jakieś gówna a jak będzie on rzucicie się do logowania jak piszecie aby zabłysnąć nie piszcie. Serw znakomity 1 z najlepszych lecz jest problem z zabezpieczeniami ale reszta jest super

Gówno a nie najlepszy Kiedys byly serwery pro to co sie teraz porobiło z metinem to cos dziwnego i nie do opisania

58057433.jpg

Opublikowano

jeżeli chodzi o 4 funy to jest najlepszy od dawna . Sam gram 2/3 raz na 4 funie i jakoś ten mi przypadł do gustu zawsze mediumy hmm kiedyś były spoko, lecz teraz nie są złe nie nudzi się tak..

Opublikowano

Panie Kolego , czy ja napisałem jakieś GÓWNO ? Nie do uja pana ... napisałem jakiego radzaju nie miłe sytuacjie spotkały mnie na tym wspaniałym ku*** mać serverze. Zabłyszczeć to ty kolego chcesz chyba przed swoją administracją ... obrońca serva się znalazł . Idź poczytaj jakąś książke, wyjdź z psem a nie takie farmazony piszesz ,że mi się żygać chce jak na to patrze.

Pozdro Geniuszu ; )

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq
Opublikowano

3x up. Musisz wiedzieć, że nie chce zabłysnąć i to nie było pytanie skierowane wyłącznie do Ciebie więc nie wiem po co tą''spine'' łapiesz, jeśli do mnie piszesz wyjdź z psem to może ty powinieneś. Najlepiej czytaj ze zrozumieniem i będzie po sprawie

Opublikowano

Serwer już online i żadnego rozdawania lvli oraz innych rzeczy już nie będzie.

Przepraszamy!

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...