Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to jest konwersacja na temat serwera EmperiusMT2, Czy denne nabijanie postów oraz nauka języka Polskiego online ?

Tak na marginesie,.

Polski język jest naprawdę trudny i wiele osób a nawet większość nie zna poprawnej pisowni ów języka.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ja to zacząłem,,, tylko pewien hejter zaczął drążyć w temacie..

ktoś go poprawił, że "wogule" piszemy tak: "w ogóle" i swoja wypowiedź na ten temat zakończył..

Więc powinien poprawić rażący błąd poprzez edycje i po sprawie...

@Ola

W wielu telefonach w słowniku masz te wyrazy napisane z wielkiej litery, w internecie także powinno być to używane(nikt nie mówił, że nie wolno, a nawet ba- nakłaniali do tego...)

I dobra skończmy z tym tematem, każdy ma swoje zdanie

Ale tak poza tym, to nic ciekawego się tu nie dzieje... chyba team nawalił nic nie pisząc w tym temacie;p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Żal dupę ściska , dlaczego nie ma żadnego polskiego serwera na którym będzie można pozostać na dłużej ? czy każdy serwer który startuje w tym roku musi mieć takie problemy ? denerwuje mnie to już , na serwerze grało dosyć dużo ludzi a przez te ich problemy odejdzie pewna cześć , przez ostatnie dni cofki, a teraz dyski ? to jest śmieszne.

Opublikowano

UP @ Gord..

racja.. racja .. i racja....

Pandora..

Diamond..

Dragon..

Elite...

Balmora...

Tiveria......

itd....

Kiedy ruszy coś z taką administracją , ( nie licząc fubu ..) ...

aby było bez problemów..

bez navi....

bez padajacy ch....

bez pobugowanych broni map, metkow...

KIEDY COŚ TAKIEGO WYSTARUJE...

@ A TEGO SERWA NIE POLECAM./.

Opublikowano

Wszystkie serwery ostatnio są robione byle jak...

Każdy pada max po miesiącu, a jak nie to gra na nim ze 100 osób.

Kiedyś serwery były po prostu lepsze.

Opublikowano

serwer fajny//administracja do dupy, wbiłem 100lvl, poszedłem zjeść obiad, wchodzę na kompa, patrze a tu wyszło mi z clienta, serwer off 0 info na ten temat. Pozdro

a co miales na obiad??

Opublikowano

serwer fajny//administracja do dupy, wbiłem 100lvl, poszedłem zjeść obiad, wchodzę na kompa, patrze a tu wyszło mi z clienta, serwer off 0 info na ten temat. Pozdro

szama_dezorientuje_czlowieka_pl_ffffff.jpg

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Dlatego wniosek jest tylko 1

Nigdy nie ładować kasy w IS na starcie jeśli serwer ma jakieś błędy - jeśli mało osób będzie ładowało, to takie serwery zaczną powoli znikać

Inna sprawą są serwery dopracowane, gdzie widać gołym okiem pracę teamu..

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Administracja na najwyższym poziomie, skoro nawet dobrze zabezpieczeń nie potrafią zrobić .. hahaha

żenada ..

Czy jesteś graczem? Czy ważniejsze - jesteś graczem Metin2?

Czy znudziło Cię granie na miesiące, jeśli nie lata by po prostu osiągnąć ten ostateczny element, który nadaje się do twojego poziomu i kiedy masz zamiar go osiągnąć, serwer jest nagle OFFLINE przez dzień, tydzień, a później miesiąc, po czym znika i nie ma po nim śladu?

Czy masz dość tych gównianych serwerów, gdzie trzeba zapłacić masę pieniędzy po to by po prostu stanąć do PVP z innymi graczami, i aby wasze szanse były wyrównane?

Czy wkurwia Cię to gdy na serwerze administratorzy i właściciele umieszczają na pierwszym miejscu swych znajomych, a nie społeczność całego serwera, rozdając im wszelakie itemy?

Marzysz o idealnym serwerze, gdzie wszystko może pójść tak gładko i łatwo, jak spacer w parku ze swoim psem?

Czy pragniesz przetestować swoje granice gracza EmperiusMT2 do maksymalnego potencjału, który siedzi w każdym z nas?

Czy masz odwagę, by żyć i grać na serwerze w taki sposób jaki gracz ma to robić?

Czy chcesz, aby na skok adrenaliny towarzyszący tobie i znajomym w trakcie gry był wysoki jak nigdy dotąd?

Wszystko co musisz zrobić, to tylko przyjść i dołączyć do nas, gdzie wszystko, co kto kiedykolwiek chciał i marzył właśnie się dzieje!

Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Dawid i chce wam zaprezentować nowy, udoskonalony serwer, jest to niepowtarzalna przygoda, z dużą ilością świetnie dobranych rzeczy, tak aby na serwerze grało się miło i przyjemnie. Łącząc to wszystko powstał serwer dopracowany, zadbany i co najważniejsze, posiadający team, w którym znajdują się osoby odpowiedzialne i znające się na fachu. Dobra moi drodzy, nie ma się co tu zbytnio rozpisywać, zapraszam was do prezentacji serwera.

A te słowa to chyba z pizdy wytrzasnął

Opublikowano

Smiac mi się chce i to bardzo ...

Ten serwer i Ta administracja to jest po prostu brak słów.

Destiny... Fajny serwer, dużo zabawy, fajnie się grało. Ale Cofki, Na 5 dni w tygodniu serwer był On 2... Grandi zebrał kase z isu zwinął interes... Bez słów wyjaśnień, bez żadnego wysiłku w naprawę serwera....

Emperius. Administracja na TSie? Nie ma. Prace nad lepszą grą na serwerze? Nie ma. Tylko czekac aż Grandi znów zarobi na ISie i zwinie interes... Może jeszcze z miesiąc to serwer MAX pociągnie jeśli administracja będzie robiła tak dalej.

Administratorem serwera nie jest Grandi.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Skończcie pierdolić głupoty jakie to doskonałe serwery kiedyś były haha, nie pasują wam serwery takie jak powstają w czasach dzisiejszych, to róbcie swoje może lepsze, ale gwarantuje że 3/4 osób wypowiadających się w tym temacie jakie to serwer ma bugi, jaki on do dupy nie potrafiło by go nawet uruchomić. Pieprzycie że te wszystkie serwery mają problemy na starcie, bo mają ale nie z winy administracji tylko w większej części z ataków na nie przeprowadzanych przez starych wyjadaczy takich jak pandora czy diamond, którzy chcą się pozbyć konkurencji.

Zanim napiszecie coś o tym jakie te serwery są chujowe i jakiego serwera byście nie zrobili, to sami spróbujcie zrobić serwer, a zmienicie zdanie...

Opublikowano

Sformułował bym pytanie Czy bd. ON? Odpowiedz; Raczej nie albo zrobią new start / Start z nową nazwą

A czemu ma nie być ON ? Bo zarobili grosiki przez kilka dni na isie i juz OFF ?

Opublikowano

Własnie sami narzekacie a sami byście lepszego serwera nie zrobili ; ] Zasada jest prosta nie podoba sie więc wyjazd : )

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

A czemu ma nie być ON ? Bo zarobili grosiki przez kilka dni na isie i juz OFF ?

Grosiki jestes pewien? Mysle ze wyciagneli z 500 zl czytalem troche i wiem ilu ludzi bulilo przelewem po 200 zl

58057433.jpg

Opublikowano

Własnie sami narzekacie a sami byście lepszego serwera nie zrobili ; ] Zasada jest prosta nie podoba sie więc wyjazd : )

Wiesz jak sie coś robi to sie robi to porządnie.

Dla mnie prawdziwym serwerem był AvalonMT2 ale sie znudził :/

Opublikowano

Skończcie pierdolić głupoty jakie to doskonałe serwery kiedyś były haha, nie pasują wam serwery takie jak powstają w czasach dzisiejszych, to róbcie swoje może lepsze, ale gwarantuje że 3/4 osób wypowiadających się w tym temacie jakie to serwer ma bugi, jaki on do dupy nie potrafiło by go nawet uruchomić. Pieprzycie że te wszystkie serwery mają problemy na starcie, bo mają ale nie z winy administracji tylko w większej części z ataków na nie przeprowadzanych przez starych wyjadaczy takich jak pandora czy diamond, którzy chcą się pozbyć konkurencji.

Zanim napiszecie coś o tym jakie te serwery są chujowe i jakiego serwera byście nie zrobili, to sami spróbujcie zrobić serwer, a zmienicie zdanie...

haha... Dobre. Może naucz się odróżniać graczy od tych co tworzą serwery.

Grosiki jestes pewien? Mysle ze wyciagneli z 500 zl czytalem troche i wiem ilu ludzi bulilo przelewem po 200 zl

500 złoty to oni płacą za dedyk. Spokojnie przez miesiąc ściągnęli by sporą kwotę.

Opublikowano

dobrze facet mówi masz Like

52324509.jpg
Opublikowano

I ciekawe co kupowali za te 200zł... Bo oprócz PD tam nic sensownego nie ma, więc ? ...

Opublikowano

I ciekawe co kupowali za te 200zł... Bo oprócz PD tam nic sensownego nie ma, więc ? ...

Oj mnóstwo rzeczy Polukaj sobie wypowiedzi mniej z około 20 strony lub 30 Tam mniej wiecej ktos pisal ze jego przelew poszedl 2 dni temu amu nie doszly SM nie mam pojecia na co mogli wydywac ^^

zalozmy jakis kolo np. robił pare postaci po 1 pd na postaci chcial miec tez drop wiec kupil 2-reke na kazda postac myslisz ze sie nie uzbiera te 15k SM? +Rosy

58057433.jpg

Opublikowano

No własnie ; ) Kd kazdy mogl sobie zrobic a te kostiumy to drop : >

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...