Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahah pomimo tego że 70% serwera ma yang z buga administracja nic z tym nie zrobiła xDDDDDD

Dobrze że mnie wcześniej zbanowali, bo bym cały czas tracił czas na ten serwer

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Pełno bugów , a najciekawszy bug jest z kasynem : grasz w grę w której ręce i gdy jest pole ile obstawiasz wpisuje się -999999999 i dostajesz 999kk i 3,99/4 servera tak robi.. pozdrowienia , nq

74586152.png
Bywalec
Opublikowano

Pełno bugów , a najciekawszy bug jest z kasynem : grasz w grę w której ręce i gdy jest pole ile obstawiasz wpisuje się -999999999 i dostajesz 999kk i 3,99/4 servera tak robi.. pozdrowienia , nq

Bug został już usunięty,nie należał on do poważnych,dlaczego? Ponieważ zebranie dużej ilości yang na serwerze to nie problem. Po 160 poziomie,który można uzyskać w jeden dzień znudzi wam się zbieranie yang lub kupowanie co 5 minut bryłek.

Opublikowano

Bug został już usunięty,nie należał on do poważnych,dlaczego? Ponieważ zebranie dużej ilości yang na serwerze to nie problem. Po 160 poziomie,który można uzyskać w jeden dzień znudzi wam się zbieranie yang lub kupowanie co 5 minut bryłek.

No nie wiem czy w dzień mam teraz 80 lvl z eq męczyłem się jakiś dzień zebraniem kasy na stalke pół dnia a wbicie 80 ponad 3h ....

Więc mi tu nie pierdziel

Opublikowano

Miałem zacząć tutaj grać jak się ustabilizuje, ale ze względu na bonus exp zaczynam teraz. I przestańcie pierdolić o traceniu czasu na grę na tym serwerze, bo gra gdziekolwiek jest stratą czasu (No life mode on), pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Hahahah juz mialem wbic, nie ma jak to tak szybki bug na yangi, po tym co przeczytalem to zrazilem sie calkowicie.

Opublikowano

Żal dupę ściska , jak czytam wasze beznadziejne opinie , skype właśnie przeczytałeś że jest yang bug , a czy go sprawdziłeś czy w ogóle działa ? no właśnie ... Ten yang bug został usunięty, skorzystało może z niego parę osób ale co z tego ? jeżeli na tym serwerze yangi nie są na nic potrzebne ? a dropie ich tyle ze Ho Ho. Teraz mają być wprowadzane jakieś nowości, spora ilość poprawek i w ogóle , więc wszystkich na serwer Zapraszam.

Opublikowano

No server zapowiada sie dobrze.

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili

Pokaż że się mylili

Nie czekaj ani chwili

Dłużej!

Opublikowano

Bledy sa na bierzaco naprawiane.

Team sie interesuje (glowny bo gmowie nie robią nic, a nic)

Server swietny, duzo ludzi, latwo o eq i lvl jesli sie mysli. Typowy dobry easy/4fun.

Zapraszam!!

2c709653d75179a85b5746e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...