Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da, kupić lepszego kompa... Chyba logiczne - czy masz lagi a jak masz to jakie - zależy od twojego kompa...

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

duzo osob grać

kali jeść

kali pić

wybacz ale musiałem^^

Ty miec racja Ale Fooxa nie miec racja Bo licznik byc podkrecony

Edit: Moz na zauwazyc to po spadajacej lub rosnacej liczbie graczy jesli licznik jest podkrecony nigdy nie spadnie o 1 gracza zawsze min 2

58057433.jpg

Opublikowano

"Da, kupić lepszego kompa... Chyba logiczne - czy masz lagi a jak masz to jakie - zależy od twojego kompa..."

2500k po OC i 670 OC to raczej nie jest kiepski komp, no nie? A na tej mapce mam lagi dosyć konkretne czasem. To raczej zła optymalizacja, bo na innych serwerach moge normalnie nawet z 10 metków odpalić i grać sobie np w BF'a, przy okazji gadać na skype itp. i żadnego zająknięcia nie ma

Opublikowano

Ty miec racja Ale Fooxa nie miec racja Bo licznik byc podkrecony

Edit: Moz na zauwazyc to po spadajacej lub rosnacej liczbie graczy jesli licznik jest podkrecony nigdy nie spadnie o 1 gracza zawsze min 2

Chyba cie łoi tu widać tyle ludzi co na xenoxie rok temu -,0

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Chyba cie łoi tu widać tyle ludzi co na xenoxie rok temu -,0

Tu widać ŻE LUDZIE TU GRAJĄ JAK na xenoxie czyli mod,BS,WH ^^

Nie polecam predzej czy pozniej padnie kasa zabiora (tak jak planuja na xenoxie) i tyle zobaczycie

58057433.jpg

Opublikowano

Siema jak tu ludzie wbijają 190lvl ? na mapie od 160 słabiutkie spoty .. chyba, że gdzieś występuje lepszy spot .. Proszę o odpowiedź gdzie tu się wbija 190lvl ?

Opublikowano

Wnioskując po postach

To teraz powiem tak . Uczciwi i nieuczciwi niby gracze ...tak ich nazywacie pisząc tutaj posty. Tak naprawde to 90% osób które piszą tutaj w temacie to używają BS'a ,używali i będą używać .

Nie oszukujmy się . Każdy mądry ale do prawdy nikt się nie przyzna. Teraz nastały takie czasy ,że 90% graczy z all serverów jedzie na BS. Bo za przeproszeniem , każdy kto gra w tą gre więcej niż rok to wiadmo ,że słyszał o czymś takim i wiadmo , że to MA !

- Ci co pewnie tego nie maja ( a na serio maja) to znaczy ,że boją się mówić prawde lub ,że są noobkami i nic o tej grze nie wiedzą bo graja pewnie od tygodnia. Każdy gracz tej starej gry wie i bedzie wiedział , kto nie wie niech dalej udaje albo niech idzie pograć w mario bros i uj . Koniec kropka.

Dziękuje dobranoc.

A przepraszam, Ty jesteś kim by mówić za Mnie czy gram czy nie gram na takim czymś jak BS lub inne mody? Uważasz się za prawdziwego gracza ? Mylisz się co do swoich chorych poglądów, jeżeli Ty bierzesz wszystkich za całokształt no to wybacz.. może inni są obojętni takim postom lecz Mi się to nie podoba i nie życzę sobie byś pisał za Mnie czy gram na owym programie czy nie, każdy z Nas ma swoją głowę i niech jej pilnuje, Ty szczególnie, zajmij się Sobą a nie piszesz że KAŻDY gra na BS. Zastanów się kilka razy przed napisaniem posta bo napisałeś bzdurę która razi człowieka, przynajmniej nie których, a tak uciekając od tematu, nie mi jednemu się nie spodobał Twój post.

Pozdrawiam.

@TOPIC

Po opinii graczach, wejdę dla zabicia czasu, gdyż gram już na pewnym serwerze lecz.. czasami jakiś 4Fun się przyda.

Opublikowano

Aha, super wbiłem 250 nie dawno a na drugi dzień patrze 150lv to ja bardzo dziękuję za gre i za server pisałem do moda ale nic nie robią . Bye.

Opublikowano

Grać się nie da. Na mapie 99lvl takie lagi, że przejechanie 1 metra trwa u mnie 10 sekund;/;/;/ Do dupy. Może wrzućcie te mooby z tej mapki na jakąś inną np. pustynie, ale wstęp normalnie od 99lvl bo dużo ludzi tam nie wyrabia. Ja już się poddałem dobijąc 130 lvl.

Opublikowano

Aha, super wbiłem 250 nie dawno a na drugi dzień patrze 150lv to ja bardzo dziękuję za gre i za server pisałem do moda ale nic nie robią . Bye.

hahaha jaki jelop patrze na topke od poczatku serva 250 tylko mial co to 4 niku i quake i nie klam
Opublikowano

Grać się nie da. Na mapie 99lvl takie lagi, że przejechanie 1 metra trwa u mnie 10 sekund;/;/;/ Do dupy. Może wrzućcie te mooby z tej mapki na jakąś inną np. pustynie, ale wstęp normalnie od 99lvl bo dużo ludzi tam nie wyrabia. Ja już się poddałem dobijąc 130 lvl.

Powinni coś zrobić z tymi lagami. Dobiłam 145 na dolinie, a na mapie ognistej nie mogę się nawet ruszyć, podobnie wiele osób narzeka na straszne lagi.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ja bym dodał coś takiego jak "Extreme Patch" - coś takiego było na Camerionie.

Chodzi o to, że też były tam mapki które strasznie muliły i 1 mądra osoba zrobiła taki Patch (kilka pliczków do Pack'u się wrzucało), że zamiast tekstur tych właśnie mobków są tak jakby Pieski (z m1 ;D) - Proponuje to wprowadzić to samo !

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to mogę dać SS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...