Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze luk jest troszke slaby bo z 20% na strzaly bez tarczy na ninje dostaje po 20k z skilla od ninji 150-160 lvl.

Samemu z wirka bijac 16k w ludzi z full abs ;f Na 147

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie serw troche nie ogarniety do konca mapka 160lv grupki mobkow sa za male lepiej expic na 99 niz na tej 160 .... bug z kostiumami chyba kazdy wie o co biega ... metki 115 i 120 lvl jak sie rozwali robi sie na - exp. .... powrot statusu mial byc no i jest za 70 zl w is nie no gratulacje ludzie glosowali wiec powinno byc a nie tak odwaliliscie za 10zl mozna zrozumiec na tym mozna zarobic ale nei 70 .... duzo lagow jak sie expi na duzych grupkach w 99lvlu ... ulepszanie jest troche dziwne bo buty totalnei sie nie oplaca moim zdaniem . misje sa do kitu mizerne nagrody nawet nie zachecaja do ich robienia. + tez ma sporo w sumie chyba wiecej ale te - denerwuja strasznie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Doładowałem SM za 30,75zł i pisze: "Kod jest niepoprawny 2". Dostałem info, że trzeba wejść na stronę IP, czy jakoś tak. GA/GM czy ktoś jest w stanie mi pomóc? ;o

Opublikowano

Doładowałem SM za 30,75zł i pisze: "Kod jest niepoprawny 2". Dostałem info, że trzeba wejść na stronę IP, czy jakoś tak. GA/GM czy ktoś jest w stanie mi pomóc? ;o

Wejdz na ts i napisz do Layosa Lub Grandi

pazdzioch.png
Pasjonat
Opublikowano

@Chrzanek12 Gdzie mam na TS3 się udać? Nie potrafię odnaleźć odpowiedniego kanału. ;x

Opublikowano

Ja bym dodał coś takiego jak "Extreme Patch" - coś takiego było na Camerionie.

Chodzi o to, że też były tam mapki które strasznie muliły i 1 mądra osoba zrobiła taki Patch (kilka pliczków do Pack'u się wrzucało), że zamiast tekstur tych właśnie mobków są tak jakby Pieski (z m1 ;D) - Proponuje to wprowadzić to samo !

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to mogę dać SS.

Przydalo by sie cos takiego, bo ja przez te lagi nie wiem czy nie zrezygnuje grac na tym serwerze :/

Opublikowano

Mi też mocno zamula na ognistej mapce od 99 ;/ A na lodowej i pustyni normalnie moge expic ,,,

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Już wiadomo jak topka expiła tak szybko ;p

haahhahahha

1351528273-U363840.png

Niestety topka tak nie expila nie spalem i topka byla caly czas obserwowana przez co troche osob wylecialo takich jak JaDays Juri Quake osoby bedace top 1-3

pazdzioch.png
Opublikowano

Eh zeby server typu 4fun/easy funkcjonwal musi byc wprowadzene mnostwo zajec konkursow i turniejow A tu poki co tego nie ma + strona ktora zeby na nia wejsc musisz wejsc na inna strone + zmontowany licznik + zamowione sm czesto nie dochodza basz sa zle kody nie widze przyszlosci Poprostu sie to znudzi Zasilajcie im IS

58057433.jpg

Opublikowano

za szybki exp , kazdy wbije po 250 i skończy gre dużo osób wiem co mówie. Server ogólnie super ale zniszczy go ten exp..

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

za szybki exp , kazdy wbije po 250 i skończy gre dużo osób wiem co mówie. Server ogólnie super ale zniszczy go ten exp..

Ale skille są (zbugowane) podniesione dzięki czemu trzeba robić eq na maxa wiec ten 250 gówno daje

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Bardzo mi się podoba system ulepszeń ;d Ciekawy i nowy.

A serwer ogólnie polecam.

czemu off ?:c

/Kyria

yamaha_r1_by_fishka1-d344bus.png

bo motocykle to coś co kocham<3

Ilyasviel / Charllyze

Opublikowano

Jak What 2dni temu mial 220? Wiec to ty pierdzielisz.

Server spoko , teraz jakis crash chyba . Jedyne co dobija to bonowanie kolczykow + broni :)Oraz ilosc potworow na mapkach 160+

to nwm jakim cudem wczoraj na 100 ktoryms (100-170) wyzywal mnie pierw bo niechcialem z nim pvp majac 130 lvl a potem przylazl na mape 4 strony i wyzywal mnie bo mu spota nie chcialem oddac(wtf?)

Bywalec
Opublikowano

To jest serwer EASY/FOR FUN, jak ludzie powbijają poziomy, zrobią ekwipunek to zaczną się pojedynki 1v1, wojny gildii, wojny królestw itp.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. FARMAZONIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...