Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam jesteś gimbusem, fajnie że wiesz o mnie wszystko po paru postach na forum

Po Twojej odpowiedzi ? Czy tylko x istnieje na tym świecie ? Tylko o tym myślisz ? Dorośnijcie ludzie ... Dostaje tylko ostrzeżenia rotfl...

Opublikowano

Po Twojej odpowiedzi ? Czy tylko masturbacja istnieje na tym świecie ? Tylko o tym myślisz ? Dorośnijcie ludzie ... Dostaje tylko ostrzeżenia rotfl...

jesteś głupi to i ostrzezenia dostajesz

Opublikowano

Gram w metka od pierwszego serwera polskiego z ogromnymi przerwami, zachcialo mi sie grac tutaj, a teraz sie dowiaduje ze istnieje cos takiego jak cheat do zmiany bonusow, no po prostu zajebiscie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer powrócił do działania z cofką 30 minutową która była nieunikniona niestesty.

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Zapytam graczy któży już grali, jak się expi na ów serwerze ? w ile wbiję 100lvl ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

słabo się sciąga klient, zawsze mam 4mb/s jak sciągam z innych hostów a tutaj tylko 1mb/s ale zaraz się sciągnie to zobaczymy jak to wygląda. Mam cichą nadzieje że serwer nie jest na 1 dzień.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@VolimTee

M1 Jinno sprzed kilku chwili:

http://screenshooter.net/2534225/daqmicg

i tak mniej więcej w każdym mieście, wiem nie wygląda to na te 1400 online ale expowiska też pełne, a wiekszość expi bo to pierwsze dni serwera.

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Czy komuś oprócz mnie wyskakuje problem z plikiem Emperius.bin w trakcie gry ? albo wyrzuca mnie z gry jak robię cokolwiek,albo przy wchodzeniu na inną mapę ..

Próbowałem usunąć ten plik i zaktualizować patcherem,ale to nic nie dało..

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Po is domyslam sie ze to bd wygladalo tak ze poczatek sie niby zajmuja serverem a potem tak jak wiekszosc serverow Zaczna sie problemy i zwina sie z kasa z IS ( Widac po isie ze chetnie by tak chcieli)

Ale to tylko moje zdanie ^^

58057433.jpg

Bywalec
Opublikowano

warto ściągać grę i grac ? :>

Owszem warto, serwer cały czas jest dopracowywany/ulepszany. Wreszcie normalny serwer for fun/easy!

wywala mnie z gry , wie ktoś co zrobić żeby nie wywalało ?

Każdego wywala ;c,nic nie poradzisz.

Opublikowano

Owszem warto, serwer cały czas jest dopracowywany/ulepszany. Wreszcie normalny serwer for fun/easy!

Każdego wywala ;c,nic nie poradzisz.

ale jak się loguje i ładuje postać i po tym pasku ładowania 5 sekund i wywala a nie że po jakimś czasie w grze mnie wywala

74586152.png
Opublikowano

@2up

raczej ż­aden komp tego nie ogarnia, bo po prostu mapka oraz cały client nie jest dopracowany, kumpel z 3770k OC i GTX680 OC ma czasem tam po 10-20 FPS

minusem jest to że co jakis czas wszystkie kanały padają, lub nieudolnie restartują serwer, bez żadnego tipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...