Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zbanować 80% servera i aby to był porządny server niż jeśli uczciwy gracze mają grać z oszustami, pozatym jak zbanujesz kogoś za bs to myśle że kolejny raz będzie grał już uczciwie ...

Myslisz sie o to bardzo, ile osob zostanie kilkadziesiat? Tak jak juz ktos pisal wybanuja 90% serva i nie bedzie dochodow z IS bo nikt nie bedzie kupywal a tak BS + na 100% kupuja w IS i zarabiaja sporo kasy

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem zwykłym graczem i co o serverze mogę powiedzieć złego to tylko to że exp jest jednak troche za szybki bo są juz 250 no i administracja a co za tym idzie to , to że połowe servera gra na hackach ale podobno administracja coś tam ich banuje ale jeśli się da to powinni dać wszystkim bany tym co lecieli na bs. A tak to server poprostu mega ! Tylko ten exp za duży i dużo osób na cheatach czy jakoś tak.

Taki typ serwera 4fun/easy, więc chyba musi być exp duży nie ? Weź się kuwa zastanów nad tym co piszesz, nie podoba się exp to wypad ja jakiś medium, typu avalon .

Opublikowano

To teraz powiem tak . Uczciwi i nieuczciwi niby gracze ...tak ich nazywacie pisząc tutaj posty. Tak naprawde to 90% osób które piszą tutaj w temacie to używają BS'a ,używali i będą używać .

Nie oszukujmy się . Każdy mądry ale do prawdy nikt się nie przyzna. Teraz nastały takie czasy ,że 90% graczy z all serverów jedzie na BS. Bo za przeproszeniem , każdy kto gra w tą gre więcej niż rok to wiadmo ,że słyszał o czymś takim i wiadmo , że to MA !

- Ci co pewnie tego nie maja ( a na serio maja) to znaczy ,że boją się mówić prawde lub ,że są noobkami i nic o tej grze nie wiedzą bo graja pewnie od tygodnia. Każdy gracz tej starej gry wie i bedzie wiedział , kto nie wie niech dalej udaje albo niech idzie pograć w mario bros i uj . Koniec kropka.

Dziękuje dobranoc.

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq
Opublikowano

To teraz powiem tak . Uczciwi i nieuczciwi niby gracze ...tak ich nazwyacie pisząc tutaj posty. Tak naprawde to 90% osób które piszą tutaj w temacie to używają BS'a ,używali i będą używać .

Nie oszukujmy się . Każdy mądry ale do prawdy nikt się nie przyzna. Teraz nastały takie czasy ,że 90% graczy z all serverów jedzie na BS. Bo za przeproszeniem , każdy kto gra w tą gre więcej niż rok to wiadmo ,że słyszał o czymś takim i wiadmo , że to MA !

- Ci co pewnie tego nie maja ( a na serio maja) to znaczy ,że boją się mówić prawde lub ,że są noobkami i nic o tej grze nie wiedzą bo graja pewnie od tygodnia. Każdy gracz tej starej gry wie i bedzie wiedział , kto nie wie niech dalej udaje alebo niech idzie pograć w mario bros i uj . Koniec kropka.

Dziękuje dobranoc.

Jak mam Ci udowodnić że nie gram na tym? Jeśli ty grasz to nie oskarżaj innych... Nie jestem typem gracza który oszukuje. Gram dla przyjemności własnej próbując nie robić przykrości innym. Yo.

skad wziedzialeś że ktoś na modzie gra jak nie wiesz co to wh , sh itp ? ??

Bo przenosili na inne mapy np na 150. Innych nie znałem opcji

Opublikowano

Ja ostatnio gdy miałem taką sytuacje jak tutaj ..

(tzn. zmieniły mi się buty wiatru w jakieś kolce co dają defa i innym ludziom pozmieniały się inne przedmioty)

To było to spowodowane tym ze admin zmieniał coś w bazie przy włączonym serwie zamiast sprawdzać na hamachi.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Zrobił ktoś misje u Yohana i te z Ork Wojownikiem? Opłaca się to robić? Są jakieś stałe bonusy za to?

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

Server Divada - kiedyś to był Turisas , nie stał zbyt długo. Layos'a tez kojarze . Ogólnie muszą ogarnąć bugi i bedzie jazda

Serwer turisas byl santriela aka ero***

A co do serwera... katakumby nie dzialaja. nie ma mobkow na 1 pietrze i nie idzie nic zrobic.

Opublikowano

Strona jest nieco pobugowana min. Bierzesz strona glowna pisze server Ofline i kanaly ofline ale jak juz wezmiesz Vip/SM To juz pisze ze all online Taki z mniejszych bledow

58057433.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...