Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nzzi.jpg

wiecie może co należy zrobić ?;x

jak klikam continue nic się nie dzieję, ogólnie nie mogę włączyć clienta.

DOKŁADNIE CO ZROBIC W TAKIM PRZYPADKU?

Mam ten sam problem

Mam dokładnie ten sam problem ..

Opublikowano

Kolejny server ktory ma podkreconby licznik zenada

Licznik nie jest raczej podkręcany. Pójdź sobie do atlantydy albo na nowe mapy, spota nie znajdziesz.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Więc tak server polecam zacząłem grać wczoraj o 22 skończyłem o 3 w nocy i wbiłem 120lv więc nie źle drop kasy zajebisty na mapce od 99 20minut 2kkk polecam server.

Opublikowano

Strona nie działa ... Konta nie mogę założyć. Piszę Too many connections...

Wejdź poprzez bramkę proxy. I bez problemu wbijesz na stronkę.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jestem zwykłym graczem i co o serverze mogę powiedzieć złego to tylko to że exp jest jednak troche za szybki bo są juz 250 no i administracja a co za tym idzie to , to że połowe servera gra na hackach ale podobno administracja coś tam ich banuje ale jeśli się da to powinni dać wszystkim bany tym co lecieli na bs. A tak to server poprostu mega ! Tylko ten exp za duży i dużo osób na cheatach czy jakoś tak.

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zbanować 80% servera i aby to był porządny server niż jeśli uczciwy gracze mają grać z oszustami, pozatym jak zbanujesz kogoś za bs to myśle że kolejny raz będzie grał już uczciwie ...

Opublikowano

Jestem zwykłym graczem i co o serverze mogę powiedzieć złego to tylko to że exp jest jednak troche za szybki bo są juz 250 no i administracja a co za tym idzie to , to że połowe servera gra na hackach ale podobno administracja coś tam ich banuje ale jeśli się da to powinni dać wszystkim bany tym co lecieli na bs. A tak to server poprostu mega ! Tylko ten exp za duży i dużo osób na cheatach czy jakoś tak.

Za BS nie będzie banów, jest to ogólno dostępny "hack". 250 są, bo jest to serwer Easy/4Fun. Więc nic w tym dziwnego. 20h gry i masz 250. A jak by mieli banować wszystkich co lecieli na BS, to by zostało 100 graczy. ;P

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...